maanantai 7. helmikuuta 2011

Lisää askaa

Nii, jotta saan laitettua teille linkin, niin piti tulla pois tuolta Flickeristä. Ei pitäis postailla sieltä vaan tulla tänne.

Nii, koska nyt on myyjäiset takana päin ja seuraavat on vasta ens kuussa, niin voin laittaa, tai siis laittaa Chrisin laittaa nettikauppaan paaaaaljooooon uusia tuotteita. Itseasiassa, täällä on kohta puolin tosi paljon uusia Pinkkiksiä! Käykää ihmeessä katsomassa ja valkkaamassa omanne!

Sain asiat järjestykseen ja vielä pakattua skräppikamtakin tälle päivälle. Kun illalla on taas hauskaa leikkaa liimaa puuhaa tiedossa! Sain niitäkin juttuja järkeistettyä, pistin paljon rompetta sivuun...ettekä vielä tiedä ketä varten.... ;)

Oikeesti, ajattelin että helmikuu tai ehkä kuiteskin maaliskuu, tai ehkä sittenkin tämä kuu...hargs!!! Ajattelin, että olis teemakuukausia, ja niihin liittyis sitten ihania arvontoja, ja palkinto liittyis siihen teemaan.

Joka tapauksessa haluan olla blogissani vähän aktiivisempi ja enemmän fiksumpi, tai siis silleen, että teille tulis semmonen olo, että tässä mun touhussa olis jotain tolkkuakin. Siis haluaisin ja aionkin postata vähän säännöllisemmin ja reseptejä unohtamatta ja sitten tekin kyllä saisitte vähän osallistua, ettei tää ihan yksinpuheluksi menis :D

Että silleen, mä en muista oliko jotain muuta. Ei kai, tässä oli jo aika paljon. Sorry ettei noi kuvat tullut silleen fiksusti ja filmaattisesti...Flickrin vika...

Muikkis!

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti