maanantai 21. lokakuuta 2013

Nyt se selvis...

siis kaikki Ristoon liittyvä kummallinen käytös, jähmettyneet hetket, jatkuva mmmmm -huokaukset.

Eilen illalla saatiin tietää, että Risto on kuulunut Venäjän Kuninkaalliseen Laivastoon ja niillä seikkailuilla päätynyt sitten Jamaicalle. Jamaicalla se on rannalla tavannut jonkun rastafarin, joka on myynyt sille kookospähkinän. Niistä oli sitten tullut kavereita, kookospähkinästä kookosmaitoa lipittävästä Mmmmm-Ristosta ja siitä pipopäisestä päivettyneestä rennosta miehestä. Laivasto meni menojaan, ja Risto jäi rannalle maitoa litkimään. Aurinko paistoi ja elämä oli ihanaa.

Kunnes laivasto palasi hakemaan loikkaria. Meinasivat lähettää Riston Siperiaan työleirille, mutta armahtivat ja sen sijaan sulkivatkin tarhalle Viipuriin. Josta se sitten meille päätyi.

Ollaan nyt pari vuotta ihmetelty, miten Risto aina välillä jähmettyy, ihan kun sillä ajatus katkeais ja se vaan unohtuu tuijottamaan tyhjyyteen. Ja usein levätessään se huokailee jotenkin niin kaihoisasti ja silti tyytyväisenä Mmmmmmmmm. Nyt tiedetään mistä on kyse. Se muistelee päiviään Jamaican porottavan auringon alla, kaislamatolla pötköttelyä ja kookosmaidon ihanaa makua.

Voi Risto.

2 kommenttia:

 1. Kävittekö koirameediolla vai kertoiko Risto itse? No, onneksi se pääsi teidän luokse kaikkien seikkailujensa jälkeen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Niin, meillähän koirat puhuu Chrisin kautta. Kenai jopa räppää...
   xoxo,
   Raisa

   Poista