tiistai 13. elokuuta 2013

Rahalla saa!

Nuket on kansainvälisessä levityksessä, nää muut toistaiseksi vaan täällä, yksinoikeudella teille :)

Kaikkiin hintoihin lisätään postikulut, tai sitten sovitaan noudosta tms. Olen aika liikkuvainen, joten paljon on mahdollista. Erityisesti välillä H:ki-Järvenpää on suht helppo järjestää.

 Sylvanian Families, tyypit 1 €/kpl, kaikki 13 kpl yht. 10 € Myyrä oik. reunassa on menettänyt kaiken karvan, toinen hiiristä hännän.
Re-ment Little Twin Stars -setti, johtuen tosta tarjottimesta tähän tulee turhan isot postikulut, joten mielellään vain nouto tms. Hinta 4 €

 Byääh. Pinzulan ja mun toinen Tama myynnissä. Molemmissa ainakin tällä hetkellä toimivat paristot. Uudempi 5, vanhempi 4 euroo. Vanhemmassa joku lyhentänyt ulompia tappeja, silti käyttökelpoinen.

 Nuket.
Monique Magnifique. Itse maksoin postikuluineen tästä n. 140 euroa, tarkoituksena tehdä myöhemmin sillä sievoinen voitto. Mutta nyt ei ole aikaa odottaa, että sen arvo nousis. Joten myyn tappiolla 120 euroa. ILMAN aurinkolaseja. Eli muuten iskemätön, mutta lasit sieltä ujutin pois.

Yksi aarre-tytöistäni, joka ei jostain kumman syystä vaan koskaan tuntunut "omalta". Kaunis punatukkainen Precocious Candy's Mushroom. Kaikki alkuperäiset härpäkkeet mukana. Hinta 160 Euroa. Ebayssä pyydetään puolet enemmän :)
 kolme Re-ment settiä, nrot 2, 3, 4. Ekassa kuvassa näkyy ehkä selkeiten. Avaamattomia, hinta 4€/pakkaus

Night Flower, vasemmassa jalassa kolme jälkeä, joita en ole onnistunut saamaan pois, kts. kuvat. Ei omia vaatteita, ei standia, eikä alkuper. laatikkoa. Yksi pari silmistä pitää rullata käsin, muut toimii narusta vetämällä. Muuten ihana nukke. Suora tukka, joka kahden letin jäljiltä kovin kihara. Hinta 80 euroa. Itse maksoin satasen, samassa kunnossa, ilman vaatteita, mutta tarviin rahaa, niin saa tulla vähän takkiin.
Toivottavasti löytyis ostajia suomesta, kun noi ulkomaiset postitukset on aina vähän kuumottavia ja must aolis muutenkin ihana seurata, edes etäältä, aarteitteni uutta elämää.

xoxo,
Raisa

8 kommenttia:

 1. Aaa, mä kotiutan tuon vanhemman tamagotchin enemmän kuin mieluusti! Saanhan?-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Kyllä saat! Pinpula on tyytyväinen, kun se menee hyvään kotiin :)
   Laita mulle s.postia pinkkisfun(at)gmail.com niin sovitaan miten edetään :)

   xoxo,
   Raisa

   Poista
 2. Aaagh. Mä saan rahnaa vasta 3.9. joten jos Precious Candy's Mushroom on silloin vielä vapaana, niin ostaisin sen... Mutta jos joku tahtoo napsia tytön itselleen sitä ennen, niin Ok. Ensi kuussa joka tapauksessa ostan yhden nuken. Ja sitten taas hillitsen itseni hetkeksi aikaa. Hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Sä alat kuulostamaan ihan multa! Ihanaa! Lisää vaan nukkeihin hurahtaneita ihmisiä maailmaan!
   Mä en osaa oikein sanoa, että haluanko mä enää, että kukaan sitä ostais. Siis kyllähän mä ne rahat kipeästi haluaisin, mutta ehkä mä kuitenkin ennemmin toivoisin, että sä saisit sen. No, ainakaan mä en enää sitä erityisemmin kaupittele, jotta jäis paremmat mahkut sulle :)

   xoxo,
   Raisa

   Poista
  2. Kohtalolla olkoon sormensa pelissä, katsotaan mitä käy. Joo, mä olen aina ollut aika paha shopaholisti, nyt se kanavoituu muovisiin nukkeihin. :O Mutta yritän pitää talouden tasapainossa, juu. Hih x 2.

   ^____^

   <3 <3 <3

   Poista
  3. Tää on tietenkin vähän säälittävää, mutta olen jollain tapaa tosi hyvilläni, etten ole ainoa "kilahtanut" :)
   Mullakin on kova yritys ton tasapainon säilyttämiseen, toistaiseksi en ole siinä kovin kehuttavasti onnistunut. Tai no, oonhan kuitenkin. Edelleen pystytään maksamaan laskut suht ajallaan ja muuta sellaista vastuullista :)Ja aina kaapeissa on jotain syötävää. Eikö se jo riitä tasapainoon? ;)
   xoxo, Raisa

   Poista
 3. Iik, sieni-rement-setti tänne, kiitos! Laitan sulle s-postiviestiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! s.postiosoitteeni on pinkkisfun(at)gmail.com

   xoxo,
   Raisa

   Poista