maanantai 16. joulukuuta 2013

EMMA, Espoon Modernin Taiteen Museo

Heipsis!

Perjantaina kaveri kutsui, ja lauantaina kaverin kanssa mentiin EMMAan. Siellä oli "Jotakin sinistä, jotakin söpöä" minilelunäyttely, jonka oli pistänyt kasaan aikuisten keikistä väitöskirjan tehnyt Katriina Heljakka. Samaan aikaan siellä oli myös mekkopaja nukeille, sinne me ennen kaikkea oltiinkin menossa. Tai no, sitä lelutohtoria tapaamaan.

Oli oikein mukava, ja nopeasti vierähtävä kaksituntinen vakavasti otettavan leikkijän seurassa. Kiittelinkin häntä siitä, että oli tehnyt meidän "hömppäjutusta" vakavasti otettavan, ihan oikean asian.
Mekkopajan jälkeen (olin muuten ainoa, joka sai kolttunsa valmiiksi, tai sai yksi toinenkin, mutta se ei huolitellut, ja minä tietenkin huolittelin, ja tein vielä sellaisen olkalämmittimen, jonka nimeä en millään muista) kierreltiin vielä näyttelyitä, ja kuvattiin nukkeja. Oli oikein hauskaa. Siellä oli myös jonkun edesmenneen naisen "matkamuisto" näyttely, tai siis museo. Jossain ohikiitävässä videopätkässä se kuului arvostelevan länsimaita kulutuskeskeisyydestä. Ja kun katsoi niitä kamoja, mitä se oli ympärimaailmaa roudannut ei voinut muuta kuin todeta sen naiseen olleen tosi länkkäri ;)

Tää on nyt kamalan lyhyt ja persoonaton postaus, mulla on monta tilausta paketoitavana ja matikan läksyt tehtävänä, ja Homelandin finaali katsomatta. Katsomisesta tuli mieleen, että katottiin ehkä perjantaina elokuva, jonka nimi saattoi olla Prisoners (tarkistin, oli se). Se oli ihan sairaan hyvä. Suosittelen.

Ai nii, on pitänyt jo pitkään mainostaa, että mun kautta saa taas ostaa kaikkia kolmea kirjaani. Keskimmäistä, eli Puputytön Juhlakirjaa en laita postin kautta. Tai voin laittaa, mut sen postikulut ei sisälly hintaan ;)
Pehmeäkantinen Puputyttö ja Vohvelisankari 13,40 postitettuna (10 € ilman)
Juhlakirja 15 €
Kasvisseikkailu 20 € postitettuna tai ilman
Ilman=nouto tms.

Olen taas ommellut paljon, enimmäkseen, tai siis ainoastaan sleepsackejä. Ja nyt niitä on ihan kivasti valmistumassa useita kerralla :D Eilen sain kolme valmiiksi. Tänään ehkä toiset kolme. Tai sitten en :)

Moi ny! Huomenna Animalian Pikkujoulut ja täysin turha tatuointi!

xoxo, Raisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti