torstai 10. syyskuuta 2009

Väsyttää - Tired

uh...todella väsähtänyt olo. En tiedä miks mutta eilen siitä lähtien kun tulin kotiin (vasta joskus vähän ennen kasia, kun olin siellä perheneuvolan tapaamisessa ja sen jälkeen käytiin hakemassa thai-ruokaa) oon taas itkeä pillittänyt ihan uudella innolla. Ja kun päivällä oli niin hyvä ja innokas olo. Mutta kotona on niin paljon vaikeempaa ja joku siinä eilisessä sitten sitä vielä lisäs. Ja sitten se, mikä minulle on niin kovin vierasta, unettomuus iski. Valvottiin puolille öin katsoen Watchmen elokuvaa, joten kovin uupuneena kömmin sänkyyn, mutta pyörin aikani ja itkin vielä päälle eikä uni millään meinannut tulla. Ja sitten kun lopulta tuli, niin heräsin jo joskus ennen puol kuutta. Enkä saanut enää unen päästä kiinni. Ei kiva.

Ja nyt on sitten niiiiiiin väsynyt. Pöh!

Eilen päivällä oli kuitenkin tosi kivaa! Pulusta ilmoitettiin minun myyneen elokuussa yli 80:lla eurolla!! wohoo!! Ja se oli siis vaan minun osuuteni!

Tästä riemastuneena tilasin lisää kankaita!! Wohoo! Tein taas hienoja löytöjä, mm. rikospaikkanauhaa ja skräppiaiheista kangasta...tulispa ne jo! Eli nyt odottelen koruosia ja kahta kangaslähetystä! Ja sitten vielä yksi ihana ystävä oli kirppikseltä bongannut vintage ankkakankaan ja ostanut sen mulle!!

Eilen teetin myös valokuvia piiiiitkästä aikaa! Ja tänään hain ne! Lauantaita varten pitää olla paljon skräpättävää!

Illalla pitää ommella. Ja paljon! Kaikenlaista pitäis olla valmiina lauantaihin mennessä.

ugh...I'm soooo tired. Dunno why, but last night, ever since I got home (and that was quite late, I had the meeting and after that we got take-away thai food) I've been crying a lot. Couldn't really sleep, woke up early and started to cry. Cried on my way to work, cried at work, too. Annoying. So now I'm tired and my eyes feel like they've been crying a lot, which they have. Pain, go away!!

Other than that yesterday was great! Pulu people let me know last months sales. Drums, please....over 80 euros!! And that's my part! Great, I think! I got so happy about it I decided to order some more fabrics to celebrate! Oh, guess what my bf said when I told him about ordering more fabric!! He said, that's good!!!! I love him!! The reactions I got from my ex made me order my stuff to my work address!

I got tons of pictures printed, to have plenty to scrap on Saturday! And now I do! Yay! Can't wait! It's going to be so much fun!!

Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti