perjantai 29. marraskuuta 2013

Kun menee hyvin menee hyvin! Ja muita näppäriä elämänviisauksia!

Heipp!

Oli pakko kirjoittaa, kun tajusin tänään aamulla jotain. Kun olen itse monessa mukana ja kaikkalla aktiivisena touhuamassa tulee sitä postiivista palautettakin sellaisella vauhdilla, ettei aina kerkiä edes vastaanottamaan. "Koko ajan" jossain joku kehuu tai kiittelee ja sitten sitä ollaan pitkän aikaa mielein kielin ja niin tyytyväisiä että. Silleen, että lähtee kierrokset ihan itsestään nousemaan ja nukkuminen vaikeutuu kun pyörii niin monta asiaa mielessä ja itseluottamustakin taas löytyy ja ideoita ja varmuutta uusien asioiden toteuttamiseen. Ja sit jossain kohden mikään ei enää riitäkkään, tulee olo, ettei kukaan enää huomaakaan, muuttuu ihan värittömäksi ja olemattomaksi. Ja surkeaksi.

Niin, emmä tiedä onko tossa nyt mitään opetusta sitten.

Mutta niin tai näin, mulla meni äikkä ja enkku ihan saatanan hyvin! Sain molemmista E:t! Mitäs siihen sanotte!? En ollut tajunnut, että ne arvosanat on tulleet, mulle itse asiassa opo soitti eilen (vastasin, koska odotin tatuointisedän soittoa) ja kysy, että tiesinkö että kevään kirjoituksiin olis pitänyt ilmoittautua jo? No en tiennyt. Onneksi tänään on koulusihteeri vielä koululla, vaik normaalisti ei ole perjantaisin, joten ennätän vielä! Huh! Ja sit se kysy, et tiedänkö jo arvosanani. No en tiennyt niitäkään. Ja se kuulkaa ihan innostui kun katto koneelta ne mun tulokset! Mä sitten vähän siinä olin että jee, mut en rityisemmin, koska mulla ei ole ne kirjainarvosanat päässäni missään järjestyksessä, luulin saaneeni sen kolmanneksi parhaan. Mitä olin odottanut. Mut sitte joku kavereista sano, et sehän on toisiks paras, vastaa entistä L:ää. Wohoo! Siitähän riemu synty! Emmä ollutkaan mikään keskinkertainen, vaan oikeesti tosi hyvä!! No tokihan mä olen sitten kerinnyt sitä mitätöimään, syitä sille miksi pärjäsin niin hyvin. Ja helppohan noissa aineissa, joihin ei voi mitenkään lukea , on pärjätä. Bilsahan ei mennyt lähimainkaan niin hyvin, siitä tuli C, jota olen kyllä keväällä korottamassa. Mut joo, jos pitää lukea ja opetella asioita ulkoa niin ei se ole ollenkaan mun juttu. Mut jos riittää et hirveesti vaan kirjottaa ja yrittää selittää, niin sellaisessa mä kyllä voin pärjätä :)

Mutta, nyt taas mentävä! Anteeksi, etten ole vastannut kommentteihinne! Vastaan kyllä, kunhan juna vähän hiljentää! Oikeesti , on nyt niin monta kirjaakin lukusessa, elokuvia ja dokumentteja katsottavana (katottiin The Devil's Double - huh huh! Hyvä leffa!!), kukkaroita ja muuta Pinkkis pussukkaa ommeltavana, kankaita leikattavana ja ihan kaikkee. Kaiken maailman paikkoja käytävänä, tatuointeja otettavana.  Ei vaan ennätä!

xoxo,
Raisa

Katsokaa tää ja ällistykää! http://twistedsifter.com/2012/08/extreme-close-ups-of-the-human-eye/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti