tiistai 10. tammikuuta 2012

Here comes the sun

Olipa kulahtanut otsikko, mutta kuvastaa kuitenkin osuvasti tämän hetkistä mielentilaani, erityisesti eilisen rämpimisen jäljiltä.

On siis paljon valoisampi olo :D Jostain kumman syystä meidän lämmityslaite alkoikin sitten pelittään...? ja aamulla meillä oli jo vähän liian kuuma, ainakin 21 astetta. Ja kun on tottunut miellyttävään 18 asteeseen tuntuu tommonen jo vähän kuumottavalta. sitten kun on vielä koiria ja pupuja, niin kuumotus vaan lisääntyy. Taisin eilen motkottaa siitä termostaattifirmasta. Ehkä väitin sen olevan Säätölaitehuolto. Ei se se kuitenkaan ollut, vaan Eco-Paronen. Niiltä siis saanut huonoa palvelua, en tosta toisesta firmasta. Oikaisu.

Töissä on helpompi olla, työt kyllä vaan lisääntyy koko ajan. No, täytyy yrittää selvitä niistä jotenkin.

Tulin tänään pyörällä töihin, oli niin ihana polkea kun ulkona on niin kaunista,e ikä ollut kuitenkaan liikaa lunta tai liian kylmä, vaan just sopiva.

Olen helpotuksekseni huomannut, että tyttäreni selviää ainakin toistaiseksi elämästään helpommalla kuin mitä mä selvisin silloin kuin olin saman ikäinen. Tää on vähän vaikeasti selitettävissä. Mutta siis Pinja tuntuu mahtuvan itseensä paljon paremmin kuin minä mahduin, jollain tapaa pysyy tukevammin siinä tien keskellä. Toisin kuin äitinsä saman ikäisenä.

Joku ehkä saattaa huomata, ettei mulla nyt oikein pysy tää postaus kasassa. Ei vaan nappaa. Ei ole mitään asiaa ja mä haluaisin mennä lukemaan säästäväisyys -blogeja. Olen ilokseni huomannut, että säästäväisyyttäkin voi jollain tapaa aktiivisesti harrastaa. Hyvä niin! Pidän aktiivisista asioista :)

blah blah blah. Mä haluaisin kertoa teille, että tää vuosi on alkanut sisäisen kasvun merkeissä ja sitä kautta tosi hyvin, mutta jotenkin tollaset henkiset avautumiset on vähän turhan riskaabeleita, ne helposti kääntyy nolon puolelle. Joten ei siitä sen enempää.

Eilen en tehnyt mitään, hain Pinjan joululahjanuken postista (P sai pappalta rahaa ja niillä tilattiin Jenkeista sellanen Monster High, jota ei ainakaan vielä saa suomesta). Söin suht huonosti, kun ei C ollut laittanut ruokaa (lapset isällään). blah blah bla. Ketä jaksaa kiinnostaa. Ai nii, jotain poikkeavaakin! Vihdoin ja viimein tuli koruosia Jenkeistä! Aivan ihania! Nyt pitäis sit siivota skräppikamat pois, että pääsis taas tekemään koruja. Itseasiassa mulla on kyllä tosi paljon valmiita koruja, joita C:n pitäis kuvata ja laittaa Madeby:hin myyntiin. Ommellakin pitäis! Kyllä se tästä taas!

♥ R

2 kommenttia:

  1. Mä muistan hyvin, kun olit Pinjan ikäinen.:-) Olit aika kokeiluhenkinen ja ... vilkas. Mutta kiva kumminkin. ;-)
    Tein jonkun testin, et mikään Beatles-biisi olet. Sain vastaukseksi "Here comes the sun". Hmm.. Jos tuo pätisi, olisin varmaan aika vaikeasti jakautunut persoona? :) Mutta ihanaa, kun on valoisampaa! Ihanaa,ihanaa! :)
    Mirri

    VastaaPoista