tiistai 5. maaliskuuta 2013

Arvonta!

Hip hei! En olekaan muistanut pitkiin aikoihin tehdä mitään arpomisia. Olin kyllä vähän säästellyt tätä siihen, kun uusi kirj ailmestyis, mutta kun se nyt vähän viivästyy niin tehdään väliarvonta :)

Palkintona on Pinkkis Hedelmäsalaattikaulakoru! Etsn mukaan arvoa sillä olis noin 9,5 euroa. Plus postikulut, eli ihan kiva palkkio jollekin onnekkaalle, pienestä työstä. Ja se pieni työ on kertoa kommentoimalla tähän postaukseen, että mitä toivoisitte lisää Pinkkis -blogiin, ja mitä mahdollisesti vähemmän. Helppoa! Aikaa vaikkapa tämän viikon loppuun. Maanantaina sitte ilmoitan voittajan, sovittu?

Kirja muuten tulee kauppoihin aikataulusta jäljessä vasta ens kuun puolella. Mutta hyvää kannattaa odottaa! Ja heti kun saan kirjan käsiini teen siitä arvonnan täällä!

Mulla on ens kuussa synttärit ja olen niitä jonkin verran jo ennättänyt suunnittelemaan, vaikken mitään pyöreitä täytäkään. Mutta silti. Aina en kyllä juhlista synttäreitäni, mutta nyt tekee mieli. Mulla oli niille teema, joka eilen illalla sitten vaihtu! Ja nyt olen uudesta ihan tohkeissani! Illalla tilasin printattavia pikkukakkus-koristeitakin. Ihan muutaman euron vaan maksoivat. Kerron siitä tarkemmin sit lähempänä H-hetkeä ;)

Tästä tuli mieleeni, että kaikki kaverit, jotka lukee tätä ja joilla on mun puhelinnumero, niin voitteko laittaa mulle tekstiviestinä teidän puhelinnumeron (ja nimen!). Mull aon siis uusi puhelin, muttei kuin ihan muutama numero vaan. Ja olis ihan kiva päästä pitämään taas yhteyttä :D

Opiskelut menee taas ihan päin mäntyä. En vaan saa itsestäni sen vertaa irti, että lukisin sitä kemiaa. Todella harmillista. Pitäis kaikkea muutakin tehdä, selvittää niitä jatko-opintoja ja tilailla kopioita todistuksista, mut mitään en saa aikaiseksi. Pitäis alkaa tekemään niitä listoja taas. Jotain tolkkua tähän tekemättömyyteen. Ja ihme sekoiluun. Eilen tein diorama -koruja, C ajatteli, että kannattais kokeilla niitä myös Madeby:hin.


Olen vähän hankkinut itselleni viihdettä tälle ja ens kuullekin. Ihan hyvä. Olen niin herkästi jymähtävää tyyppiä, että on hyvä välillä päästä kotoota poiskin. C on vielä pahempi. Se ei ole varmaan mihinkään noista lähdössä mun kanssa. Ekana olis Lucky Hellin jäähyväisbileet. Se on siis lähdössä ulkomaille joksikin aikaa, eikä vähään aikaan tule suomessa esiintymään. Ihan hauskaa. Ja sit mut ylipuhuttiin Animalian Kevätpäiville. Kerran aiemmin niille ilmoittauduin, mutta paniikin iskiessä sit peruin. Tollaset isot "tapaamiset" on ajatuksena niin kuumottavia. Mut nyt on seuraneiti, jonka takinhelmasta pitää kiinni. Etsi puputyttö!---->

Joo, ehkä menen nyt laatimaan listoja! olkaa aktiivisia, älkääkä yhtään kiukkuisia.

Muistakaa kommentoida!

xoxo,


7 kommenttia:

 1. Ihanaa, Pinkkis-arvonta! Totta kai osallistun. Mä toivoisin kovasti että kertoisit (kuvien kanssa, tietty!) enemmän että mitä suolaisia ruokia teillä kotona syödään, mikä on sun ehdoton suosikkiresepti ja mikä on helppo, hyvä ja/tai nopea tehdä. Kieltämättä mua kiinnostaisi ihan erillinen postaus lemmikeistäkin, koska ne ei selvästikään saa riittävästi palstatilaa täällä sun blogissa!-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Oikein hyviä ehdotuksia, varmasti pystyn molemmat toteuttamaan. Ja mukavaa kuulla, että just tollaset asiat, joista tykkäisinkin kirjoittaa niin kiinnostaa. Mua aina välillä epäilyttää noi ruokahommelit, kun se on jotenkin niin arkipäiväistä tai jotenkin sellaista um...emmä osaa sanoa. Jotain kumminski.

   kiitos kommentista Inkeri!

   xoxo,

   Raisa

   Poista
 2. Onpas hauska koru! Kaipaisinkin lisää kuvia sun koruista, ja joskus ois hauska jos pystyt avaamaan että miten niitä teet? Vaikka jotain vaihe vaiheelta- kuvia tms?

  VastaaPoista
 3. En mie oikeastaan keksi mitään parannettavaa, tää on niin ihana ja omaperäinen blogi jo nyt :) Kuvia tietysti voi aina olla enemmän mutta niitä sulla on ollutkin viime aikoina ^^ Ja ruokajutut on parhaita, just semmoiset yksinkertaiset reseptit :)

  VastaaPoista
 4. Haluaisin lukea enemmän siun pupuista. En muista että niistä olis erityisemmin ollut mitään, ainakaan viimeaikoina. Ja puput on parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joi! Pahan pistit! Mä aina välillä mietin, että pitäis jotain niistäkin postata, mutten ole sit laittanut mitään, kun en ikinä tunnu saavan niistä kuvia. Enkä keksi mitään asiaa niistä, kun ne niin vähän osallistuu meidän tekemisiin. Mutta pyynnöstäsi innostuneena ainakin tämän päiväiseen postaukseen tulee pupuistakin :)

   kiitos kommentistasi ja onnea arvontaan!

   xoxo,

   Raisa

   Poista
 5. Toivoisin tänne lisää kokkailu-ja leivontareseptipuolta. Mielipidepostauksiakin on kiva lukea, moni hieno väittely ollaan porukassa saatu, kun meitsi lukee blogiasi aamukaffen seurana ja innostuu kommentoimaan ääneen ystäville miten niin tutusta ja "loppuunkuluneesta" aiheesta saa vedettyä ihan uudenlaisia argumentteja. :>

  VastaaPoista