tiistai 20. syyskuuta 2011

Käsillätekemistä

Vitsi, olen nyt kahtena aamuna aloittanut päiväni ompelemalla! Siis työpäivän. Tämä tietenkin johtuu Kenaista. Ne on nyt toista päivää keskenään yläkerrassa. Mulla on tää asioiden verbaalinen esittäminen niin pirun vaikeeta, siis me yritetään totuttaa niitä siihen, että yläkerrassa ollaan ja sieltä mennään alas ja tullaan takas ylös, eikä Kenain tarvitse seurata meitä alakertaan, vaan se voi vallan mainiosti jäädä ylös ja kaikki on siltikin ihan ok. Eilen ne oli (mä siis tarkoitan tietenkin Kenaita, vaikka puhunkin monikossa, Ristolla ei ole mitään hätää, se nukkuu ja örisee) olleet oikein hienosti. K oli jotain kaappia ehkä vähän raapinut ja pikkasen törmäillyt mun nukketaloon (siellä oli sisällä tavarat lennellyt, mutta pienesti vaan)
Niin, siis olen aamuisin ommellut hetken aikaa, jotta K ajattelisi kaiken olevan hyvin ja rentoutuisi. se on ollut ihanaa. Mulla on iso vaihde päällä kaikessa tekemisessä. Nytkin siniset kynnet on eilisestä ilottelusta värjäytyneet veren punaiseksi.

Osa teistä jotka olette lukeneet blogiani jo jonkin aikaa tietää, että mulla on tässä ajan saatossa ollut jos jonkin moista projektia meneillään, ainakin suunnitelema asteella. Yritän nyt koota niitä, kokeilla ja sitten ehkä saada ne kaiken kansan nähtäville...uusia hienoja ideoita putkahtelee mieleen illalla nukkumaan mentäessä, Idalla kun olin yökylässä, niin aamuyöstä raapustin jotain muistikirjaani, kun kesken unien tuli joku hyvä idea mieleen. Aivan ihanaa.
Kynnet (ja kädet myös, mutta kynsiin se jämähti) värjäytyi eilisillan kankaanpainannasta. Ja jos ei tästä mitään muuta tulisikaan, niin ainakin saan kasapäin suunnitelmiani tehtyä loppuun asti! Ihanaa! Ja ehkä jotain vois päätyä Pinkkiksellekin! Siis myyntiin :) Lahjoiksi. Ja tietty omaan käyttöön.

Vanhoja askartelukuvia
tiistai, 041

Bang bang you're dead...


Pinkkiksen kanssa taas erilainen vauhti päällä, uutta inspiraatiota ilmassa. Ei ehkä niinkään tuotteiden osalta, noi askartelut ja nuken vaatteet tyydyttää luomisen tarpeen ihan kivasti, mutta enempi sellasta bisnes -potkua. Hyvä hyvä!

Hei! Todella ISO juttu teille ihanaisille lukijoilleni!!
Mä yritän jatkuvasti miettiä Pinkkikselle uusia jälleenmyyjiä (ette usko kuinka älyttömän huono mä olen bongaamaan myyjäisiä, joten jälleenmyyjät ovat kaltaiselleni onnettomalle kotihiirelle ihan super tärkeitä), mutta tässäkin on ongelmana vähän se, etten mä oikein liiku missään, joten en tiedä millasia liikkeitä tuolla jossain on. Eli siis mitä yritän sanoa, että haastan lukijani vinkkaamaan Pinkkikselle sopivia jälleenmyyntiliikkeitä! Parhaimipia olis sellaset käsityöläisten tuotteita myyvät lahjatavaraliikkeet, tai ööh...you know. Kaikki käy, kunhan ne tyyliltään sopisivat Pinkkiksen maailmaan.
Porkkana? Palkkioksi jokaisesta sopimukseen johtaneesta vinkistä saa Pinkkiksen lahjakortin á 25 €!! Sillä saa jo vaikka mitä! Vaikka korvikset, kaulakorun ja kolikkokukkaron! Yay!! Ja vaikka ette olisikaan ihan varmoja, että olsiko joku teidän mielessä oleva liike tarpeeksi "jotain", niin ehdottakaa silti ihmeessä - mulla itellä on tällä hetkellä yksi paperikauppa kiikarissa...

