tiistai 22. syyskuuta 2009

R&P


R&P3
Originally uploaded by Pinkkisfun
Olin eilen leivontakirjan viimeisissä (toivottavasti) kuvauksissa ja sain Sarilta kesällä otettuja "promo"kuvia. Niissä oli tietty Poikaakin mukana. :.( Iso itku. Aivan ihania kuvia kuitenkin, perheestä, Cakeystä ja minusta. Jee, harvoin saa ammattilaista kotiinsa kuvaamaan.

Eilinen meni tosi hienosti, saatiin hyviä kuvia hyvistä leivonnaisista. Ja kansikuvakin otettua! Mikäli se siis kelpaa kustantajalle. Se ei ole semmonen mitä sieltä ehdotettiin vaan jotain ihan muuta. Ehkä ne tykkää...ehkä ei.

Viikonloppuna värjäsin tukan, tein riisisuklaa karkit, banaani-kaneli Pikku Kakkuset, Dalmatialaiset Pikku Kakkuset, mpvoi kerroskeksit, kaksi mansikkakakkua ja kaksi suklaakakkua. Kyllä oli taas paljon puuhaa ja missään en oikonut, vaan kaikki täytteet ja kaikki oli kohdallaan. Tämän lisäksi ompelin, silitin ja leikkelin Pinkkis juttuja. Tein pizzaa, pesin pyykkiä, ikävöin Poikaa (nyt olen jumissa ajatuksesta Pojasta tulossa talvella lenkiltä sisälle, turkki kylmänä ja kirsu kosteana, intoa piukassa katsomaan mitä hyvää keittiössä on tarjolla).

Uusia kankaita on todella paljon ja niitä olis ihana päästä työstämään oikein olan takaa, mutta kun ei ole aikaa tarpeeksi. Viikonloppuna oli noi leipomiset ja nyt tulevana on taas leipomista äidin järjestämille Pinkkis kutsuille ja sitten tulee hyvä ystävä Norjasta käymään. Mutta kyllä jotain uutta täytyy kutsuillekkin saada. Ja ne uudet kankaat on kyllä niiiiiin hienoja. Aiheita on vaikka muille jakaa! Syksyä, joulua, halloweenia, ompelua, kissoja, rikospaikkanauhaa...mitä vaan! Nyt vaan kun pääsis ompelemaan!!

Tukikankaiden suhteen tein niin, että silitin sen koko kankaaseen, enkä enää leikannut ensiks paloja ja sitten silittänyt niihin. Uskoakseni paljon nopeampaa näin, tai siis toki on. Ja jos nyt vähän menee tukikangasta hukkaan niin se on aika pieni määrä kuiteskin. Ja sitten tein hienon toteamuksen!! (jee!) Halvin tukikangas mitä olen löytänyt toistaiseksi on kaikista parasta mun pussukoihin! Wohoo!! Siitä tulee kaiksta paras jämäkkyys. Olen kokeillut jos jonkin moista ja kaiken hintasia. Ja sitten vielä tehnyt niin, että eri pussukoille erilaista tukea, mutta tämä sopii hyvin kaikkiin! Eikö olekkin hienoa!

Last night we had the final photoshoot for the cook book, hopefully! We got some really good photos! Even for the cover!! Well, it's not up for us to decide, but we took great pictures that could be used for the cover. Sari also gave me pictures she took last summer, for "promotional" use. They were lovely! There also were pics of me and Poika :.( Big cry. But they were lovely and I'm happy I got them. Check out my flickr album for more great shots!

I've been baking tons last weekend. I made 12 banana-cinnamon cupcakes, 12 "dalmatians" cupcakes, rice chocolate treats, 2 strawberry cakes, 2 chocolate cakes, 16 PB sandwich cookies. I also managed to make 2 pizzas, do laundry and sew, iron and pre cut fabrics. So much fun but also exhausting.

I have so many new fabrics I just can't wait to sew. But I don't seem to have time or the right shade zippers. :( I need to sew, goddammit! There's so many new cool things, like crime scene tape, cat news, sewing machines, madonnas, halloween xmas, fall... I need more time. Last weekend went baking and pretty much the same thing is going to happen next weekend, cuz I need to bake for mom's Pinkkis Party on Sunday afternoon. My friend from Norway is coming over on Saturday, I need to make her help me!

I made great "invention" the cheapest interfacing I could find works the best for my pouches! Isn't that great! And now I can use the same kind for all pouches, when I used two different types before! Yay! And now I can iron the interface to the whole fabric, before cutting it! Saves so much time!

♥ Raisa

(ps. sold olive oil cell phone charm!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti