perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kummallinen aamukävely Riston kanssa


Oltiin aamulla tuttuun tapaan Ripan kanssa lenkillä. Tai ei ihan tuttuun, sillä se ontu nivelongelmista johtuen aika pahasti. Ajattelin, että tehdään sitten lyhyempi lenkki, ettei sen tarvitse nilkuttaa niin paljoa. Kun oltiin sitten kääntymässä lyhyemmän lenkin suuntaan Risto löi jarrut pohjaan ja kieltäytyi liikkumasta. Ja kuten aiemmin jo kertonut, on aamulenkit sen aikaa joten en viitsi sitä kauheasti "pakottaa" mihinkään. Joten menin sitten Riston luokse ja se lähti sitten jatkamaan matkaa eteenpäin. Eikä siis edes siihen suuntaan, mistä olis jatkunut meidän normaali pitkälenkki vaan ihan "uuteen" suuntaan. Ja niin mä kävelin Riston perässä ihan kummallista reittiä. Aina kun yritin kääntyä, et voitais pikku hiljaa alkaa suuntaamaan kotiin päin se pysähty ja kieltäytyi liikkumasta. Ja muutenkin se käveli melkein koko ajan mun edellä, kun normaalisti sitä joutuu jopa vähän hoputtamaan. En tiedä mihin se oli menossa, kun ei se tuntunut erityisemmin mitään jälkeäkään seuraavan. Lopulta kuitenkin päädyttiin kotiin. Outoa se oli. Ja jotenkin mulle tuli sellainen olo, että olisko jo aika tatuoida sen tassunjälki johonkin.

Vaikka toi Riston käytös vähän huolestuttaa, niin oon muuten tosi hyvällä tuulella. Eilen illalla äikän tunnilla keksin, että koska madeby lopettaa toimintansa laittaisin entisille asiakkailleni viestiä siitä, että Pinkkis on kuitenkin jatkossa Etsyssä   ja alennuskoodinkin (sen PARTYON) laitoin viestin mukaan. Ihan kaikille en viestiä laittanut, kun Pinkkiksellä olikin ollut aika mittava määrä asiakkaita tässä vuosien saatossa. Mutta tästä siis tuli oikein hyvä mieli, kun keksin näin hyvän tavan ottaa yhteyttä vanhoihin asiakkaisiin :)

Muitakin iloisia asioita on! Alkuviikosta tilasin ehkä isoimman läjän kankaita ikinä! Ne kyllä menee sinne anopin luokse Jenkkilään ja saan ne vasta kesällä. Samoin kuin jo tilaamani ketjut ja ihan piakkoin tilaamani muut koruosat. Kipeästi niitä kyllä jo tarvitsisin, mutta kun se säästö on niin iso jos ei joudu maksaan postimaksuja ulkomaille. Lisäksi otin yhteyttä yhteen liikkeeseen, josta en kyllä odota vastausta, mutta ainakin sain sen tehtyä, ettei enää tarvitse miettiä että pitäis tehdä se.

Tässä toistaiseksi valmiit, mutta lisää tulee!
Omellutkin olen! Ja saanut asioita valmiiksi. Nyt on kuukuppipusseja Etsyyn asti laitettavaksi, samoin Graffiti-Craft meikkipusseja, ja niihinkin kaksi uutta hauskaa ideaa. Kaikki uusi on hienoa. Olkoonkin vanhaa ja kierrätettyä, mutta uutuuden tunne on tärkeä.

Eipä mulla sit muuta. Menin niin paljon aikaa niiden s.postiosoitteiden kaivamisessa, että alkaa akkukin loppumaan!

Keväisen aurinkoista viikonloppua!! (ai nii! Eilen kun tulin koulusta satoi aika rankasti, niin että kastuin ja tuli kylmä. Ja se oli vaan ihanaa. Miten epäreilua loppusyksyä kohtaan, kun samainen sade silloin on vaan niin kamalaa ja masentavaa. Kaikki suhtautuu kevätsateeseen niin riehakkaan iloisesti. Ja taas syyssateeseen happamasti. Mä taidan alkaa boikotoimaan kevätsateesta iloitsemista ja puhumaan syyssateiden hienouden puolesta.)

xoxo,

Raisa
 
Katsokaa kun Ryan laittoi mun enkkublogiin mulle viestin. Eikö oo ihana! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti