keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Kummalliset ponit ja hienot hyllyt

Nyt en kyllä muista olenko näistä poneista jo postannut...ihan sama, kun ne on kuitenkin niin hienoja, että ansaitsisivat vaikka tuplapostauksen!

Ostin ne Ofelia Marketista, myyjää en valitettavasti muista :( Kaikista hienoin on mun mielestä toi Confettin näköinen kaksipäinen poni. Kaikki on tosi hienosti tehtyjä ja kummallisen merkillisiä.

Ponit on esillä Chrisin tekemässä pilvi -hyllyssä, tässä toinen kuva hyllyistä Picture 097

On se vaan taitava! Olen pyytänyt hyllyjä lisää. Haluaisin myös ehdottomasti sateenkaaren! Vähän ollut jo puhetta, että se vois kenties tehdä näitä myös Pinkkikselle myyntiin. Olis se vaan hienoa!

Ai nii! Pinkkiksellä on nyt siis myös niitä koiranpantoja, niistä on paljon tullut kyselyitä! Tässä kuvassa näkyy koristeellisia nauhoja, joilla voi koristaa juhlavampia pantoja
Picture 1200

ja tässä taas kovempaan kulutukseen, ns. arkikäyttöön
Picture 1199

Teen myös yksinkertaisempia pantoja, joihin ei siis tule koristenauhaa laisinkaan. Tällä hetkellä saatavilla on oranssia, lilaa ja mustaa pantaa, ja ainoastaan leveämpää versiota. Tilauksessa on kapeampaa nauhaa, eli sitäkin on pian tulossa.

Panta koristenauhalla 14 euroa, yksvärinen panta 10 euroa. Kaikki on huolella tehtyjä, erittäin tukevia pantoja laadukkailla lukkomekanismeilla.

Ei kai sitten muuta. Nii, piti kertoa, että maanantain tapaamisessa Moreenin ja kuvaajan kanssa sain KOLME keittokirjaa! Vähänkö ihanaa!!

♥ Raisa

Tänään leipomaan Pinjan kanssa!

2 kommenttia:

  1. MMistä nuita ihania hyllyjä saa? Tuollainen sopisi niin täydellisesti maruhäkin yläpuolelle marsukamoille...

    VastaaPoista
  2. Mun mies teki ne mulle, meillä on ollut puhetta, että tekis niitä Pinkkikselle ihan myyntiin asti. Ehkä tämmöinen kehu ja kysely saa häneen vähän vauhtia. Ilmoitan sitten kun niitä olis myyntiin asti, ja ennen kaikkea kun ne olis niin tasalaatuisia, että vois myydä. Noihin mitä se mulle teki osaan otti mokoma puuaineksen meidän keittiön hyllyistä!

    ♥ Raisa

    VastaaPoista