maanantai 14. kesäkuuta 2010

Puuhakas viikonloppu ka ihan hirveesti sälää


Picture 075
Originally uploaded by Pinkkisfun
Huh huh, en oikein tiedä mistä aloittais...on NIIIN paljon kaikkea. Mä oon koko viikonlopun miettinyt, että ainakin tästä täytyy kirjottaa, ja tästä ja tästä ja tästä...

Perjantaina kävin kaupungilla ja löysin Manga kahvilan!! http://mangacafe.fi/ Tosi hienoo! Ei siinä, mä en ole (ainakaan enää) kovin suuri mangan ystävä, mutta on toi silti aikas hieno juttu! Kävin siellä ja vähän ujostelin, mutta ostin kuiten kaksi Hello Kitty karkkijuttuu (vegaanisia, tietty!)

Siitä innostuneena kävin siinä Kaisaniemen mangakaupassa, mikä fantasiajuttu se nyt olikaan. Ostin kaksi Wallfloweria ja yhden uuden sarjan kirjan. Siis mulle uuden. Tällä hetkellä en lue muuta kuin Wallfloweria ja Yotsubaa. Nanaa lukisin, mutta nyt kun se tulee suomeksi en ole ostanut niitä ja sitten olen ihan jälkijunassa ja sekaisin ja päätin sitte olla lukematta.

Mitäs muuta perjantaina? Tein koruja paljon ja ompelin. Hain väsyneen matkamiehen satamasta.

Lauantaina tein valumuovikoruja. Mulla on hyvin ristiriitainen suhde siihen mömmöön. Niistä tulee aivan ihania, mutta onnistumisprosentti on ihan mitätön. Eli älkää ihmetelkö miks ne on muita koruja tyyriimpiä. Ja sitä paitsi niissä on ihan kamala työ.
Joo, aloin niitä sitten tekemään; levitin kaikki hileet ja muut kodinhoitohuoneeseen ja avasin sen pönikän. Mokoma oli mennyt kuivumaan lähes umpeen. Litran avaamattomasta purkista sain n. 3 dl valutettua käyttökelpoista, vaikkakin aivan liian jähmeää pahanhajuista ainetta. Sunnuntaina oli niiden kanssa vähän toivoton olo, kun katteli osaa niistä. Taas oli tarrat ja kuvat päin xx. Prkl. Otan niistä ehkä kuvia, että ymmärrätte mistä puhun.

Koko viikonlopun olen siivonnut, ommellut, tehnyt koruja, valokuvannut niitä ja ollut kaikin puolin tehokas. Ihanaa. Olen unohdellut ottaa lääkkeen ja puolitellut sitä, koen sen ihan turhaksi. Mutta muutokset aiheutaa tosi kuumottavia unia, ja muutenkin levottomuutta noissa uni-jutuissa.
Paino on taas vähän pudonnut. Tykkään kovasti rasvan alta kuoriutuvasta itsestäni. Mullahan on vyötärö! Ja kylkiluut! Ihanaa!

Lauantaina käytiin Nepalilaisessa, lapsetkin tykkäs! Oli ihan sikakallista. :(

Tein itselleni uuden korun, kuvan pegasoksen. (tosi hyvä kuva...pahoittelen) Flickrissä on nähtävillä uusia koruja ja niistä ottamiani hienoja kuvia :) Uusia juttuja sekä Etsyssä että MadeBy:ssä - käykää katsomassa ja ostamassa omanne.

Tajusin juuri, että pitämällä blogia voin leikkiä maailmanvaltiasta. Voin kuvitella, että koko maailma lukee tätä ja odottaa kieli pitkällä uutta postia. JA ennen kaikkea kuuntelee mitä sanon ja tekee ohjeitteni mukaan... tästä lisää myöhemmin.

Ai nii, keksin määritelmän itselleni: prinsessa, joka sadan patjan alta pullottavan herneen takia on pudonnut sängystä, pää edellä lattialle. Kuulostaa ihan minulta.

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti