lauantai 14. huhtikuuta 2012

I'm back!

Sain torstaina tietää, että 1-2 henkilöä meidän kolmen hengen toimipisteestä tullaan joko irtisanomaan, lomauttamaan tai määrä-aikaistamaan...ja eikun saikkua hakemaan. Menen töihin sitten kuulemaan tuomioni tiistaina. Harmittaa, että tää tuli jo näin pian, en taloudellisesti ole lähimainkaan vielä valmis, mutta on oikeesti ihan uskomattoman hyvä olo, kun tietää, että tää kahden vuoden piina tulee pian päättymään. Siitä lähtien, kun meidän entinen pomo lähti ja nää uudet tuli tilalle, kaikki on mennyt päin mäntyä. Eikä vaan minuun vaikuttavat asiat, vaan koko firma. Onneks ne sentään vaihto vanhan firman nimen, ettei ne sitä enää tahri. Mutta joo, tälläinen ikävä asia, ja kaikki lähti siitä, että meidän toimipisteeseen tuli yks suttura. Meillä oli alunperin niin hyvä tiimi, mut sit yks lähti pois ja tilalle laitettiin sellanen itärajan takaa tullut *henkilö*. Ja alamäki alkoi.

Olen tänään leiponut huomisia triplasynttäreitä varten ja myös tämän päiväisä kaverin vauvakekkereitäkin ja sit vielä huvin vuoksi myös tein anapeja. Otin kuviakin! Ehkä joskus innostun laittamaan niitä koneellekin. Anpan on adukipaputahnalla täytetty pulla, erikoisen, mutta hyvän makuinen. Ja paljon terveellisempi kuin peruspulla. Vegaanistaminen onnistui helposti.

Täytyy pian mennä, kaupassakin käydä, kun kakkua varten ei riittänytkään kaakaojauhetta, eikä sokeriakaan. Ja limuakin pitää ostaa, vaikka pääsääntöisesti meinaan juottaa vieraille limonaadia. Vauvakutsuille tein "Hävyttömiä", fariinisokeria ja margariinia lukuunottamatta kaikki ainekset joko luomua tai reilun kaupan :D Synttäreille tulossa vaikka mitä, siitä lisää sitten myöhemmin.

Säästövinkki: Tee paljon ruokaa kerralla, erityisesti jos joudut käyttämään uunia. Niin, ja sitten pakasta ylimääräiset. Sulata pakasteet yön yli jääkaapissa, niin jääkaappikin pysyy kylmänä vähemmällä vaivalla :)

Mulla on huomenna synttärit :D

<3 R

3 kommenttia: