maanantai 12. joulukuuta 2011

Do Not Disturb

Väsyttää ja päätä särkee. Hullun hommaa toi Pinkkistely kaiken muun tohinan ohella. Ehkä jos en tekis normaalia työviikkoa. Ehkä jos ei olis perhettä. Ehkä jos en yrittäis työstää kahta muuta projektia siinä sivussa. Mut kun se on niin kivaa.
Mä kirjoitan myyjäisistä myöhemmin. Nyt ei vaan jaksa. Kivaa oli, hyvin meni Pinkkikset kaupaksi, vaikken viime vuotiseen menestykseen yltänytkään :) Planet Idan muotinäytös oli hieno! Hieno ihmisiä ja silleen.

Perjantaina oli ehkä maailman v***umaisinta polkea töistä kotiin. 16 km ihme sohjosateessa, raskasta märkää lunta tiellä, pissahätä, varpaat jäässä, nälkä ja hittolainen rillitkin vielä niin huurussa, etten loppumatkasta nähnyt mitään. Args. Olin todella kiukkunen!

Sitten olen vaan ommellut siihen asti, et oli ihan pakko käydä välillä nukkumassa ja sit lopulta lähteä sinne Ofeliaankin. Melkosesti myöhässä, mut en jaksanut stressata sitä oikeastaan yhtään. Ajattelin vaan joitain tuntemiani ihmisiä, jotka olis ehkä kuolleet, jos tää olis ollut niiden juttu ja ne olis myöhästyneet mun takia :) No, onneks näin ei ollut.

Lauantaina illalla vuokrattiin leffa, en edes muista mikä. Sunnuntaina menin myyjäisiin samaan aikaan kuin sinne alkoi asiakkaitakin valumaan,e li taas myöhässä :) Aamulla olin tehnyt koruja. Hitsi, perjantaina tuli yks paketti jenkeistä, mutta siinä olikin vaan liimat, odotin siis kuin kuuta nousevaa mun palloketjuja. On ollut tosi hankalaa kikkailla kaulakorujen kanssa, kun ketjut on ihan finaalissa. No, kohta ne tulee. Eipä tässä kyllä enää mitään myyjäisiäkään ole. Totesin viikonloppuna, että mulla alkaa vähän kaikki olemaan lopussa, joten tilasin ainakin jotain lisää. Ja nyt odotan, että suosikkikauppiaani palaisi lomalta ja pistäisi putiikkinsa taas pystyyn. Mutta edelleenkään en ole itselleni tilannut mitään! Mieli kyllä teki! Ja tekee. Mutta mulla on ihan oikeesti nyt ihan tarpeeksi krääsää! Myyjäisistä ostin tavallaan mekon. Tavallaan, koska olin sen tilannut jo Tampereen Ofelian aikoihin. Tilasin Idalta aika paljon vaatteita, olen niistä jo hupparin täällä esitellyt. Ja nyt siis sain hameen, jonka taian avulla lattarintani näyttävät tosi isoille! Idan kanssa sovittiin, että hän uudistaa vaatevarastoni pikkuhiljaa niin, että lopulta kaikissa vaatteissani on samanlainen taika, aina toppatakeista lähtien :) Oikeesti mulla ei siis ole mitään kompleksia mun tisseistä, tai niiden puutteesta :) Taas mun piti sensuroida itse itseäni, kun meinasin kertoa siellä myyjäisissä olleen tosi paljon povekkaita naisia. Mut sit tajusin,e t se voi olla vähän outoa.

Oon oikeesti ihan puhki. Ja on hitto soikoon maanatai! Missä välissä nollataan? Onneks ei ole tälle päivälle tai huomiselle mitään. Keskiviikkona on skräppi-ilta, ja mun pitäis sinne meno matkalla mennä vielä Moreeniin hakemaan lisää kirjoja (olen päässyt niistä oikein kiitettävästi eroon! ja Ofeliassakin sain oikein ihanaa palautetta niistä! ja juttelin vegaanien kanssa siitä, kuinka ihanaa on olla vegaani :). Sitä ennen mun täytyy kyllä jostain etsiä mun skräppikamat. Uh. Keskiviikkona aamulla hamamslääkäri, Jakomäessä!
Torstaina PKS ryhmän pikkujoulut keskustassa. Mennään syömään!
Perjantaina olen pupuasussa keräyslipas kädessä keskustassa :)
Ja sitten on viikonloppu. Eikä minulla eväkään liikahda.
Aamulla puhelimen akku piippasi, mutta se olisi aivan yhtä hyvin voinut olla minun sisäinen akkuni. Se on oikeesti nyt melko tyhjä.

Heippa. Sorry tämmönen melko aneeminen päivitys.

♥ Raisa

2 kommenttia:

 1. No ei oot ihme et oot piipussa! Ihanaa, että sulla on seuraava viikonloppu vapaa! :) Mäkin taidan haluta Idan asiakkaaksi. Oli niin värikästä,nam!
  Ja hei, kyllä se reilun kaupan ostaminen auttaa, uskon! Lähettää viestiä kuluttajien halusta huomioida ruoan tuottajien olot.
  Mirri

  VastaaPoista
 2. Mirri, musta on ihanaa kun olet niin aktiivinen kommentoimaan!! Joo, Idan tuotteet on melkein yhtä ihania kuin Ida itse! Reilusta kaupasta vielä, pakkohan se on johonjin hyvään uskoa! Välillä sitä tulee vaan sellainen tunne, että ainoastaan rahalla on väliä. Se on aikas kurjaa. Kun oikeesti rahalla ei edes tee mitään, sitä vaan käytetään vaihdon välineenä. Siihen ei voi edes piirtää, kun se on valmiiksi piirrettyä.

  ♥ Raisa

  VastaaPoista