tiistai 29. lokakuuta 2013

Homo kämppä

Tämä on MINUN Wataruni, kuva TM OUTLOTin.
Ketään ei kiinnosta, mutta kerron silti: Meille on tulossa miespuolinen nukke, Wataru. Ja Wataru on homo. Alunperin Wataru-kun tehtiin Licca-chanin poikaystäväksi 60-70 -luvulla, mutta ainakin viime aikoina Watarut ympäri maailmaa ovat tykänneet vain ja ainoastaan pojista. Niistä otetaan ihan parhaimmat valokuvat! Pläh! Nyt mä aloin miettimään, että onko tää poliittisesti epäkorrektia.

No, jos joku vetää tästä herneen nenäänsä niin voi voi. ELämässä voi välillä ottaa rennostikin ja pitää vaikka vähän hauskaakin, tykkää sitten tytöistä, pojista taikka vaikka nukeista.

Mulla on jo pitkään ollut nukketalossa muutoksia meneillään, niissä asukkaissa ja sitä myöden sitten tietenkin myös asunnoissa. Bakahan joutui muuttamaan lasipalatsin katolle, jotta BL tytöt Holly ja Polly saisivat Bakan entiset asunnon. Seinät siellä tapetoin ja jotain huonekaluja laitoin, mutta en yhtään ole siitä innostunut. Mutta nyt siitä tuleekin Watarun ultra-glitter-mega-makee-tms.-jne. -yksiö. Sitä vois ihan uudella innolla alkaa laittamaan kuntoonkin, ainakin olis jotain erilaista. Ja erilainen on aina kivaa.

En vielä kyllä yhtään tiedä millasen siitä tekisin - ehdotuksia? Mitä siellä ainkain pitäis olla?

Mutta mutta! Annoin itselleni 45 minuuttia aamupalaan ja surffailuun - aika meni, ja nyt sitten minun vuoro mennä!

xoxo,
Raisa

11 kommenttia:

 1. Hihii, minulle ainakin tuli hyvä mieli tästä merkinnästä ja tiedosta.:) Empä tiennyt, että näillä nukeilla on noin pitkä historia, jos kerta mennään 60-70- luvulle.

  Kannatan glitteriä, paljon glitteriä!!

  Minunkin surffiaika on ummessa, ollut jo tunnin, mutta toisaalta jos on hakenut töitä, niin ehkei sitä lasketa.

  Hyvää tiistaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tuli hyvä mieli! Ja juu, alkuperäiset Blythe -nuket on kans to -luvulta, jos oikein muistan niin 1972 niitä tehtiin. Ja sit 90 -luvulla alettiin taas uudestaan tekemään.
   Missään tapauksessa ei lasketa, jos samalla hakee töitä!
   xoxo,
   Raisa

   Poista
 2. Watarullahan on ikää about 12 v, (nukethan ei kai vanhene?) eli tää homous voi olla myös vaihe ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan paras!!!
   Ehkä se tosiaan on vaihe ;) Onko Liccakin sit saman ikäinen?

   xoxo,
   Raisa

   Poista
  2. Joo, Licca on samaa ikäluokkaa :D

   Poista
  3. Se Wataru tuli tänään ja olen kyllä aivan innoissani siitä. Mutta nyt kun ollaan tavattu, niin jotenkaan sen homous ei olekaan niin "ylitsepursuavaa" ja just sellasta glittermeininkiä, vaan ehkä just sellasta nuoren pojan piiloteltava asia. Jotain, joka saa sen hyvin hämilleen. Ja just kun sain sen kämpän melkein valmiiksi ja löysin kauheet kasat kaikkia hattuja ja muuta rekvisiittaa sille. Saa nyt nähdä.
   xoxo,
   Raisa

   Poista
 3. Onnea Watarun johdosta! Suahan saa onnitella nukkeasioissa yhtenään. Herra tarvii sitten homonimen, esim. Kenneth. (Ei saa loukkaantua, homot ja Kennethit!) Kämppään bling blingiä, muhkea sänky ja baarikaappi. Ja peilipöytä! Diskopallo kattoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on ihan kamalaa taas. Kun vielä hetki sitten meni tosi hyvin ja nyt taas ihan mullin mallin...
   Joo, täytyykin alkaa tota nimeä kans miettimään. Ihania ideoita sen kotiin! Kiitos Katja!
   xoxo,
   Raisa

   Poista
 4. Ihanat lukijat! *sydän* Ihanat kommentit!! *sydän*

  VastaaPoista
 5. Discopallon! Kuin siistiä on askarrella discopallo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Discopallo tietenkin!! Missä mun sisäinen homoni oikein kupeksii, kun mä en itse keksi näitä! Mull aon vaan Lady Gagan, Ricky Martinin ja Elton Johnin julisteet mielessä. Tein mä kyllä eilen uuden päällisen Ikeasta ostettuun sohvaan, nyt se on vaalean ruskeaa karvaa, ehkä se kelpaa Watarulle.
   Pöh! Nyt mulla taistelee sensuelli homo sellaisen menevän glitterpojun kanssa.
   xoxo,
   Raisa

   Poista