keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Tons of new super cute earrings and pendants on Etsy - Super ihania uutuuksia Etsyssä


DSC02074
Originally uploaded by Pinkkisfun
Eilen kotiintullessani oli koruosat siellä minua odottamassa! Jippii! Pääsin vihdoin ja viimein tekemään koruja. Ja millasia koruja!!! Aivan ihania!! Monet oli sellaisia, että olin kyllä kahden vaiheilla, että josko sittenkin pitäisin ne itse. Mutta maltoin ahneuteni ja pistin kylmästi myyntiin vaan. Ison osan sain samantien Etsyyn, kiitos Cakeyn avun. Se tekee mulle aina tekstit ja muokkaa kuvat. Kun valo alko loppumaan aloin minä sitten ompelemaan. Nyt en ihan edes tiedä, että mitä varten ompelen. Ehkä haluan vaan saada noita valmiiks leikattuja juttuja tehtyä, ennen kuin uudet kankaat tulee. (jee!)
Tässä lisää näitä uusia ihanuuksia: Mekot http://www.flickr.com/photos/the_real_kittygirl/3923304223/sizes/s/
Liisa Ihmemaassa http://www.flickr.com/photos/the_real_kittygirl/3923297609/sizes/s/
Päivänkakkara Pikku Kakkunen http://www.flickr.com/photos/the_real_kittygirl/3923294873/sizes/s/
ja Kärpässieni Pikku Kakkunen http://www.flickr.com/photos/the_real_kittygirl/3924045514/sizes/s/

Nää kaikki on niitä suosikkejat jotka oli vaarassa jäädä myymättä...

Mitäs muuta...? Firma lähtee ehkä Berliiniin. Kivaa! Ja mä kysyin, että saisko Cakey tulla mukaan jos maksais oman matkansa. Ja kyllä saa. Se on tietty tosi noloa ja kaikki varmaan inhoo mua siitä hyvästä, mut mitä sitte!

Finally got new jewelry findings! And were able to make new things! Yay! I made some of my all time favourites!! Like these girls on cupcakes. Most of the stuff I made yesterday I was also able to add on Etsy. But I run out of light so I couldn't photograph all of them. So I started sewing. I need to sew a lot of the old fabrics before the new ones arrive. Not really but I have lots of pre-cut fabrics and it would be nice to have them done before the new ones. Or something

Our company (my real job) might be going to Berlin with in a month! Yay! I dared to ask if Cakey could come, too (if he pays his own trip). Dad said yes. I'm sure everyone will hate me when they find out about that.

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti