lauantai 29. kesäkuuta 2013

Jos ei muuten, niin sitten vaikka väkisin!

Vai mitä mieltä kuvan saappaiden turkisvuorauksesta?
Kissakin niistä ihmeissään...

Muistan jostain joskus ajat sitten lukeneeni jonkun turkistuottajien tms. järjestön järjestämästä kilpailusta, jossa piti suunnitella turkiksesta jotain uutta ja hienoo. Joku suunnitteli roskakorin, jonka ulkopuoli oli vuorattu turkiksella.

Todella moni on sitä mieltä, että turkistarhaus on väärin, ja ei siinä, niinhän se onkin. Mut sit taas harmillisen harva mieltää, että se pipn uskomattoman pehmeä tupsu, talvitakin tuuhea reunus tai avaimenperän pörheä pompula olis peräisin turkistarhoilta. Siis nehän vaan on niinko jotain ihan muuta, eikö?
Ai ei vai?

No mut silti.

Kuulkaa, ajatuksilla ja puheilla ei ole mitään arvoa, jos ei ne näy teoissa. Sorry. Se, että ihan kamalasti rakastaa eläimiä ei auta yhtään sitä sikaa, jonka perää sä aamulla tungit naamaas. Eläimet ei hyödy eläinrakkaudesta. Eläimet hyötyy teoista. Ja joissain tapauksissa tekemättömyyksistä.

Mutta puheet sikseen, nyt tarvitaan kunnon tekoja! Taidankin tästä lähteä Animalian pöydän taakse jakamaan homoille tietoa eläinten oikeuksista! Pridessä nähdään!

xoxo,
Raisa, joka tykkää tytöistä ja pojista. Koirista ja pupuista. Ja ravuista ja mustekaloista. Ja tarroista!
jk. Ihan pakko vielä vesittää tää vakava kirjoitus! Ens kuussa on tulossa nukke, joka on samaa tyyppiä kuin mun suosikkinukkeni, mutta lisäksi tällä on pinkki tukka! Ääk! Pakko saada!

1 kommentti:

  1. Ihanat!!! Noi olis talvella tosi kätevät.

    VastaaPoista