torstai 1. joulukuuta 2011

Haaleeta hernaria.

Yök. Mulle aina käy näin, että joko unohdan ruokani mikroon (töissä, kotona ei ole mikroa, kun sitten en varmaan söis muuta kuin mikropoppareita) tai sitten en lämmitä sitä tarpeeksi pitkään. Tämä siis ainoastaan hernekeiton kanssa. Eikä se kuumanakaan ole niin järisyttävän hyvää, saati sitten vähän sinne päin lämpimänä.

Eilen katsoin kaksi leffaa samalla kuin lakkasin mun kimalletöitäni. Mulla on mennyt ihan älyttömästi aikaa niihin glitterieläimiin! Laskin, et melkein 10 tuntia. Tulette sitten ostamaan niitä kans!

Miks miesten ja naisten lihominen tapahtuu usein niin eri lailla? Naiset lihoo "pehmeesti" ja miehet "napakasti". Tarkoitan siis miesten ns. kaljamahaa. Eiks ne ole sellasia pinkeitä, niin kuin ne olis ihan super täynnä?

Aion käydä tänään taas Halvan tehtaanmyymälässä hakemassa kosiskelukarkkeja myyjäisiin :)

Eilen en oikeastaan muuta tehnyt (ihan oikeesti, ketä kiinnostaa) kuin lakkasin niitä eläimiä. Pari Madeby tilausta paketoin. Ai nii! Pinja kävi eilen (ovat siis olleet isällään) hakemassa juhlamekon tämän päiväisiin Itsenäisyyspäivän tansseihin, jotka aina järjestetään Helsinkiläisille 4. luokkalaisille kaupungintalolla kaupunginjohtajan toimesta. Tärkeitä juttuja! Illalla ne esittää  samoja tansseja (joita koko syksy koulussa opeteltu) sitten vanhemmille. Sen takia meiltä jää Animalian pikkujoulutkin väliin :(

Muistaako kaikki mikä päivä huomenna on?!! Veronpalautuspäivä! Kaikki kiltit, jotka maksaneet veroja kuukausitolkulla liikaa palkitaan huomenna!! Minä teen tämän aina tietoisesti, kun olen muuten niin huono säästämään. Näin se tapahtuu huomaamatta :) Tylsää on, että se raha on oikeastaan jo käytetty. Tai siis mä lyhennän sillä velkaani äitille (joka siis avitti minut ostamaan talon kokonaan itselleni) ja loput menee keittiön lattiaan. Mua ärsyttää se lattia todenteolla! Oikeesti se johtaa siihen, et meidän täytyy alkaa hengailemaan ulkona. Sillä lattiaremontin yhteydessä keittiöön tulee lattialämmitys, joka tekee seinässä olevan patterin turhaksi ja näin ollen se poistetaan samalla. Patterin takana on ollut ovi, jota ei ole siis käytetty, kun siinä on se patteri ollut edessä. Nyt ovea voidaan alkaa käyttämään ja siitä pääsee meidän takapihalle. Ja sit siihen täytyy tietenkin rakentaa terassi ja jottei terassin rakentamiseen uhratut rahat ja aika menisi hukkaan täytyy terassilla olla tietnkin koko ajan. Ja kun minä viihdyn sisällä. Tai itse asiassa ehkä se ei olekaan sisällä olo se juttu, sillä kun ajattelin puutarhurointia, joka tehdään ulkona, niins e tuntui ihan mukavalta. Ulkona on kivaa, kunhan siellä on jotan hyödyllistä tekemistä!  Ja harvemmin siellä on. Ulkona vaan hengaillaan. Ja jos meinaakin tehdä jotain, sun täytyy raahata sisältä kaikki se tekeminen. Ja siinä on sit taas ihan liikaa hommaa. Niin, ei ihme että mua kismittää laittaa rahaa siihen lattiaan!

Hei! Mä vihdoin ja viimein vastasin kaikkiin vastaamattomiin kommentteihin! Anteeksi, että on kestänyt näin kauan! Kommentit on kuitenkin tän bloggaamisen suola!

Olen ihan super väsynyt. Illalla menin taas aivan liian myöhään nukkumaan ja olin siltikin vähän ylikierroksilla enkä saanut heti unta. Samperin myyjäiset! Oikeesti myyjäiset on ihania! Olen jopa oppinut nauttimaan siitä pelottavasta kanssakäymisestä ihmisten kanssa!

Eilen syötiin jättikulholliset salaattia.

Mun täytyis vielä ommella viirinauhoja, leipoa leipää ja Rhino-muffineita ja ehkä Vadelmaunelmia myyjäisiin. Ja hakea hitto soikoon talvirenkaat Järvenpäästä ja ehkä jotenkin vielä keksiä keino miten ne saadaan autoon kiinnitettyä omin voimin. Aiemmin olen vaan vienyt auton Jäkeen ja käynyt myöhemmin sitten hakemassa ja siinä on ollut oikeanlaiset renkaat alla. Mutta nyt on kiire kun on ne myyjäiset!

Mulla taitaa muuten olla kuva Vegfestistä, jossa olin myöskin myymässä ja siellä mulal oli niitä glittereläimiä. Hetki. Löyty! Nämä uudet on kyllä paljon isompia ja PALJON värikkäämpiä! Mutta tiedätte ainakin mistä puhun!

Picture 275

Moi ny.

♥ Raisa

2 kommenttia:

  1. Hei, olit sie tulossa Tampereelle joihinkin myyjäisiin jossain välissä tässä? Terkuin tahtoo glittereläimen!

    VastaaPoista
  2. Ava, nyt ei ole ainakaan tiedossa myyjäisiä Tampereella päin. Täytyy katsoa jos Planet Idan Ida kutsuu minut sinnepäin, niin sitten voisin tullakin :)
    Mä voi kyllä postittaakin, laitan vaikka kuvia myyjäisten jälkeen.

    ♥ Raisa

    VastaaPoista