torstai 23. elokuuta 2012

Pinkkistä, asioiden hoitoa ja karsintaa

Olen taas jatkanut karsintaa! Eilen kuitenkin tajusin sen tosiasian, että minä pidän tavaroista hurjan paljon. Pidän kauniista tavaroista, hassuista tavaroista, värikkäistä, muovisista, rimpsullisista, jännistä, eksoottisista, vaaleanpunaisista, lapsellisista, lähes kaikenmoisista tavaroista! En minä voi, eikä minun kuulukaan hankkiutua eroon kaikista epäkäytännöllisistä ihanuuksista, joita kotini on pullollaan. Minusta ei tule minimalistia. Tyhjät tasot herättävät minussa levottomuutta. Mutta voin, ja aionkin, hankkiutua parhaani mukaan eroon niistä tavaroista, jotka eivät enää ilahduta minua. Vaikkei edellisestä karsinakierroksestani ole kovinkaan kauaa on uutta krääsää silti kertynyt melkoinen satsi. Kaiken maailman kirjojakin haalinut kirjaston asiakkaiden "ota tai jätä" laatikosta. Siis sellaisia, joita "vois ehkä joskus sitten sadepäivinä lukea". Mitä hittoa! Maailma on täynnä kirjoja, joita ehdottomasti haluan lukea, ei silloin tarvitse hillota puolikiinnostavia kirjoja hyllyjä tukkimassa.

Olen yrittänyt tartuttaa karsimispöpöä myös äitiini, joka on kaikkien hamsterien äiti. Äidilläni on ihan oikeasti tavaraa (vaatteita, kosmetiikkaa, astioita, koruja, kaikkea) kahta elämää varten. Koriste-esineitä varmasti kolmea tai neljää elämää varten. Ehdotin kuitenkin äipälle, että Hapsi ja minä tultais sille siivoamaan ja sitä ennen sen tulis kerätä turhia/ylimääräisiä/ei ilahduttavia tavaroita laatikkoon tms. ja me sitten siivottuamme viedään ne pois. Äiti oli ajatuksesta innoissaan! Hip hei!

Eilen otin sitten läjäpäin kuvia, aivan kuten lupasinkin! En tiedä mikä mun kamerassa on, mutta se ottaa todella keltaisia kuvia enkä millään saa sitä muutettua. Joten joudun jälkeenpäin käsittelemään kuvia ja se vie aikaa. Tylsää. Salaman kanssa ongelmaa ei ole, mutta salama taas syö kaiken värin. Aika paljon otan kuvia silleen, et kädellä peitän salaman, en kokonaan mutta osittain. Se tuntuu toimivan parhaiten. Otin myös nukeista kuvia. Flickerissä, joka siis minun suosimani verkko valokuva-albumi, on pieni (mutta aktiivinen) ryhmä, johon postataan kuvia Blythe nukeista sellaisten hassujen kumikanojen kanssa, aina keskiviikkoisin. siihen otin kuvia siis.

Eilen kävin myös koulussa! Jee! Olen niin tyytyväinen itseeni, että se on nyt hoidettu! Tänään vielä työkkäriin ja sitten ne jonkin aikaa sitten ahdistusta aiheuttaneet asiat hoidettu pois! Koulussa sain mukavasti kolmella kurssilla täytettyä seuraavat kuusi viikkoani (olikohan yhden jakson pituus kuusi viikkoa, no ihan sama), harmillisesti tässä satsissa ei ollut kuitenkaan yhtään kemiaa tai biologiaa, vaan kirjoituksiin tähtäävää matikkaa, enkkua ja äikkää. Kahta viimeistä odotan aika innolla! Vaikkakin voi olla että enkun eka kurssi on vähän tylsä kaltaiselleni konkarille ;) No, kerrankin pärjään ilman ihmeempää aherrusta. Aherruksesta ja pärjäämisestä tuli mieleen: Sain eilen myös kemian kokeeni! Sain siitä 8+! Jee! Yhtä tehtävää lukuunottamatta (siitä olin kokonaan unohtanut vedyt!) kaikista joko täydet, tai pistettä vajaa täydet pisteet! eli se yksi tehtävä sotki hienon kuvioni. Mutta siis ihan älyttömän hyvin! Harmillisesti vaan nykyinen lukioni ei opeta tämän enempää kemiaa, vaan minun tulee hakea oppini joko etälukiosta (kuka voi oppia kemiaa etänä????) tai sitten mennä johonkin toiseen lukioon niitä kursseja varten. Pahus!

Eilen tein (kun kerta olin kotona, enkä japanin tunnilla, josta muuten tänään vika tunti! :( pitkästä aikaa japanilaisvaikutteista ruokaa, tonkatsua, riisiä, friteerattua tofua, kevyesti höyrytettyä kukkakaalia misokastikkeella ja sit kokeilu, jotka kukaan ei edes uskaltautunut kokeilemaan. friteerattua kesäkurpitsaa.
Ruoka oli hyvää, mutta huomasi että on ollut vähän taukoa, ei ollut ihan niin maukasta kuin silloin aktiivisimpina aikoina.

Mutta nyt kuviin, että mäkin pääsen sinne työkkäriin jonottamaan. Onneks mulla on hyvä ja pienikokoinen kirja luettavana!

Näistä kuvista: kaikki on siis myytävänä, ja Special price just for you, my friend. Eli ennen kuin nämä päätyvät Madeby -putiikkiini  ne ovat tarjolla Teille, edullisempaan hintaan :) Kannattaa tarttua tilaisuuteen. Alennuksissa ei varmaankaan näytä olevan mitään logiikkaa, eikä olekaan. Alentelen niitä silleen, kuin minusta kivalta tuntuu :) Postikulut kuuluvat hintaan, eikä näihin enää voi yhdistää Animalian alennusta. Paljousalennus on kyllä mahdollinen, jos innostuu tilaamaan enemmän kuin kaksi tuotetta :) Nopeat syövät hitaat, eli kun haluatte jotain tilata laittakaa sitä mulle pikaisesti viestiä sähköpostilla pinkkisfun(at)gmail.com tai sitten tonne kommenttilootaan. Mä laitan teille sitten tilinumeroni (joten muistakaa laittaa myös oma s.postiosoitteenne, mikäli kommentilla tilaatte ja kun saatte aarteenne maksettua laitan sen teille hetipaikalla postiin.

Ihan alkuun Napero Pupuja. Nämä ovat pehmoleluja, kaikissa on käytetty enemmän tai vähemmän kierrätysmateriaalia. Osa on froteisia, pieniä pyyhkeitä kuolan ja kaiken sellaisen vauvaeritteen pyyhkimiseen, osa littanoita pienen pieniä tyynynoloisia (oikein vauvamaisia) ja osa sitten pulleita, pehmolelumaisia. Pyyhkeet maksavat 6 euroa, littanat ja pulleat puput 8 euroa.
Flat Napero Pupus
Chubby Napero Pupus
Drool Wipe Napero Pupu w/ scissors (for scale)
 Tämä on oikeasti haalean vaaleansininen (näitä oli kaksi, toinen myyty)
Napero Pupu


Sitten pinnejä! Näistä tykkään kovasti! Hintaa on 3 € kpl, vitosella pari. (pinnejä myyty, en vielä tiedä väristä, eli kaikki ei enää saatavilla, ehkä kuitenkin suosikkisi vielä jäljellä)
Candy Hair Clips
Candy Hair Clip

Ja lopuksi koruja! Korvikset 9 euroo, kaulakorut 7 euroo (huh! nyt menee halvalla!) ja sormukset 4 €
Toy Story Alien and Piggy Earrings
Huom! Myös yksi "seka"pari!
Omat suosikkini!
Mad Hatters Tea Party Earrings
Cheesy Earrings
Mushrooms
Return of Killer Tomatoes
Fresh Breath Earrings

Colorful Pendant
Fruity Pendant
Tämä on myyty. Tölkkejä on tilaukseesa, eli ehkä parin viikon sisällä olis tulossa lisää.

Näitten värejä en millään saanut realistisiksi, sorry. Oikeasti oikein hienot kuitenkin :)
Puputyttö Pendant
Mizu Tama Rose in Pineapple Pendant
Glittery Rose in a Pineapple Pendant

Ja lopuksi sormukset.
Puputyttö Rings

Ja ihan lopuksi vielä muistutus MadeByssä myynnissä olevista ihanuuksista, joista tässä esiteltynä osa! (en voi ymmärtää miten Tuhkakuppi korvakorut on edelleen myymättä! Tehkää asialle jotain!)
Madeby reminder

Ja sitten niitä "wubba chiken" kuvia :D

Kazoom!

Wubba Wednesday-Crazy Kung Fu Chick vs. Confused Ninja

Hiyaa!

En tiedä vielä mitä tekisin ens viikolla. Ideoita?

Heippa! Hauskaa Taiteiden Yötä! Minä en osallistu, kun on maailman tylsin siippa, joka ei halua ihmisvilinään, enkä minä halua lähteä ilman sitä. Ei siellä tottapuhuakseni mitään "pakko nähdä" juttua ollutkaan, tai ainakaan en tiedä olevan, joten ei hirveesti haittaa, mutta olsi se kiva joskus käydä ihmisten ilmoillakin. Ja kun kerta noin paljon kaikkea on järjestetty. Mutta ei, me kökitään kotona. No, onneks on se japanin tunti.

Aamusta iski paniikki, että entä jos yliopistossakin opiskelu on samanlaista takkuamista, kuin ensimmäinen kemian kurssini tai japanin opiskeluni? Entä jos pysynkin aina yhtä tyhmänä eikä oppi missään vaiheessa alakaan uppoamaan minuun eikä koskaan solju eteenpäin omalla painollaan? Hui kamala! No, nyt tulee hyvään aikaan enkun kurssi, että saa vähän itseluottamusta takaisin.

Nyt on mentävä!

Kissakurnauskis! Voikaa hyvin!

Sydän,

Raisa

j.k. tilasin eilen epähuomiossa nukenvaatteita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti