torstai 3. marraskuuta 2011

Arvonnan suoritus, Japania ja rakkaustaidetta.

Heipp-o!

9 reipasta Vegaanipäivään osallistunutta! Hienoa! Vaikka suotavaa olis, että teitä olis 7 miljardia. Joka päivä :D

Mä kokeilen ekaa kertaa tuoda ton random -arvonta systeemin mun sivulle, toivottavasti osaan ja toivottavasti se toimii niin kuin pitää! Kärsivällisyyttä! Eikä! Eihän se noin toimi! Munhan pitää laittaa se tulos, eikä itse arvontaa...hetkonen...joo, mä siis suoritan sen arvonnan ja sitten kopioin ton koodin. Joo, niin se menee!

Ookrait! Arvonta on suoritettu! Onni suosi kommentoijaa numero 3!

(katotaan, saanko se nyt tähän oikein!) No höh! Ei se näytä sitä tulosta :( Tässä se on kuitenkin poimittuna sieltä sivulta: 3


Nyt jännitetään kuka se kolmonen oli! Tanja! Onneksi olkoon! Tanja söi todella herkullisen oloisen setin Vegaanipäivänä! Tosta tekstistä sain käsityksen tai aavistuksen tai siis jotain, että olisit Animalian hallituksen jäsen -Tanja, pitääkö paikkansa? Jos näin on, niin voisin tuoda voittamasi Puputytön Juhlakirjan Animalian toimistolle ens viikolla. Voin laittaa kyllä postiinkin, jos laitat osoitetiedot.
 
Onnea vielä Tanjalle! Kaikki muut kipin kapin kirjakauppaan!
 
Seuraavaksi asialistalla on Japani. Mä kerroin niistä blogeista joita "salaa" luen. Olen nyt päässyt ajantasalle kaikissa muissa paitsi yhdessä. Mä olen niin täynnä teinikieltä! Mutta niin kova Japanikaipuu on sieltä tarttunut! Noi vaihtarit vielä osaa kieltä ja se avaa sitä maata niin paljon enemmän, niinkuin kaikki varmaan tietää, et kun ei ymmärrä puhetta eikä mitään lukemaansa, tai tässä tapauksessa, ei osaa edes lukea, niin ei millään pääse turistitasoa pidemmälle maahan tutustumisessa.. Joten, varasin kirjastosta Japanin kielen alkeet kirjan ja CD:n. Ja eilen illalla opettelin uuden sanan. Abayo. Näkemiin. En tiedä miten eroaa Sayonarasta.
En osaa vielä kirjoittaa, oikeesti en edes ymmärrä sitä, miten välillä ne kirjoittaa ylhäältä alas, välillä vasemmalta oikealle ja joskus taas oikealta vasemmalle. Ehkä siinä kirjassa sit valaistaan asiaa.

Katsoin eilen jotain minimipalkkatietoja eri aloilta. Sellasia, mitkä vois edes vähän kiinnostaa. Ei tuu kesää. Naurettavia alkupalkkoja. Mä en lähde täältä muuten kuin sitte kun muutetaan Jenkkeihin. Turha enää edes miettiä mitään muuta. Lottovoitto ja joku mystinen perintö käy myös.

Sitte rakkaustaidetta. Mä silloin kun Lassi synty (reilu 12 v. sitten) olin ihan pakahtua niihin tunteisiin, joita se pieni poikanen minussa herätti. Joten mä maalasin niitä ulos :) Yhtä maalausta lukuunottamatta mä kadotin ne hienot teokseni, kunnes eilen etsiessäni samperin kadonneita halloween valojani (mulla on tällä hetkellä kadoksissa mun suosikki-tennarini sekä yksi tosi hieno kassi, mä en löydä niitä mistään, en ole löytänyt vuoteen tai kahteen :( löysin maalukseni! Valoja en löytänyt, mut muut löydöt lohdutti.

Tää oli muistaakseni ensimmäinen, muiden järjestystä en muista.

IMG_1434

IMG_1433

IMG_1430

IMG_1428

IMG_1427

Mitäs pidätte? Mä näytin niitä illalla Lassille, ja se vaan pyöritteli silmiään... Mähän kerroin miten se ei kutsunut ketään Halloween juhliin, kun sen luokkalaiset on liian vanhoja...eilen illalla se taas leikki itsekseen pikku-ukkeleilla sängyssä niin että sylki vaan lens kun ne posautteli toisiaan hengiltä. Okei, toi ei sit kuulostanutkaan ihan niin herttaiselta, kuin miltä se näytti...

Maalasin illalla hautakivet, niistä tuli hienot. Tänään vielä taiteilen niihin tekstiä. Eilen sain jonkin verran juhlaleipomuksia järjestettyä, mut liian vähän, jotta voisin tänään mennä PKS tapaamiseen :(

Mulla on taas ihan liikaa kaikkea. Äidin kanssa oltiin sovittu myyjäisistä, mut mulla onkin silloin Hygieniapassikoulutus :( Lauantaille on synttärit ja koppitalkoot samanaikaisesti. Sunnuntaina yhdet läksiäiset, maanantaina skräppi-ilta (ehkä jää taas - kolmannen kerran! väliin). Onneks lapset ovat kuitenkin isällään viikonlopun, niin eivät joudu kärsimään äidittömyydestä. Ens viikolla on meidän mielenkiintoinen "muotitapaaminen" sitä ennen mun pitäis yrittää jossain välissä leipoa ainakin vähän äidille, se pitää ne myyjäiset jokatapuksessa, ilman minua. Mä vien kuitenkin Pinkkistä sille.
Kohta alkaa myyjäisiin (siis sellasiin isoihin) valmistautuminenkin...pää tulee kipeäksi kaikesta tosta. Kiristää kiristää.

Eilen syötiin tonnikalatonta salaattia, tortilla chipsejä ja leipää. Hyvää oli. Resepti salaattiin löytyy Puputytön Juhlakirjasta, Uuden Vuoden osiosta.

Ai nii! Jos törmäätte lehdissä tai blogeissa arvosteluihin tosta kirjasta vinkatkaa kiltit minulle! Toistaseksi en ole kuullut mitään ja olen siitä kovin huolissani :( Miksei minua huomata?! Entä jos kukaan ei koskaan kirjoitakaan siitä mitään?!

Lopuksi vielä koirauutisia. Kenai, hirviölapsemme, on käyttäytynyt kuin pieni enkeli siitä lähtien kuin minä varasin eläinlääkäriajan. En ymmärrä. Sillä koiralla oli kuitenkin isoja ongelmia, ja nyt se on ollut tosi hienosti....

IMG_1436

Abayo!

♥ Raisa

5 kommenttia:

 1. Jee! Minä se olen! Oon kirjautuneena blogiin Gmailin kautta, mutta se ei ilmeisesti paljasta musta muuta kuin etunimen. Onpa hauskaa voittaa, kiitos paljon! =) Olen itse asiassa jo ehtinyt ostaa kirjan, mutta nyt voin antaa sen myös lahjaksi. Taidan antaa sen siskolleni, joka rakastaa kokkaamista ja juhlien järjestämistä, tekee sitä myös työkseen ja opettaakin. Toivottavasti hän saa siitä hyviä vegaanisia ideoita. =)

  VastaaPoista
 2. Moi taas pitkästä aikaa!

  Sitä mie vaan, että noista maalauksista välittyy rakkaus jopa tänne ruudun toiselle puolen <3 hurjan kivalla tyylilläkin oot ne piirtäny/maalannu!

  VastaaPoista
 3. Aww! Kiitos Ihana-Maija! ♥ Ja kiva, että olet taas päässyt internetin ihmeelliseen maailmaan!

  ♥ Raisa

  VastaaPoista
 4. Moikka!
  Lueskelin tätä sun blogia mielenkiinnolla =)
  Tämmöisen blogi-kirjoituksen löysin, en tiedä
  ootko jo ehtinyt lukea:

  http://chocochili.net/2010/02/puputytto-ja-vohvelisankari/
  T: Riika :)

  VastaaPoista
 5. Moikka Riika!
  Kiitos kommentistasi! Joo, olen törmännyt Elinan blogiin ja postaukseensa kirjastani. Ja nythän ELina on blogannut myös uudesta kirjastanikin ♥ Mä en muista osoitetta, mutta aika tuore postaus se on.
  Jos törmäät, tai joku muu törmää, muihin blogikirjoituksiin tai lehdessä oleviin arvosteluihin Puputytöstä, laittakaa mulle linkki. PAITSI jos se on jotain ikävää/ilkeetä - mä en varmaan kestäis sellasta!
  ♥ Raisa

  VastaaPoista