maanantai 12. syyskuuta 2011

Hassu viikonloppu - jäi kesken, pahoitteluni! - jatkuu!

Aloin perjantaina saamaan jotain aikaiseksi, esim. pesin pyykkiä, tein lasten mieliksi nakkikastiketta (vegaanisia soijanakkeja ei saa normikaupoista, Hälsan's Kök nakit sisältää kananmunaa :(, joten nakkimme ovat peräisin Ruohonjuuresta, ei aina, mutta nyt olivat, Pikkupojan Nakkeja, tms. Olis kyllä ihan kiva, jos jostain lähempääkin sais nakkeja ja pyöryköitä, tollasia lapsiystävällisiä proteiininlähteitä) ja aloin ompelemaan muutamia (8 kpl) pussukoita. Tuntu tosi kivalle. Aloin myös uudelleen lukemaan (hitto, moikka! Mä lähden Amazonille tilaamaan kirjoja - sorry!

Tulin takaisin! Meni vähän överiks tuolla kirjakaupassa...6 kirjaa rikkaampana olen. Tai stulen olemaan...huh huh. Ei pitänyt ihan noin montaa. Ja sit uh...ei pitäis edes kertoa, mut menin tilaamaan jo Pinjan joululahjan. Arvatkaa pystynkö minä pitään sen salassa?!!

Käyn ylikierroksilla, hankala keskittyä. Tilasin niin ihania kirjoja. Aloin siis lukemaan uudestaan sellasta pienen käsityöyrittäjän opasta. Se on niin inspiroiva!!! Ja nyt tilasin sen kaltaisia kirjoja, askartelukirjoja sekä yhden piirakkakirjan. Ihq.

Lauantaina käytiin Hesyssä, vietiin rompetta ja tuotiin kolme kangasta, joista kaksi ens kesän mekkoon ja yks vuoriksi pussukoihin. Nyt, kun olen niin luovalla tuulella olen kyllä keksinyt jo muutakin käyttöä niille mekkokankaille. Harmi vaan, että ne on jo Tampereella Idalla, kun Ida siis tekee mun mekon. Se on sellanen hieno mekko, jolla munkin munkeista saa vähän mehevämmän oloiset :)
Mitään muuta ne löytänyt, et silleen oli köyhä reissu. Mut oikeesti en mittän tarvinnutkaan, paitsi just noi mekkokankaat. Mut jotain nukkekotijuttuja kyl etsin. Niinku niitä ei hittolainen ihan tarpeeksi olis jo! Kerroinko jo siitä ompelukoneesta? Ja sen lisäks olen tilannut kans kaikkee muutakin. Ihan nuijaa. Mutta niin kivaa ja jännää.

Lauantai-iltana menin sitte Tampereelle, ollaksei Su aamuna Ofeliaa varten maisemissa. Mulla meni 2,5 tuntia mun pöydän pystyttämisessä. Mikä on ihan käsittämätön aika. Se oli puol tuntia enemmän kuin mitä muilla oli (en jaksa selittää miten mahdollista) eikä siltikään meinannut riittää.

Asiakkaita oli kuulemma vähemmän kuin viime vuonna, se oli tietenkin harmillista. Mutta kyllä Pinkkiksen jutut meni ihan kiitettävästi kaupaksi. Mulle aina tulee pieni paniikki, jos on hiljasta, varsinkin jos näen että muilla kauppa käy ja mulla on hiljasta, mutta kyllä mä oikeesti sain paljon myytyä :D Ja ihan parhaita juttuja oli, et siellä oli Keiju Design nimisen firman omistajat katsastamassa uusia tuotteita putiikkiinsa...ja kaikista ihanista pöydistä ne tykästyi juuri minun pöytääni, tai ei tietenkään itse pöytään vaan pöydällä oleviin tuotteisiin :) Jotain ne osti kokeeksi ja jos ne menee kaupaks, niin sitten tilaavat lisää ja Pinkkis pääsee leviämään myös Kankaanpäähän :) Mikäs sen hauskempaa!

Myyjäisissä oli myös Maija, Maija on ihana ♥ Olin jälleen yötä Idalla, Idakin on ihana ♥. Siellä oli myös muita tyttöjä yökylässä ja vegaanisia mokkapaloja :) Oli hauskaa! Eikä edes kauheesti jännittänyt.

Myyjäisissä en päässyt vessaa kauemmas kierteleen, kun olin yksin siinä pöydässä. Mutta näin omalta paikaltani hyvin tarjonnan. Aika paljon oli sellasta, mistä mä en tykkää. Eli sellasta 50 -luvun hömppää, vaikka niitä on kiva kattella muitten päällä, kun ne on niin nätisti laitettuja, ne naiset. Joo, oli muutakin kuin sitä, ne oli ehkä sellasia melko naisellisia juttuja, mitä siellä oli. Ja Ida ja minä. Siellä tutustuin johonkin ihan uuteen ja ihmeelliseen, nimittäin steampunkkiin! Jotain sellasta olin kyllä netissä jo nähnyt, mutten tiennyt sen olevan joku oma juttunsa. No, nyt tiedän.

Ai nii, hassua! Tilasin tytöille ninja-asun :)

Ofelian jälkeen mentiin auto täynnä värikkäitä tyttöjä kohti Helsinkiä. Yhden tytön tiputin Hämenlinnaan ja loput kaksi vein Puistolan asemalle. Meillä oli autossa melko hulvatonta. Naurettiin niin, että se alko jo vaikuttaa meidän matkanteon turvallisuuteen. Mutta ne oli sellasia juttuja, joiden synnyssä pitää olla itse mukana, et ne naurattais. Joten ei ole siitä sen kummempaa kerrottavaa.

Kotiin päästyäni menin naaman ja hampaat pestyäni heti nukkumaan, kun kerta väsytti ja aamulla oli superaikainen herätys. Työjuttuja.

Illaksi mulla on sellasta kivaa järjestettynä, että ihan yököttää. Mulla on vihdoin ja viimein se kierukan vaihto. Siihen toi kuvakin liittyy. Siis niihin riemunsekaisiin tuntemuksiin joita se tuleva toimenpide herättää. Moikka.


_MG_9381

4 kommenttia:

  1. Melkein harmittaa, että jäi Ofelia väliin. piti tulla, mut sit herääminen jäi jonnekin neljään iltapäivällä :/. No, ens vuonna sitten kai.

    VastaaPoista
  2. Voi ei, olisitpa päässyt vaan! Musta on aina niin hienoo tavata bloginlukijoita! Vaikka mua melkeinpä aina alkaakin kauheesti ujostuttaan :)
    Joo, ens vuonna sitte :)

    ♥ Raisa

    VastaaPoista
  3. Apua! Mä hukkasin toisen vihreän donitsikorviksen :( Onko sulla vielä niitä? Tollasen jolla on ISOT silmät...
    Kai nyt sitten pitäis ostaa sormuskin niihin, mistä taisit ofeliassa mainita :P

    terveisin, Annika
    afabritius@me.com

    VastaaPoista
  4. Voi ei, Annika! Mä voin yrittää jos saan sormuksesta irrotettua sen donitsin ja tehdä siitä korviksen, mutta sitten en pysty myymään sulle sitä sormusta. varmaan kuitenkin mieluummin haluat toisen korviksen, vai kuinka?
    Mä koitan saada tällä viikolla sen sun MLP kännykkäpussin valmiiksi :) Infoon samalla siitä korviksesta, et onnistuko.
    ♥ Raisa

    VastaaPoista