maanantai 21. toukokuuta 2012

Lupaus päivityksestä.

Laiska ja aikaansaamaton bloggeri tässä hei. Lupaan, että ihan kohta puolin tulossa päivitystä ahdistuksen poistumisesta ja onnen saapumisesta, Viipurin reissusta (ostin ihan intoa piukeena myös vodkaa!) sekä nyt viime viikonloppuisesta Vegfestistä (paljon ihania ihmisiä [mulla on varmaan enemmän tuttuja Tampereella kuin Helsingissä], hillitöntä mässäilyä ja kuumottava keskustelu).
Nyt en kyllä tähän hätään muista, koska olen viimesen kerran jotain tänne kirjottanut; ehkä olenkin jotain jo laittanut siitä Viipurin reissusta?
Tänään sihteerikouluun. Arvatkaa huvittaako yhtään. Oikea vastaus: EI. Mut kai se kannattaa käydä loppuun. Oikeasti tarvitsisin itse sihteerin, varsinkin näin työttömänä, kun ei ole sellaista tiettyä säännönmukaisuutta päivissä. Ainakaan vielä. Ehkä se tästä vielä muokkautuu. Kun ei vaan olis näin paljoa kaikkea muistettavaa sälää.
No joo, päivitystä siis tulossa ihan piakkoin. Kyseessä ei ole mikään maan alle katoaminen, vaan kiire. (enää en voi ruokatunnilla kirjotella, kun ei ole ruokatuntia).

Uusi lukija!! Hip hei!! Tervetuloa!

<3 Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti