tiistai 4. elokuuta 2009

Syömään! Let's eat!


Syömään! Let's eat!
Originally uploaded by Pinkkisfun
Skräppäystä piiiitkästä aikaa! Oli siis eilen se skräppi-ilta ja minä sain 4 sivua tehtyä. Tosi simppeleitä ja nopeatekoisia, mutta sainpahan moottorin käyntiin ja varmaan kun saa vähän tota Pinkkis-toimintaa tasaantumaan niin vois skräpätä enemmänkin.
Ostin Sinellistä koruosia, että pääsen tekemään sormuksia ja kännykkäkoruja pojillekkin. En kyllä yhtään tiedä, että mitä poikien kännyköihin vois ripustaa. Räkää? Hikeä?

Myöhään illalla leikkelin vielä vähän kankaita. Vieläkään ei ole tullut vetskareita! Eikä keittokirjoja. Yks pakettikortti oli tullut ja kun hain sen ei sisältö ollutkaan minulle, vaan jollekkin Brasialialaiselle sarjakuvafanille. :( Mitä ne siellä Amazonilla sekoilee?? Mutta niistä kankaista siis, ne on kyllä niin ihania. En malta odottaa niiden ompelua! No, paljon on vielä leikeltävää ja tukikankaiden kiinnitystä, että sinäänsä ihan ok, ettei ole vielä vetskareita. Huomenna kyllä pitäis sitten jo tulla. Cakeyn pillerit tuli tänään!! Ihan käsittämätöntä! Ei siinä mennyt kuin joku 6 viikkoa....

Did some scrapbooking last night! Haven't done that in ages, but last night we had the monthly scrapbook night. I made 4 LO's. They weren't great, but it was a good start anyway. And it was fun!! When I get the Pinkkis stuff under controll I'm sure I'll have more time to scrap. But at the moment sewing and making jewelry is so much more fun!

I also cut some fabrics last night. I still don't have the zippers. :( I got a note saying I have a package in the mail so I had my hopes up. The package was huge! And it wasn't for me. Amazon made some mistake and sent me somebody else's books. It had my name on the outer package and inside was Brasilian address....But Cakey got his pills today! After waiting for 6 weeks!!

Oh, I just received email from Kitsch Helsinki saying they really like my jewelry, but at the moment don't have the room for them (they have bunch of 70's jewelry to sell first). But they will contact me later on! Cool!

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti