torstai 8. joulukuuta 2011

Hip hei, kuvia!

Jep! Luit oikein! Sain vihdoin ja viimein laitettua kuvia koneelle ja ennätinpä jopa niitä vähän parantelemaankin! Ei ne siltikään mitään ajatuksella otettuja ole, musta on tullut vähän sellanen hätähousu noiden juttujen kanssa.

Ja ennen kuin unohdan: Uusi lukija! Jee! Tervetuloa! Hauskaa!

Tein äsken tän kunn ekan tilauksen. Mutta se oli Pinkkikselle ja vähän pakkokin, sillä osat alkavat loppumaan.

Tänään olis Koiraryhmän kokous, mutta mä en millään ennätä sinne :( Eilen en saanut mitään myyjäisjuttuja tehtyä, olin töissä liian pitkään ja sit piti käydä Jäkessä viemässä äitille leipomuksia ja pummattiin vielä veljeltä suihkukin!Meillä ei siis edelleenkään tule edes lämmintä vettä, kuumasta puhumattakaan. Sitä on putkimies etänä katsonut, todennut että tarvitaan sähkäri ja nyt odotetaan sitä sähkäriä. Se varmaan kertoo, että tarvitaan kuitenkin putkimies. Mulle kerran kävi niin, kun asioin taidottoman putkimiehen kanssa (putkikieppi), sähkömies vilkas ongelmavyyhteä ja sanoi, että tarvitsen putkimiehen, mihin voin lähettää laskun...sit se samainen putkimies tuli takaisin, hajotti koko lämmitysjärjestelmän niin, että putket jääty ja tarvitsin uuden säätölaitteen. Maksoi yhteensä melkein kolme tonnia, eikä säätölaite edes toimi niin kuin pitäisi. Että silleen. Ihanaa asua omakotitalossa :)

Veljellä oli hassua. Niillä oli telkkari, kaksi tietsikkaa ja musa päällä. Virikkeitä koko rahalla. Niiltä löytyy aina viimeisimmät tekniikan vempeleet, tai mistä mä tietäisin mikä on viimeisin, mut ainakin musta tuntuu niin. On kaiken maailman pelikonsolit, blurayt ja uusimmat puhelimet. Kumpikohan on hassumpi, ne vai me, joilla ei ole digiboxia, mikroa eikä taulutelkkaria? Musta on ihan hauskaa olla "onneton" noissa asioissa ja pelata Katamaria PS2:lla. Kyllä mä sentään meidän dvd -soittimen osasin koodata, niin että se soittaa kaikkia maakoodeja :D

Vitsi, on jo joulukuu ja maassakin oli lunta. Nyt on ainoastaan liukasta jäätä jäljellä. Tulispa jo kevät! Ei oikeesti, mutta pyörällä talvi on välillä turhan haastavaa aikaa. Onneksi mulla on Chris, se nimittäin pisti mun pyörän talvikuntoon, nyt on taas nastat alla :) Nastoista tuli mileen yks hykerryttävän ihana sana, nimittäin nakki. Siitä on niin moneksi: "Helppo nakki", "talvinakit", "nakkilista, nakittaa" ja niihen liittyen suosikkini "nakki viuhuu" :)

Asiaa? Ei ole.

Kuvia? Yup!

Very Serious Greetings from Eettiset Joulumarkkinat 2011

Pinkkis table at Eettiset Joulumyyjäiset 2011

maalia vailla, kerrossängyn "takapuoli" onkin Nickyn ja Vickyn huoneen hylly

Back side of new bunk bed

Tässä uusi kerros ja vähän sitä miltä se tulee näyttämään. Muutoksia myös aiemmin ylimmässä kerroksessa.

Newest addition to my dollhouse - penthouse

_MG_1873

Ja lopuks teille vielä joulukortti. Joka olkoon semmonen kieli poskessa versio kaikista hienoista askartelublogien ja muiden toimeliaiden ihmisten tekemistä näperryksistä.
Glitter

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti