torstai 3. syyskuuta 2009

Pulu Design Party


Pulu Design Party
Originally uploaded by Pinkkisfun
Eilen karkasin töistä hyvissä ajoin ennättäkseni ensimmäsiten joukossa Pulu Designin ja jonkun tuoreen alusvaateliikkeen yhteiseen juhlaan. Ja kyllähän minä ensimmäsiten joukossaq olin. Ihan ensimmäinen! Ja sain Cakeyn kanssa auttaa järjestelyissäkin. Multa kysyttiin, että haluaisinko esitellä omia tuotteina ja ujona tyttönä kiekaisin, että en! Kerroin tästä Cakeylle ja hän ärähti, että tottakai esittelet. Ja minä sitten muutin mieleni ja laitoin Pinkkis aarteita esille. Niitä sitten hinnoiteltiin ja vähän muidenkin kanssa juteltiin. Ja sitten meidän pitikin jo lähteä, kun minun täytyi mennä sinne perheneuvolan tapaamiseen. Haettiin matkalla sushit ja minä hotkaisin omani jo ratikassa, kun muuten ne olis joutunut odottamaan iltaan asti. Kuulemma isoin osa asiakkaista oli tulossa vasta viiden jälkeen, mutta kun minulla tosiaan oli muita menoja. Ainakin sain tuotteilleni näkyvyyttä ja toivottavasti myös uusia asiakkaita! Ja melkeinpä kaikki näytille tuomani uutuudet otettiin myyntiin, mikä oli aivan loistavaa. Ja Pulu Designin ihanat tytöt olivat kuulemma kehuneet kohtuullisia hintojani! Nyt kun vielä saisi asiakasvirrat osumaan sinne kauppaan niin hyvä olis!

Tapaamisessa oli aluksi kuulumisten kysely ja vuoroani odotellessa rupes jo jännittää, että miten saan Pojasta kerrottua. Ja kyllä siinä sitten harmikseni itku tuli eikä se meinannut loppua laisinkaan. Kamalaa. Mutta muut malttoivat odottaa ja lopulta sain sitten kerrottua viikon tapahtumat. Jälleen oli hyvin antoisa tapaaminen.

Kotona en meinannut saada oikein mitään aikaiseksi. Kunnes aloin työstämään uusinta ideaani:fleece kaulaliinoja. Sain kaavat tehtyä ja sitten pitikin mennä jo nukkumaan. Ja nyt en malta odottaa kotiin pääsyä! Sain aamulla sitten vielä lisää ideoita siihen liittyen, mutta ensin kokeilen tämän pupu-jutun.

Jostain pitäis sellasia valmiita taulupohjia ostaa. Saiskohan ikeasta?

Yesterday I sneaked out of work way too early to go to Pulu Design Party! Naughty! I was there too early, they were still carrying stuff outside and so on, so we got to help them. And I got to put on display all my new stuff I had with me ! Yay!
I got to stay there only for an hour cuz I had the "problem child -families" meeting at five.
The meeting was nice, even though I cried like a baby when told about our last week (Poika).

Back at home I was kind of restell, couldn't get anything done. Finally started to work on some new projects and now I can't waoit to get back at home and finish my newest creations, fleece bunny scarf! I'm going to make dogs, too! Cute cute cute!!!

R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti