maanantai 2. tammikuuta 2012

Kadonneita lupauksia

Hitto! Kadotin mun uuden vuoden lupaukset! Se niistä sitten! No, varmaan lupasin olevani kaikin puolin parempi ihminen/vaimo/äiti tänä vuonna...

Meillä on oikeasti alkanut keittiön lattiaprojekti! Jippii!! Nyt kyllä näyttää siltä, että lattialaattoja ei ole tarpeeksi...yllätys. Se firma, josta ne ostettiin teki myös sen menekkilaskelman ja samainen firma on kyllä myynyt sellasta sekundaa koko meidän kylppärin täyteen, etten yhtään ihmettele niiden mokanneen myös tässä asiassa. Ammeen tulppa, poistoputki, suihku useammasta kohtaa, käsienpesualtaan hana, suihkuseinä ja käsisuihku. Niissä on siis ilmennyt jotain vikaa... Eikä se ihminen, joka nämä minulle möi, ollut palkkalistoilla enää parin kuukauden päästä siitä kuin ostokseni tein. Silloin otin yhteyttä kun suihkuseinä oli vääränlainen. Minähän huomasin sen tietenkin vasta siinä kohtaa, kun remonttifirma oli asentanut sen jo paikoilleen, eikä sitä tietenkään voinut enää palauttaa. Paikan nimi on Home 4 U, tai Home 4 You, jossain siellä Helsingin Vallilassa se on. Hyvännäköistä, sellasta oikein trenditietoista kamaa myydään, laadusta tinkien. En suosittele. :(

Perjantaina mentiin Chrisin kanssa Flamingoon katsomaan uusinta  Sherlock Holmes elokuvaa. Oli oikein viihteellinen. C:n mielestä parempi kuin eka. Mä en osaa sanoa. Tykkäsin kuiteskin. Lauantaina C kävi ostamassa itselleen talvitakin ja kun se oli ekaa kertaa sillä päällä se sammutti meidän "sinisen huoneen" kynttilälyhdyt, niin että onnistui saamaan oikein kunnolla sitä steariinia takilleen sekä kaikkialle ympärilleen. Ihme tyyppi.
Meillä oli keittiön lattialla piknikki, nakkeja, makaronisalaattia, sipsejä, dippiä, karjalanpiirakoita (Portin muovikääreessä olevat piirakat on vegaanisia!!♥), limua ja jälkkäriks suklaavanukkaat Vispillä. Oli oikein mukavaa. Syötyämme lähettiin taas Flamingoon, tällä kertaa Hohto Golffaamaan. Se oli meidän uuden vuoden yllätys lapsille :)

Mä en ollut ollenkaan niin huono, kuin edellisellä kerralla! Itseasiassa olin ihan vaan muutaman lyönnin huonompi kuin C! Pinjalle tuli tukalat oltavat siellä kauhuhuoneessa, se piti viedä kesken kaiken pois. En muistanutkaan sen olevan niin pelottava. Ja taas toisaalta, Pinja säikkyy kovin helposti. Kotimatkalla vuokrattiin sitte vielä pari leffaa, toinen Pinjan kanssa katsottavaksi vielä illalla. Leffan jälkeen mentiin pihalle, ilman Lassia, sillä Lassi tuli toistamiseen jo saman päivän aikana myöhässä kotiin (olin antanut sen mennä kaverinsa kanssa kattomaan raketteja, sai olla klo 10 asti ulkona!) ja näin ollen joutui jäämään sisälle. Pihalle poltettiin pitkiä ja värillisiä tähtisädetikkuja. Oli pöljällä tavalla hauskaa. Pinjakin meni sit ylös lukemaan, en tiedä valvoiko vuoden vaihtumiseen, me taidettiin valvoa, lueskellen.

Sunnuntaina ei oikein huvittanut tehdä mitään. Ärsyttävää, kun kaikkialla vaan on kaaos ton keittiön takia. Olohuoneessa on normijuttujen lisäksi tiskipöytä, tiskikone, jääkaappi ja keittiön hylly. Vähän ahdasta. Kylvyn jälkeen jaksoin vähän jotain touhutakin, tein koruja. Osa niistä ihan superhauskoja, just sellasia, joiden tekeminen antaa enemmän kuin ottaa, jos tiedätte mitä tarkoitan :) Otin vielä kuviakin niistä, ettei tarvii pelkästään mun sanaan luottaa. Kyllä mä ehkä joskus palaan niihin mun "syvällisiin" lupauksiini, jos jaksan :) Tänään skräppäämään!


Death by fast food

_MG_2793

_MG_2806

_MG_2814

IMG_2796

Tässä vaan on niin hauska kuva :)
_MG_2820

Sit vielä, kun olen kerta saanut niin paljon ihanaa, positiivista palutetta nukketalooni liittyen, pari kuvaa uusimmista tytöistäni, Bunnysta ja Trixiestä.
Bunny

Bunny and Trixie

Oikein ihastuttavan hienoa uutta vuotta kaikille teille siellä jossain! ♥

♥ Raisa

IMG_2751

IMG_2757

IMG_2768


3 kommenttia:

  1. Sulla on muuten tosi suloiset lapset!

    - Miyu

    VastaaPoista
  2. Söin ennen noita Portin piirakoita pakettikaupalla mut sit jossain vaiheessa tuli mitta täyteen. Arvaa olinko maailman ilosin ko löysin syksyllä pakasteesta Myllärin(?) vegaaniset karjalanpiirakat! Joo ne pitää ensin lämmittää, mikä kestää paljon kauemmin ko noil Porteilla, mut ai että ko vihdoin pääsee syömään ni melkei ko olis ite tehtyä ♥ Harmi vaan, et ne on melko kalliita.. Toisaalta kyl hyvästä luomutuotteesta kehtaa vähän enemmän maksaakin :)

    Aini hyvää tän vuoden alkua! Kiitos myös hienoimmasta joulukortista ikinä :D

    VastaaPoista
  3. Miyu, kiitos :) Ne osaa olla vähemmänkin suloisia aina välillä ;) Mutta se kuuluu asiaan!
    Maimi, Kiitos samoin (hyvää vuoden alkua siis)! Mä en ole vielä törmännyt Myllärin pakastepiirakoihin, mutta yritän paikallistaa niitä nyt kuumeisesti!

    VastaaPoista