keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Vitun jouluvalot!

Saatana. En tiedä kuinka monennet valot on meneillään, mutta ne oli vikat! Johtoja jyrsiit joko puput tai oravat. Toiseks viimeset kyllä katko kompuroiva mieheni. Se amerikkalaisen pokalla kyllä vaihto ne uusiin. just noihin, jotka on nyt katkipoikki. Yhdet valot mies veti kirveellä, kun teki lumitöitä. Ok, kuulostaa ihan idioottien touhulta, mut oli portaat niin jäässä.

Joulukuusen valojen vika joulu oli 2012. Nyt niihin on vaihdettu ties kuinka monta lamppua, eikä siltikään toimi. Saatana, ollaan sitten pimeessä. Ja mä vielä rakastan (liioittelematta!) värikkäitä jouluvaloja. Mä oon tossa meidän ikkunan takanakin vaan seisoskellut ja ihaillut värikkäitä pikkuvalojani. En seiso enää!

Ikinä mä kyllä ite niitä valoja ripustele, en kuuseen enkä pihalle, kun menee hermot niihin ihan saman tien. Jo pelkkä ajatus saa verenpaineen kohoamaan. (ei siinä, että sitä olisin mitannut, mutta kunhan sanoin.) Vihaan sitä johtojen sekamelskaa ja sitä, ettei kaikki valot pala ja jotenkin sitä, ettei se koskaan mene tosta noin vaan, heittämällä.

No, enää ei tarvii murhetia. En ikinä osta jouluvaloja. Lahjaksi kyllä saa tuota. Erityisesti tykkään niistä, missä on siis montaa eri väriä. :D  Tollaset eläinhahmot olis kans kivat. Tai joulupukki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti