perjantai 30. joulukuuta 2011

Ei mitään yhteenvetoa vuodesta 2011, kiitos

Kauhee nälkä, vaikken unohtanutkaan aamupalaa. Mä en ymmärrä miks ihmisillä pitää olla koko ajan nälkä. Tai siis koko ajan pitää olla syömässä. Vielä vähemmän ymmärrän sitä, miten jotkut pystyy olemaan aamun ilman ruokaa ja lounaankin syömään vasta joskus puolen päivän aikoihin. Ja sit porskuttaa iltaan asti ilman mitään välipaloja. Mä syön ainakin omasta mielestäni paljon ja auta armias jos syömisväli venyy liian pitkäksi! Ihan kamalaa. Musta tuntuu kuin kaikki ajatukset olis vatsassa, siinä miten tyhjää ja pimeää siellä on, ehkä vähän (kauheeta meteliäkin alko just pitämään - oikeen kunnolla murahti!) vaaleanpunaista mutta tosi epätoivoista. Oih! Pienenä mä ajattelin, että mun sisällä on pieni tehdas! Ei ihan kauheen loogista, mutta lapsena saakin olla semmonen epälooginen. Niin, siis muistan ajatelleeni pienen pieniä jogurttipurkkeja liukuhihnalla , jotka täyttyy mun syömästä jogurtista. Ikinä en ajatellut sitä miten ne tuotteet tulee ulos. Siitä epäloogisuus. Se tehdas vaan purkitti sitä ruokaa. Ja ne jogurttipurkit muistan. Ajatus niiden pienuudesta oli niin ihana :)

Otin illalla kuvia, nukkekodista, kun innostuin Muyin (menikö oikein?) kommentista :) Muutenkin, kuten jo eilen sanoin, aivan ihania kommentteja! Mä yritän yritän Yritän vastata niihin tänään! Mä kuulin äsken yhdeltä mun kaverilta miten sen työkaverin tytär tykkää kauheesti Puputyttö kirjoista, työkaveri on uudenkin kirjan tyttärelleen ostanut, mutta tytär on vielä reissussa, äiti on sitten itse kirjaa lueskellut ja tykkää siitä niin paljon, että välillä vaan istuskelee kirja sylissään, kun se on niin ihana. Ette arvaa miltä tuntuu kuulla jotain noin ihanaa omasta tekeleestään ♥

Otin myös kuvan mun herkkulaatikosta. Lapset ja Chris todellakin tietävät pysyä minun laatikostani erossa. Itseasiassa se kuva kyllä onkin vaan niistä herkuista, poisotettuna laatikostaan. Laatikko on mummilta saatu ikivanha Fazerin peltilaatikko, jossa on Pojan hampaanjälkiä. Mulla on vieläkin välillä tosi kova ikävä Poikaa, vaikken enää muista miltä se tuoksu tai tuntu :( Aika kamalaa.

Niin, alla olevat kuvat ovat siis yhdestä rakkaimmista paikoistani meidän kodissa, eli nukkekodistani :) Ja tällä kertaa yksityiskohtia, joihin olen erityisen tykästynyt. Tykkään yksityiskohdista moninkertaisesti verrattuna kokonaisuuksiin :) Kait.
Nukkekodissa on siis yksi herkkukauppa, jossa Bambi on töissä; yksi pieni asunto (Baka), kaksi keskikokoista asuntoa, joista toisessa oma kph (Mimi), Bambi ja Lola käyttävät Bakan kanssa "käytävällä olevaa yhteiskylppäriä" (jota ei ole olemassa) sekä yksi iso asunto, jossa asuu huikeat 8 tyttöä. Isoin asunto on edelleen kesken, mutta kaikki muut on melko lailla, viimeistä yksityiskohtaa myöten valmiita :) lusikoista, purkinavaajiin, keksipaketeista, joissa oikeasti irtonaisia keksejä ♥ liimapuikkoihin. Vitsi, mä kyllä niin tykkään näistä! Toivottavasti tekin :)

Details of my dollhouse ♥

Mimi's plastic containers + some pots

Bambi's desk with some important stuff

IMG_2739

Bambi's make-up

Bambi's medicines

Bambi' s kitchen essentials

bambi's recycling

Under Bambi's sink

Bambi's kitchen details

Bambi's dry food

Bambi's food

Bambi's plates, bowls and cups

Bambi's kitchen details

Bambi's bathroon tray

Mimi's block of tofu + some veggies

Mimi's small bowl for change

Mimi's bathroom essentials

Mimi's fridge

If you can't stand the heat get out of the kitchen!

Mimi's Kitchen Drawer

Mimi's cleaning stuff plus air freshners

Ja sit vielä niitä mun herkkuja :)

Ihanaa olla vegaani!
Vegan treats <3

Ja niille vielä, jotka jaksoitte loppuun asti. Vuodesta 2011...johan mä olen kaiken aina kierukan vaihdosta ja lääkäreillä ravaamisesta täällä kertonut :) Lukekaa noita vanhoja postauksia, siellä mun vuosi 2011 on! Hyvä vuosi oli! Sain paljon uusia kavereita animalian kautta! Hurahdin Blythe nukkeihin! Oikeesti, mun ensimmäistä nukesta ei ole vielä vuottakaan! Uskomatonta! Toinen kirja putkahti markkinoille. Paljon kaikkea hienoa, eka vuosipäivä, Lapset olleet ihania. Sen sellaista. Niin, ja se uusi kierukkakin :) Ja omalääkäri julisti minut terveeksi :) Masennuksesta, siis. Hip hei! Tänään leffaan! Pitkästä aikaan Chrisin kanssa!

Oikein mahtavan ihanaa uutta vuotta kaikille!

♥ Raisa

7 kommenttia:

 1. Toistan kommenttini, että sun nukkekoti on aivan fantastinen!!!! <3

  -miyu

  VastaaPoista
 2. Ihania pikkutavaroita ja noin hienossa järjestyksessä! Mahtavia kuvia.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, noi yksityiskohdaton ihan hykerryttävän kivoja! Ihan mahtavia kuvia! Katsellessa alkaa niin tehdä mieli omaa projektia! Hauskaa leffaa! :)

  Mirri

  VastaaPoista
 4. Nukkekotisi on niin ihana!<3 Täynnä kaikkia ihania pieniä yksityiskohtia(:

  VastaaPoista
 5. MISTÄ mistä olet hankkinut näitä tavaroita??? Hurahtaneena haluan tietää..Aivan supersöötti koti!

  VastaaPoista
 6. Unknown, enin osa on japanista hankittu, erityisesti kaikki sellaset, joista ajattelee, että ei voi olla totta!
  Kiitos! Tämä on rakas, pitkäkestoinen prosessi, siis se koti :)

  VastaaPoista
 7. Suski,Sanna, Miyu ja Anonyymi - KIITOS! Ihanaa, että muutkin tykkää näistä!!! ♥

  VastaaPoista