perjantai 23. syyskuuta 2011

Uusien ilta, menopelit ja Bunny ♥

Eilen poljin töistä suoraan Animalian toimistolle, siellä oli jo pöytä koreana Tanjan herkuista ja minä sitten iskin Hävyttömät tiskiin. Kyllä meidän kelpasi!

10 yli 5 paikalla oli mulle 4 ihan uutta kasvoa ja enemmän sitten niitä joita olin jo tavannut. Siinä sitten ensin tehtiin lyhyt esittely, syöpöteltiin ja kuunneltiin ensiks Kanervan esittely vapaaehtoistoiminnasta, toiminnanjohtajan esittely ööh...tais olla ylipäätään Animalian toiminnasta ja sit vielä lopuks Sallan esittely PKS:n toiminnasta. Kaikki oli oikein kelpo esityksiä :) Minä ainakin alkaisin niiden perusteella vapaaehtoiseksi :) Hauskasti Salla vielä kertoi yhden esimerkin, miten voi olla mukana: Salla oli ite Naisten 10 juoksussa Animalian paita päällä, vaikkei ollutkaan erikseen "Animalian ryhmää" kirmaamassa. Mutta että se voi siis olla jotain noinkin simppeliä.
Mä itse haluaisin vielä lisätä, että itse pitkään epäilin, että onko minusta yhtään mitään hyötyä, koska pöydänpitäjäksi minusta ei ole, mihinkään minua ei saa puhumaan, en ole kovin kummoinen ryhmätyöihminen tms. mutta minä olen pystynyt tuomaan oman korteni kekoon leipomalla Animalian tapahtumiin ja ompelemalla koiraryhmälle omia pussukoita. Ei kovin kummoista ja maata järisyttävää, mutta sellaista mitä teen mielelläni. En usko, että olsiin toiminnassa kovinkaan kauaa mukana, jos joutuisin tekemään itselleni vastenmielisiä asioita. Ja kyllähän mä olen lupautunut joihinkin tapahtumiinkin mukaan, avustamaan :) Eli tällä haluaisin rohkaista kaikkia, jolla olis halua/mielenkiintoa olla mukana, muttei ole ihan vakuuttunut omasta tarpeellisuudestaan - kyllä teitä tarvitaan, ja jokainen tekijä on älyttömän tärkeä. Mulle itelle toi tärkeänä olemisen kokeminen on todella tärkeää :) Että edes jossain kokee olevansa tärkeä :)

Mulla oli sieltä vähän hoppu kotiin, sillä tiesin ison paketin kotiutuneen...

Matka taittui sukkelasti pyörällä
My ride
You touch, you die

Eteisessä, tai verannalla, odotti tämä
There she is!!

Ja paketista kuoriutui tämä
Here she is!!

Ja minä olin ihan haltioissani!
Me and Bunny, the newest addition to our family

Lopulta Bunny tapasi Bambin ja yhdessä he menivät Bambin kotiin tutustumaan
Bunny resting after long flight

Tässä Bunnyn, eli Marabelle Melodyn koko setti
Bunny and her amazing stock

♥♥♥

Tässä iloinen kuva meidän keittiöstä, joka on siis kosteusvaurion riivaama...ihan sikamageeta
Tumor in our kitchen

This is all thanks to a teeny tiny mouse who ate teeny tiny hole in our dishwasher hose...

Siellä me sitten syödään ja kokataan ja hengaillaan, keittiökasvaimen seurana.

Mulla on vielä kuvat niistä (koska tiedän, että olette niitä ihan älyttömästi odottaneet!) uusista vaatteista (hassua! vähän niinko sellasia vaatepostauksia, mitä joillakin bloggereilla on, mulla ne vaan on nukenvaatteita)

Näistä olen tehnyt ton Bambin paidan ja Mimin mekon (Mimi on tossa edessä)
New dresses and shirt

Näistä en ole tehnyt mitään, maksanut vaan :)
New outfits

Tässä yks projekti, jota olen työstänyt. Prototyyppi.
Crafts

Tänään äiti ja ehkä veli naisystävineen tulevat n. kk myöhässä juhlimaan C:n syntymäpäivää! Otin mustikkapiirakan pakastimesta. Vaikka hävyttömiä jäikin, mutta koska C on melkein koko viikonlopun yksikseen, niin pitäähän sillä jotain lohduketta olla :)

Huomenna aamulla super aikaisin lähtö! Jännää! Ihan tiedoksi, että todellakin otan nuken mukaan. En tiedä vielä kenet. En voi ottaa uusinta, kun se olis epäreiluu. Eikä se muutenkaan sovi Venäjälle. Pitää ottaa joku maanläheisempi.

Ihan hassu ja vähän pelottavakin asia. Mulla vaihtu työkaveri viikko sitten. Alkuun sitä jännitin ja vähän pelkäsinkin, että mitä tästä tulee jne. Mut mä tykkään mun työstä nyt tän uuden kanssa enemmän kuin vuosiin! Mitäs siihen sanotte?! Nyt mä koen itseni ihan pikkiriikkisen tärkeäksi töissäkin! Tänäänkin ollut niin kiire, etten ole edes syömään kerinnyt. Kaikenlaisia uusia asioita ja aivojakin joutunut käyttämään.

Mulla oli ihan varmasti muutakin, mutta ne on tässä päivän aikana unohtuneet tai laantuneet...

Moi vaan! Hauskaa viikonloppua! Olkaa ihmisiksi!

♥ Raisa

1 kommentti:

  1. Auts, tsemppiä! Meillä nimittäin näyttää vähän samalta kylppärissä vielä muutaman viikon ajan..

    VastaaPoista