keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Oli mulla varmaan taas joku vaahtoamisen aihe, mutta luin hesaria melkein koko lounastuntini, ettei enää oikein edes ennätä, enkä kyllä enää muistakaan. Ajatukset pyörii vaan maapähkinävoikuppien ympärillä. Saatiin Chrisin ystävältä vuosipäivän kunniaksi pieni laatikollinen herkkuja ja niitä kuppeja oli siis mukana. Kaksi hetki sitten söin, vaikka toinen piti jättää "kahvi"tauolle. Ahne paskiainen.

eilen oli koiraryhmän tapaaminen. Meitä oli mukavan paljon paikalla, yksi uusikin, vaikka mulle oli kyllä kolme uutta. Anyways, oli hauskaa ja tuntu, että saatiin paljon aikaseksi. Meidän hieno sterilointikampanja (arvatkaa oliko minun aloitteesta!) on vihdoin ja viimein saanut hieman tuulta purjeisiinsa ja toukokuussa saadaan ekat 10 koiraa steriloitua. Matkassa on kyllä monta mutkaa, isoin ehkä se, että miten me saadaan syrjäkylien mummelit tuomaan koiransa sinne klinikalle. No, toivottavasti saadaan se 10 koiraa kasaan. Sen jälkeen olis tarkoitus mahdollisesti tehdä tätä säännöllisesti vaikka kerran kk. Niin, että me kerätään raha ja siellä Venäjällä el.lääkäri hoitaa steriloinnin.

Kotimatkalla hain aikoja sitten tilaamani siemenet postista. Tulispa jo kesä! Meillä on töissä kesälomien ilmoittaminen/anominen (!!) tehty niin hankalaksi, että mua jo epäilyttää lomailenko tänä kesänä laisinkaan. ----.

Perin hankala, todella helppo säästövinkki, jonka avulla säästät rahaa nyt ja ennen kaikkea tulevaisuudessa: Työmatkapyöräily. Kelitkin alkaa olemaan aamuisin todella ihanat, on valoisaa ja aurinkoista. Linnun laulaa ja tiet alkaa olemaan sulia. Ei mene rahaa dösälippuihin, bensaan ja lopuksi vielä se ISO säästö: kunto pysyy hyvänä ja pitkällä tähtäimellä säästää paljon rahaa terveyskuluissa. Eikä tarvitse erikseen maksaa kuntosalijäsenyyksiä tms. Tietenkin pyöräilyssä on myös riskinsä: voi loukkaantua jäädessään idioottimaisen autoilijan alle tai kaatuessaan pöljien jalankulkijoiden tukkiessa tien. Pyöräily tekee sinusta myös kauniimman ja viisaamman. Ja lisäksi se on ympäristöystävällistä. Nyt täytyy mennä. Moi!

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti