tiistai 17. huhtikuuta 2012

Uh...oli taas niin turhanpäivänen neuvottelu työpaikkani kohtalosta, josta ei YHTÄÄN mitään taaskaan selvinnyt. En ---- jaksa tätä epätietoisuutta. En sitten yhtään tiedä milloin tulen tietämään enemmän. Onkohan tälläinen edes sallittua? Todella rasittavaa. Mä kun vaan toivoin, että ne olis siellä saman tien siellä ilmoittanut päätöksensä, että osais vähän suunnitella tulevaisuuttaan. Ja ärsyttää ihan superisti, kun tietää, että se yks epäpätevä mielinkielin oleva sätkynukke pääsee tästä kuin koira veräjästä. Miks mun täytyy aina kapinoida ylöspäin, olis niin paljon helpompi vaan olla aina vahvemman puolella ja vähät välittää altavastaajista. Tuntuu, että kaikessa olen aina kaikkia "ylempiä" vastaan.

Tänään alkaa lukio-opinot. Meinaan mennä hyvissä ajoin, että kerkiäisin keskustelemaan koko lukion suorittamisesta. (hullu). Pääsisköhän aikuislukiosta vaihtariksi japaniin?

Hiukan väsyttää, kun jouduin turvautumaan lääketieteen hienoihin keksintöihin, että selviytyisin tosta turhasta neuvottelusta räjähtämättä seinille. Mutta muuten mukavan leppoisa ja letkee olo.

Olen kamalasti ommellut ja tekee vaan mieli ommella lisää. Luen kolmatta kertaa "Living the good life" kirjaa :D
Sairauslomallani (palkattomalla - pöh) istutin paljon siemeniä esikasvatettavaksi. Ainakin yrttien ja toivottavasti pitkälti myös salaattien osalta meidän pitäis olla omavaraisia, ja yrttiteen.

Tein just tilauksen Vegetukusta isohkon tilauksen, oli niin paljon kaikkea lopussa. Huomenna tarkoitus mennä vielä Viivoanista hakemaan lisätäytettä.

Sain synttärilahjaksi mm. kaksi ananasta. Saan tuoreesta ananaksesta jonkon allergisen reaktion, joten sain neronleimauksen ja kuivasin ne! Niin hyvää kuivattuna!

Meen nyt.

Mijau.

R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti