maanantai 15. huhtikuuta 2013

It's my birthday and I party if I want to, party if I want to. You would party too if it happend to you :)

Ihanaa kun on synttärit!! Oikeesti, tosi lapsellisen riehakas olo! Facebookissa onniteltu tosi paljon ja lääkäristä kotiin polkiessa pulu lensi niin läheltä, että näin miten sen jalassa oli pieni kukkanen ja siinä luki Onnea Raisuli. Ihan oikeesti. Kerrankin mua ei harmita tää ikääntyminen, vaan on sellanen olo, et vois olla paljon huonomminkin. Niinko et täyttäisinkin jo vaikka neljäkymmentä. Onneks en sentään ole vielä niin vanha. Syytä juhlaan siinäkin. Ja sit kun joskus täytän niinkin paljon, niin ainakaan en ole vielä 42 jne.

Eilen oli kaverikutsut. Olin tehnyt tosi paljon herkkuja. Oikeesti ihan hirveesti. Haluatteko kuulla mitä kaikkee? Kerron kuitenkin. Suolaset: focaccia, hummus (C teki), tuju snäkki, maissirelissi ja pastasalaatti. Makeat: dalmatialaiset, vadelmaunelmat, limettipeukaloiset, piparminttu-pipsat ja syötävänsuloiset. Kaikkiin muihin paitsi hummukseen ohjeet Puputyttö ja Vohvelisankari tai Puputytön juhlakirjasta. Hyvää oli. Aloitin väsäämisen jo lauantaina. Ja jatkoin heti herättyäni j aolin just ja just valmis klo 17 kun vieraat alkoi saapumaan. Mutta myös meikkasin ja laitoin tukankin kiinni, vielä kolmella hiuslenkillä. En ottanut kuvia, koska haluan uskotella teille että olin aivan ihastuttavan näköinen. Ja en oikeastaan koskaan ole sitä kuvissa. Oikeassa elämässä tietenkin.


Lahjat vieraille. Kyllä se Raisa jaksaa.
Sain ihania lahjoja, juteltiin paljon aikuisten juttuja. Mm. mitä astaisarjoja kerätään. Onneks tykkään astiosta, että pääsin leijumaan. On hienoa, miten mun kaveripiiriin mahtuu ihanan erilaisia ihmisiä, joita kaikkia kuitenkin yhdistää se, että ne on ihania ihmisiä, kaikki sellaisia turvallisia. Mulle on aina toi turvallisuus iso juttu. C:stäkin tulee ensimmäisenä mieleen se, että se on turvallinen. (talitintti etsii ruokaa maasta, se siirtelee nokallaan lehtiä syrjän. söpöä.)

Etsyn kautta tullut mittatilaustyökin :D Ja kun olen taas saanut tämän päivän myötä vähän vähennettyä luottokorttivelkaani niin pystyn jälleen tilaamaan lisää krääsää. Mutta nyt ihan aiheellisesti, sillä pikkuhiljaa täytyy alkaa tilailemaan hiusvärejä, kankaita ja koruosia anopille, jotka sitten saan kun sinne kesällä mennään. On niin paljon kaikkea, jota kannattaa tilata sinne ja tuoda sitten mukanaan kotiin. Postikulut on nykyiisn niin järkyttäviä. Mutta ei maansisäiset. Joten tilaamalla paljon säästän paljon rahaa!! Mä oon aina tykännyt säästää shoppailemalla :)
Lahjat!! Kukkia, omelulaatikko, Japani-kirja, banaani-apinasirottimet, nuken mekko
Herkkuja!
Lahjat perheeltä.
Olen saanut myö spilvin piemein lahjakortteja. Aivan mahtavaa!! Michaelsille mulla on nyt yht. 175 dollarin edestä ilmasta rahaa!! (michaels on jättiläismäinen askarteluliike, jossa myydään myös Martha Stewart krääsää, ja arvatkaa tykkäänkö siitä ihan hirveesti! Joo!!!)


Mulla oli tänään aamusta siis lääkäri, tai enempi ehkä kuitenkin hoitsu, kun en edes nähnyt mun lääkäriä. Olin vaan sen hoitsun kanssa ja vastailin hillittömään nivaskaan kysymyksiä. Mm. näenkö usein ihmisten ympärillä energiakenttiä tai auroja. Sit oli hassu, kun se kysy että tuntuuko minusta, että ihmiset tuijottavat minua. No mä tiedän! että ne tuijottaa!! Mut mä kyllä sain sitä vähän selitettyy. Mut en tiedä miltä se paperilla näyttää, et kirjottiko se siihen, että potilaalla vaaleanpunainen tukka, siksi tuijotetaan.

Olen jotenkin kaiken muun touhuamisen lisäksi ompelemaan. Niin, kerroinko jo onnistuneeni niissä kuukuppipusseissa? No, ekat onnistuneet on siis tehty. Vielä voisin kyllä vähän hioa sitä, ettei joutuis käsin omepelemaan. Tässä näitä kuitenkin olis. Painetulla tekstillä maksaa 7 euroo ja tekstitön 5 euroo. jos joku haluaa heti päästä sujauttamaan kuppinsa mun pussukkaan. Kuulostipa ihan kamalalle. Mä tiedän, että myydessäni jotain ei koskaan sais kuulostaa kamalalle. mutta musta se on vaan välillä niin hauskaa.  Näitä on paljon tulossa lisää, siis ei niinkään ontuvia sutjautuksia, vaan noita pussukoita. Olen ainakin 10 kangasta painanut ja noita painamatomia taas syntyy sitten paljon nopeammin, eli ei syytä huoleen. Kyllä näitä riittää kaikille halukkaille ja tehdään sitä mukaa lisää kun tarve vaatii. Ne on sisältä kosteutta pitävällä kankaalla (ensimmäinen satsi rikkoutuneella sateenvarjolla) vuoritettu.Varsa kuvassa tuomassa öö..mittasuhdetta? Mulla ei ole omaa kuukuppikakkua, joten kysyin yhdeltä kaverilta jolla sellainen on, et mitä sinne pussiin pitäis mahtua. Se sanoi, että kananmuna. Kun ei mulla ollut sitä munaakaan, niin ajattelin että varsa ajaa saman asian. Jos sinne mahtuu varsa, niin varmaan mahtuu yksi kuukuppikin! Ja sitä paitsi varsat on ihania. Vaikkakin vähän arvaamattomia. Niinko lapset yleensä.

Tässä ihan uusimmat kotiutuneet tilaukset. Tarroja, teippiä ja pikkupusseja.
Mutta mutta! Nyt Mad Menin pariin ja sit ompelemaan. Uusi jaksokin alkaa tänään! Ajattelin ottaa sen vähän enempi tosissaan, vrt. viime jakso. Nyt olis vuorossa psykologiaa, kemian ykköskurssi (otan uusiksi, kun haluan oppia paremmin), äikkää(?) ja enkun joku puhekurssi.

Snip snap. Synttärityttö tästä nyt menee! Heip!

xoxo,

Raisa




8 kommenttia:

  1. Hei onnee :D Tein tänään sen arvonnanki :D Ois pitäny laittaa siihen et sulla on synttäri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lara!!

      Sain taas sun kautta lisää lukijoita! :)

      xoxo,

      Raisa

      Poista
  2. Parhainta synttäriä Raisa!:) Niin ihanan näköiset kattaukset, että varmaan pakko alkaa itekin leipomaan tällä punaisella minuutilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pandatyttö! Toivottavasti innostuit leipomaan! Mä olen vakaasti sitä mieltä, et jos ihmiset leipois enempi niin maailmassa olis vähemmän ikäviä asioita :D Ehkä ylipainoa olis kyllä enempi :/ Ja hammasmätää.

      Mut silti, leipominen on hauskaa!

      xoxo,
      Raisa

      Poista
  3. Onnea joo! :) Kuukuppipussiin pitäs ehkä mahtua semmonen aikuinen sylvaanisiili, tai ainakin iso lapsi. Mä vaan yritin univelkaisilla aivoillani kauheesti miettiä, et mikä mad men jakso sun on otettava vakavasti. Olen k o v i n. H i d a s tänään. Puuh

    Mirri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olisinpa tajunnut tämän testata aiemmin. Meillä olis vielä ollut se siiliperhe, kun Pinza sattui saamaan sellaisen synttärilahjaksi. Mutta nyt ne on varmaan tulleet sulle perille - joten mahtuiko? Onko sopivat?

      Toivottavasti univelkaakin saanut hieman takaisin maksettua!

      xoxo,
      Raisa

      Poista
  4. "..kirjottiko se siihen, että potilaalla vaaleanpunainen tukka, siksi tuijotetaan" Hahaah! (Kauheinta on että todennäköisesti kirjoitti...) PALJON, PALJON ONNEA synttärin johdosta! Olet ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isosti kiitos Lotta!! Ihana olet sinäkin!!!

      xoxo,

      Raisa

      Poista