tiistai 24. elokuuta 2010

Häät


W071
Originally uploaded by Pinkkisfun
Eli meillä oli siis kesällä hääjuhla. Mä rakastan juhlia ja niiden järjestämistä, mutta häät on aina ollut toinen juttu. Siis toki vieraaksi kernaasti menen, mutta omien järjestäminen ei ole koskaan kiehtonut mua. Liian massiivinen tapahtuma. Siis näin olen aina ajatellut. Kunnes tajusin, että niistä voi tehdä just sellaset kuin itse haluaa ja muiden on tyydyttävä siihen mitä tarjolla on. Ja jos niistä häistä tekee itsensä näköiset ja oloiset, niin kyllähän sun perhe ja ystävät niistä silloin tykkää, koska ne tykkää sustakin. Loogista, eikö totta?
Joten meidän juhlien järjestely alkoi sillä, että otin pankista lainan. Sitten käytännössä katsoen törsäsin sen lainan kaikkeen epäolelliseen, kuten hihatatuointiini... ja paikkailin sitten kassavajetta lomarahoilla ja jälkeenpäin häälahjaksi saaduilla rahoilla. Älkää ikinä ottako minulta minkäänlaisia finanssineuvoja! Paikka ja hää(juhla)päivä valikoitui sillä, että mitä nyt enää viimetinkaan sattui olemaan vapaana. Jonkinlaiset raamit asettivat myös appivanhemmat, kun niillä oli jo muita suunnitelmia kesälle... Päädyimme Gardeniaan.
Ruoka oli helppo. Halusimme vegaanisen menun. Ja sitten kaikki osoittautuikin aivan liian kalliiksi. Ruoka ei ollutkaan enään niin helppo. Kunnes siitä tuli jälleen helppo. Hitto, mehän tehtäis se itse! Äiti ja veljen tyttöystävä auttoi salaattien teossa. W066 Pikkukakkuset minä tein tietenkin ihan itse. Tuli tosi hyviä. Väristä huolimatta minttusuklaakakkusia. Nam! W099_1
W051

Mekon olin ostanut sattumalta jo aiemmin, joten sitäkään ei tarvinnut murehtia. Hiukset ja meikki tehtiin Vox Artist kampaamossa. Olin kampaukseen supertyytyväinen. Ja oli jotenkin tosi ihanaa jättää kaikki kiireet ja stressi muille ja mennä itse vaan istuskelemaan kampaajan tuolille. Sen jälkeen menin terassille juomaan kaks siideriä kaikessa komeudessani. Aina vessassa käydessäni (pieni rakkoisena ja kovana jännittäjänä käyn vessassa usein) jaksoin ihastella itseäni. Oli hienoa kerrankin näyttää siltä miltä musta tuntuu! :)

Mun täytyy mennä! Moi!

♥ R

3 kommenttia:

  1. Kylläpäs olit upea morsian.:)Hiukset on mahtavat! Mäkin olen haaveillut pinkeistä hiuksista monesti, tai tulipunaisista, mutta se värjäysrumba hirvittää...
    harmi kun sulla ei ollut tossa lähikuvaa meikistä...
    mut eikös olis kiva olla useamminkin noin laitettuna?:)
    mä ainakin mietin häiden jälkeen että olis ihanaa olla useamminkin laitettuna viimeisen päälle, eikä vain omissa häissä jotka on kerran elämässä...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olin ite kans tohon kampaukseen ihan supertyytyväinen. Se kampaajakin oli ihan aidosti innoissaan sitä tehdessään :)

    Ehkä sitä sitte pitäis mennä useamman kerran naimisiin...

    Mut ihan oikeesti kyllä vois useamminki laittaa noita juttuja ihan viimesen päälle.

    VastaaPoista
  3. Niinpä.Sitä pitäis naisena saada olla niin turhamainen että kävis hiukset ja meikit laittamassa muihinkin juhliin,vaikka vähän pienempiinkin. täytyypä tehdäkin vielä niin.:)

    VastaaPoista