perjantai 6. joulukuuta 2013

Rento PäiväTänään otan rennosti, ilman rintsikoita! Hupparissa, joka on ainakin 20 vuotta vanha. Ommellen ja toivoen, ettei kukaan huomaa, etten poistu talosta kertaakaan, koko päivän aikana. Sellaiset päivät on välillä ihan parhaita. Ei masennuksesta johtuva sisällä kyyhöttäminen, vaan sellainen "kun kotona on kerta niin mahdottoman mukavaa" nysvääminen.

Pitää ommella, ja paljon! Huomenna on Blythe juttuja, ja shoppailua, silloin ei niin kerkiä. joten kaikki on saatava valmiiksi tänään! Pidän stressistä! Kunhan sitä on sopivan vähän. Olen kyllä ihan todella paljon saanut jo aikaiseksikin, johtuen juuri tuosta myyjäisten aiheuttamasta paineesta. Mulle tulee kyllä kerrassaan niin mainio olo aina kun saan paljon aikaiseksi. Miksiköhän sitten on kuitenkin niin vaikea irtautua kaikesta turhasta ja alkaa oikeasti tekemään jotain, kun se on kert aniin palkitsevaa?

Kaikki asiat on kyllä hienosti. Olen ehkä hivenen innoissani suunnitelmastani säästää rahaa matkaa varten. Ja innoissaan oleminen voi ehkä kenties tarkoittaa sitä, että myös pysyisin suunnitelmassa. Ajattelin kaikessa viisaudessani, että tästä hetkestä lähtien nukke- ja Pinkkisostot hoidetaan vaan ja ainoastaan Pinkkiksen ansaitsemilla rahoilla. Se tarkoittaisi siis sitä, että luottokortti saisi 123 päivää lepoaikaa. Kyllä, arvasitte ihan oikein, matkaan on 123 päivää :D On niin mahtavaa, kun on jotain noin hienoa odotettavaa. Aina pitäis olla jotain tulevaisuudessa, joka tekis nykyhetkestäkin niin paljon mielekkäämpää. Niin, ja säästämistä ehkä myös hitusen helpottaa se, että kitkuttelen nyt nämä 4 kk ja kaksi päivää ja sitten ostan haluamani asiat paikan päältä. Normaali ihminenhän pystyis tohon helposti, mutta kaltaiselleni epänormaalille se ei todellakaan ole mikään pala kakkua! Kun niitä houkutuksia on niin paljon ja joka puolella. Ja kaikki on tietenkin sellaisia "kerran elämässä" tilaisuuksia. Tietty.

Mutta, nyt tää lähtee ompelemaan. Ajattelin, että ainakin puolet myyjäistuotosta menis matkakassaan ja vielä niin, että antaisin ne jollekin luotettavalle säilytettäväksi matkan odottelun ajaksi.

xoxo,
Raisa

Ginzassa (tyyris kaupunginosa) pyhitetään muistaakseni lauantaisin yksi pääkaduista jalankulkijoille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti