keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Prosenttilaskuja ja muuta mukavaa

Olemattomasta kiinnostuksesta huolimatta aion siltikin jatkaa Maailmanpelastus Operaatiotani, vaikka yksin :) Ja koska kaoottisuudestani huolimatta, tai ehkä juuri sen takia, pidän kovasti järjestyksestä haaste alkaa ensi viikon maanantaina. Näin pysyn itse paremmin kärryillä. Tarkoituksena on siis pienentää ekologistajalanjälkeäni, tai miksikä sitä nyt kukin haluaa kutsua, 25% :lla (tai jotain sinne päin). Viimeksi mainitsin teemaviikot, mutta en ole niistä vielä ihan varma. Omat suosikkini ovat ruoka, jätteet, kangas ja uusiokäyttö - ehkäpä keskityn näihin. Ja edelleen kaipaisin Teidänkin osallistumista, vaikkakin sitten vain hiljaa siellä ruudun toisella puolella, mutta vielä mieluummin laittamalla omia ehdotuksianne ja vinkkejänne. Onhan tämä toki ihan lapsellista, mutta niinhän minä olenkin. Ja kyllä tekin varmaan tiedätte, ettette lue mitään "super tärkeää aikuisten blogia", vaan minun "hölmöjä juttujani" :)

Eilen käytiin C:n kanssa Hakaniemessä, ensiksi Ekolossa herkkuostoksilla ja sitten spontaani vierailu silvopleehen kakkuja syömään. Nam. Vaikkei mitään Puputytön veroista ollutkaan. ;)
Jatkettiin matkaa Hämeentietä ylöspäin, Helunaa kohden. Tarkoitus oli löytää se kirjakauppa, mistä olen jo aiemmin maininnut. Meinasi jo epätoivo vallata, kun ei se näyttänyt sielläkään olevan. Ja sitten C kysyy, että onko se tämä. Ja siinähän se oli! Ja minä meinasin kävellä ohi, vaikka se onkin iso liike, tai ei ainakaan pienen pieni, yhden ikkunan pulju. Sain haluamani kirjat, enkä ostanut mitään ylimääräistä, vaikka kuvittelinkin imeväni kaikki tiedot psykologian, yhteiskuntaopin ja historian kirjoista jos vain ostaisin ne. En ostanut. Ja silti meni 150 euroa. Kamalaa. Kyse on käytetyistä lukion kirjoista. Ja mä en tarvitse läheskään kaikkia kurssikirjoja. Voi niitä reppania, jotka tarvitsee ja hätäännyksissä ostaa kirjat uutena. No, osalla tietenkin vanhemmat maksaa...pitäisköhän munkin kysyä avustusta? Matka jatkui Helunaan, josta ostettiin muutamia herkkuja. c ei löytänyt haluamiaan kenkiä, joten vähän hukkareissu.

Kotona sitten jotain touhuilin ennen kouluun lähtöä. Matikan tunnilla oli prosenttilaskuja. Arvatkaa kuka tykkää prosenttilaskuista todella paljon! Minä!! En tiedä miksi, mutta ne on ihan alusta lähtien kolahtanut minuun! Mun aivot ymmärtää niitä :) Vaikken laskekaan niinkuin opettaja opettaa, mutta onneks kaikki keinot on sallittuja, kunhan pääsee oikeaan lopputulokseen :)

Kotiin tultua ompelin vielä jonkin aikaa ja sitten nukkumaan. Sain vihdoinkin nukuttua ihan kunnon yöunet, ilman mitään häiriöitä. Jee!

Tänään aamulla neljän päivän tauon jälkeen juoksemaan (meidän pihalla on pieni siili!! Ehkä maailman söpöin!) ja sitten taas yläkertaan ompelemaan ja työstämään mun hienoa taideteostani. Tein jotain pikkunäperrysjuttuja kans, otan niistä lähiaikoina kuvia. Ette usko kuinka hyvältä tuntuu tehdä jotain täysin "turhia" askartelujuttuja ilman mitään takaa-ajatuksia. Siis että tekis niitä myyntiin, vaan ihan pelkästään tekemisen ilosta. Se, mikä askartelussa kaikista hauskinta just onkin. Mutta kun mulla on niin vahvasti sisäänrakennettu um...semmonen hyödyllisyysajattelu-juttu. (vitsi se siili on ihana)

Mulla oli yhdestä lukemastani kirjasta otteita tänne kirjoitettavaksi, mutta me aletaan nyt syömään joten katsotaan jos huomenna paremmalla ajalla sitten :)

Kuvia!
Oh, no! Those wubba chikens did it again!


Mjau!

Puputyttö

1 kommentti:

  1. Minä tuun haasteeseen, kunhan määräät teemaviikot! Paitsi kangasteemaviikko voi jäädä vähän hiljaseksi mun osalta...

    VastaaPoista