keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Maailmanpelastus Operaatio, 2. viikko, 10.päivä (liiku fiksusti, osa 3)

Jo 10. päivä! En ole varmaan mitään jaksanut yhtä soittoa näin pitkään! Hyvä hyvä!


Eilen liikuttiin junalla ja tänään jatketaan bussilla. Sillä valitettavasti junalla ei pääse kaikkialle. eikä metrot ja ratikat kulje kuin Helsingissä. (siis täällä suomessa) Joten onnikan kyytiin siis. Onneksi nykyään busseissa on ne opastetaulut, että tietää tulevan pysäkin nimen. Harva asia on yhtä kuumottavaa, kuin vieraalla reitillä yrittää arvuutella seuraavan pysäkin nimeä.
Bussissa on hauska keksiä kanssamatkustajille tarinoita, varsinkin vakkarireitillä vakkarikyytiläisille. Voihan sitä tehdä toki junasakin, mutta yleensä junassa kannattaa enemmin lukea. Ja jotenkin ihmisten tutkailu on helpompaa tehdä huomaamattomasti dösässä. Bussilla siis silloin kun junalla ei pääse. Ja pyörällä tietty mieluiten. Ajallisesti pyörä usein voittaa bussin kaupunkiajossa. Ainakin ruuhka-aikaan. (huomenna jatketaan vähän fiksummilla postauksilla)


Eiliseen. Minä meikkasin! Mulla on siitä inspiraatioihastuksesta lähtien ollut kova tarve näyttää ihmiseltä. Tai joltain muulta kuin vastaheränneeltä. Ja meikkaminen auttaa just tähän. Ongelmana on se, etten pidä meikkaamisesta, enkä varsinkaan illalla niiden meikkien pois pesemisestä. No, eilen kuitenkin meikkasin ja pesin meikit ennen kuin olin liian väsynyt, joten se hoitui ihan ok. Sain C:n ottamaan minusta ja tytöistä kuvia. Kuva ei ole ihan "aito" (siis sen lisäksi, että hiukseni ovat värjätyt ja naamani meikattu) sillä yksi nukeista on oikeasti Pinjan. Mutta otin Beckyn korvaamaan Mimiä, joka on vieläkin kauneushoitolassa. Joten tasoissa ollaan.

Punapäät (olen paljon paremman näköinen ilman rillejä! Olisko aika alkaa käyttämään piilareita?)
Pinkkikset <3 p="p">

Kuvailun jälkeen lähdin junalla kaupunkiin. Kävin Ruohonjuuressa, ostin suolaa ja sokeria ja jotain listani ulkopuolelta. Sitten menin testaamaan upouuden, vegaanisia pikkukakkusia myyvän Niia's Cupcakes -tiskin Foorumissa! Oikeesti, jossain myydän pikkukakkusia! Ja vielä vegaanisia sellaisia!!!
Ostin sukalaisen itselleni heti syötäväksi ja myöhemmin kävin hakemassa C:lle mansikkaisen. Makuja oli suklaa, vanilja, mansikka, appelsiini ja mustikka. Ja kyseessä oli siis sellainen tiski, ilman asiakaspaikkoja tai kahvia tms. Mutta toivottavasti menestyvät niin hyvin, että pystyvät laajentamaan ihan oikeaan kahvilaan saakka :)

Mulla oli vielä aikaa ennen kuin Pimpula tulis myös kaupunkiin joten notkuin siinä Body shopin kulmilla ja join kolajuomaa. Pikkukakkusta syödessäni joku ihme höpöttelijä huomas mut ja alkoi puhumaan itselleen minusta. Mietti, että mahdanko olla aito punapää...Pitkän aikaa jutteli itsekseen, lopulta sain kakkuseni syötyä ja menin Foorumiin turvaan. Lähtiessäni se hyvästeli kauniin punatukkaisen tytön ja minä vilkutin sille :) Ainahan tollaset on vähän kuumottavia, mutta kyllä se kieltämättä vähän hiveli ikääntyvän naisen itsetuntoa kun joku edes huomaa. Olkoonkin sitten umpihullu.

Vihdoin ja viimein Pinzakin saapui ja päästiin lähtemään Annantalolle kuuntelemaan luentoa ja ennen kaikkea tekemään hiuskoristetta. Olen jo pitkään halunnut tehdä nukeille kimonoiden kanssa käytettäväksi japanilaistyylistä hiuskoristetta ja nyt siihen tarjoutui mahdollisuus! Alkuun kuunneltiin luentoa, joka oli kyllä ihan mielenkiintoinen, mutta ehkä kuitenkin vähän pitkäveteinen. Lopulta sitten älysyivät vetää sen työpajan siihen väliin ja sitten jatkaa luentoa. Ja sitten sinne tulikin laumoittain pieni huutavia lapsia. Apua! Se oli aika kamalaa. Yllättävän tyynestin siihen suhtauduin ja loppujen lopuksi autoin aika montaa pientä tyttöä omien koristeidensa kanssa.
Eilen illalla sitten tietenkin tilasin Ebaystä kukkahelmiä, että voin tehdä koristeita lisää. Enhän mä muuten olis mä. Mutta nyt aion kyllä mennä karsimaan jotain oikein ankarasti!
Ai niin! Olen nähnyt kansiehdotelmia uuteen kirjaan!!!! Aivan ihania! Milja Laine on kuvittajana ja hän on niin taitava!!!

Ja vielä toinen ai niin! 6.-7.10 on Tikkurilassa Maalaismarkkinat! Pinkkiskin on siellä! Kaikkine uusinen juttuineen! Tule sinäkin!

Mutta nyt siivoamaan! (ja pukeutumaan. Saamarin työtön lorvii puoleen päivään kylpytakki päällään). Keksin juuri, että voisin ottaa valokuvia karsimisen edistymisestä. Tietenkin olis pitänyt aloittaa heti, kun krääsä oli pahimmillaan ja täysinäisimmät kaapit koskemattomia (yläkerran pakkaustarvike kaappi oli ehkä kaikista pahin, kun silkkipaperit ja kuplamuovi oli vallanneet kaikki hyllyt). Ehkä näistä jäljellä olevistakin saa vielä iloa irti :)

Kenaitakin pitkästyttää mun jaarittelu...

Risto nautiskelee

xoxo,

Puputyttö

2 kommenttia:

  1. Hehei, toi kuppikakkumesta pitää käydä testaamassa! Sitä on jotenkin aina niin otettu kun saa jostain valmiina jotain leivonnaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi suosittelen! Pohja on vielä tehty täysjyväjauhoista, ja muutenkin ne on tehty samoista aineksista, kuin kotileipurit käyttää. Maistuivat siis ihan oikeille leivonnaisille, eikä millekkään kummallisille täyteaineille ja muille iljettävyyksille.

      Poista