tiistai 6. marraskuuta 2012

3. kerta toden sanoo!

Mulla on jo kaksi luonnosta tämän päiväisestä postauksesta, aivan eri aiheista. Ensin aloin kirjoittamaan luokattomasta lukiosta, miten hauskaa sen täytyy olla opettajille, sitten kesken kaiken luin sähköpostin joka kiukutti. Sitten aloinkin kirjoittamaan siitä, kuinka älyttömän mukavaa on olla työtön ja siitä postauksesta tulikin sitten todella äreä, enkä halunnut sitä julkaista, ainakaan näissä tunne kuohuissa. Vieläkin tärisen, mutta se saattaa kyllä johtua viileästä keittiöstä ja vähäisestä vaatetuksestani.

Nyt ajattelin, että kirjoitan vaan iloisista asioista, enkä välitä siitä miten oravat syö kaikki pikkulintujen ruoat. Tykkään kyllä oravoista todella paljon, mutta rajansa kaikella. Automaatilla käy kaksi oravaa ja ne vuorotelle omii kaikki ruoat ja pikkulintujen ei muu auta kuin tyytyä maahan pudonneisiin jämiin.En kestänyt, kävin yöpuvussa häätämässä roistot pois. Linnut tulee aina nopeammin takaisin, joten ne ennättää ainakin hetken siinä syömään ennen kuin ne koriste-eläimet tulevat takaisin.

Mulla odottaa telkkarin päällä paketti. Se tuli puolisen tuntia sitten, en halunnut avata sitä ennen kuin olen vähän paremmalla tuulella. Nyt alkais olemaan sopivampi hetki. Mutta tehdään nyt tämä loppuun.

Lauantaina oli ne PKS-juhlat. Hyvää ruokaa! Hyviä ihmisiä! Vähän kaiholla katsoin, kun muut alkoivat humaltumaan, minulla itsellä kun on avioliittomme pituinen juomakielto. :( Nousuhumala on niin pop!  Lähettiin suht aikaisin kotiin, C kun oli syönyt aivan liikaa ;) Oli oikein mukavat kekkerit!Aamulla mulla oli maha turkasen kipeä, ja jos ei olis ollut kyseessä Animalian juhlat, olisin epäillyt, että ruokaan olis piilotettu jotain epäeettistä. Mutta ehkä kyse oli sitten jostain muusta.

Eilinen meni hyvin pitkälti opiskellessa, kuten eilisestä postauksestakin saattoi päätellä. Kaksi kappaletta bilsaa ja yksi kemiaa. Mitään ei mennyt jakeluun. Ja sitä paitsi, jotain kauhistuttavaa on tapahtunut! Bilsan tunnille on tullut uusi oppilas. Ei siinä mitään, mutta tunnin alettua kävi ilmi, että tuo uutukainen vastaili opettajan kysymyksiin salamannopeasti, ennen kuin minä edes ehdin raukeasti avaamaan suutani, oli salamapoika jo kerännyt kiitoksen ja kunnian oikeasta vastauksesta! Hargs! Jäin ihan alakynteen, kunnes tuliki asiota, joita hän ei tiennyt, mutta minä kyllä tiesin. Otinkin käyttöön nerokkaan strategian, jolla peittosin tuon ihmelapsen. Hänellä tosiaan tapana vastata heti, minä taas vähän odotan, josko muut vastaisivat, ja jos eivät vastaa, niin sitten avaan sanaisen arkkuni. Eli näin opettaja pysyy edelleen siinä uskossa, että minä tiedän kaiken, mutta annan muillekin mahdollisuuden loistaa ja jos he eivät halua käyttää tilaisuuttaan, silloin minä katson parhaaksi vastata.

Viikonloppuna katsottiin Modern Family sarjan toinen tuotantokausi. On se(kin) vaan niin hyvä! Ja eilen sitten katsottiin Dextrein (tässä toinen sana, jota en koskaan saa ensi yrittämältä oikein!) ja Walking Deadin uusimmat jaksot. Dextre otti yhden askeleen taaksepäin, sen verran huono jakso, zombiet pysyi omalla vauhdikkaalla tasollaan. Nykyaikaiset perheet kirivät kovasti!

Sunnuntaina tein omaa versiotani okonomiyakista. Jota en siis ole koskaan oikeasti maistanut. Oikeasti se tehdään kananmunista ja ties mistä. Minä tein tämänkertaisen version valmiista jauhoseoksesta, pepperonimakkaroista, sipulista, ohuista vihreistä pavuista, kuivatusta tomaatista ja lehtikaalista. Pojat! Että oli  hyvää! Makkaran (jota saatiin PKS juhlista) ansiosta se oli ihan superhyvää.


Avasin Margon. En ottanut vielä laatikosta. Täydellinen nukke. Haaaa! Käytiin sunnuntaina Pinpulan kanssa kenkäostoksilla ja näin niin hienon Monster High nuken, että pitkään emmin ostaako vai ei. En ostanut. Mutta hieno oli! Lihansyöjäkasvi! Tekis niin paljon mieli sellaista! Sen sijaan ostin Pinjalle kengät, Lassille repun ja uuden pyöräilykypärän, joka taitaa sittenkin mennä Pinjalle, kun sen kypärä oli romumpi.

 Tälle päivälle luvassa opiskelua (äikkä, enkku ja ainakin pieni vilkaisu kemiaan päin), ompelua ja oravoiden häätöä. Hauska päivä luvassa siis!

xoxo,

PuputyttöEi kommentteja:

Lähetä kommentti