Hassua, tänään kun lähdin autolla töihin, oli trippimittarissa 444,4 km. En olis halunnut rikkoa sitä. Edellisessä työpaikassa oli sellanen mikro, jossa näky digitaalisina numeroina jäljellä oleva aika, mä usein pysäytin sen 007, kun musta se oli niin hauskaa :)

Mun aikoja sitten tilaamani vetskarit eivät vieläkään ole tulleet! :( Alkaa käymään vähän tukalaksi tilanne. Mulla on yks tilaushommeli tehtävänä, onneks siihen just ja just riitti pieni vetoketju, niitä on vielä muutamia jäljellä. Olen kyllä kertaalleen ollut myyjään yhteydessä, muttei ole tullut vastausta. Pahus soikoon! Samoin yks nukenvaatteiden tekoa varten tilattu paketti on kadoksissa :(

Tilaamistani kirjoista tai nukeista en vielä ole yhtään huolissani, kun niistä on niin vähän aikaa, mutta noi kaks pakettia on kyllä jo liian pitkään olleet matkalla. Inhaa.

Tälle päivälle ei ole ihmeempiä suunnitelmia, mutta huomenn pitää leipoa Animalian uusien iltaan! Kaikki pääkaupunkiseudella asuvat rohkeasti mukaan! Jos ei muuta, niin syömään minun ja Tanjan leipomia herkkuja! Tai emmä tiedä leipooko Tanja, mut jotain kuitenkin.
Eli TÄSSÄ KUTSU

Eilen pelattiin lasten kanssa Unoa ja Pinjan kanssa kahdestaan sellasta piirustusleikkiä. Molemmat oli kivoja ja mukavasti motivoi lapsia tekemään hommansa.

Meillä on nyt seuraavat kaks viikkoa kuivuri keittiössä. Se hurisee ja mun tekee koko ajan mieli sammuttaa se. En siis tietenkään sammuta, mutta sellanen olo tulee kun kuulee sen hurinan. Oli kuulemma aika märkiä ne puut. Onneks huomattiin edes tässä vaiheessa. Kun mä mietin sitä, miten kauan meidän tiskikone on pessyt astiat huonosti, niin kyllä meillä mun muistaakseni aika pitkään on ollut sameet lasit ja muut. Ja ne alko saman tien kirkastumaan, kun hommattiin uusi letku, eli kauan sitä vettä on valunut lattialle ja rakenteisiin. Onneks oli vakuutus!!! Ne on kans maailman harmillisimpia asioita maksaa, mutta sitten kun niitä tarvitaan, niin on ehkä maailman onnellisin, että sellanen on! Eli pitäkää kotivakuutuksenne kunnossa!!! Mut sekään ei korvaa jos kännissä sammuu suihkuun...tällä alalla kuulee kauhutarinoita nuorista, jotka baari-illan jälkeen nukahtaa suihkun lattialle ja aiheuttaa Kenaitakin suurempia (n. 30 000 €) tuhoja...niitä sitten äitin ja iskä kanssa yritetään maksaa seuraavat 10 vuotta, kun muut maksaa asuntolainoja jne. Menkää enemmin suoraan nukkumaan, sänkyyn.

Ei mulla taaskaan mitään ihmeellistä ollut. Kiitos kuitenkin ajastanne!! Käykää tykkäämässä Pinkkiksestä Facebookissa, koska se on kivaa ja tekee teistä tosi "cool" mun silmissä ;)
Toivottavasti tämä linkki toimii!!

Moikka! Muistakaa syödä hyvin! Pahoittelen kaikkia kirjoitusvirheitäni. Ne on ärysttäviä, mutten jaksa käydä näitä enää läpikään.

♥ Raisa

4 kommenttia:

 1. Meeppäs kurkkaa mun blogista yks ylläri sulle! ;)

  VastaaPoista
 2. Hoooooo! Haaste! Ihanaa!!! Kiitos Jasmine!

  ♥ Raisa

  VastaaPoista
 3. Joo leivoin. Mutta foccaciasta tuli säälittävä lättänä, joten täytyy käydä ostamassa täydennystä. :/ -Tanja

  VastaaPoista
 4. Focaccia on ihanaa, jos se onnistuu, mutta "säälittävä lättänä" ei kuulosta kauheen onnistuneelta. Muutenkin itse tehty leipä on ihanaa, jos se onnistuu. mulla usein ei onnistu leivät, niistä tulee kovia ja murenevaisia. Mut leipominen on silti kivaa.

  ♥ Raisa

  VastaaPoista