maanantai 4. heinäkuuta 2011

Terveisiä ruokatauolta!

Töihin tulee Hesari, ja varmaan just siitä luin maukkaan oloisen keinon kypsentää uusia perunoita. eli siis uunissa. Hyvää tuli ja varmaan vielä parempaa olis tullut, jos olis malttanut kypsentää ne kokonaan... :)
Nyt siis eilisiä perunoita, vähän raakoina ja kylminä. Mutta silti on ihan hyvää. On mulla paistettua tofuakin.

Hitto! Mulla oli jotenkin tosi hyvä tili, vaikkei siinä ollut edes lomarahat (ne tuli erikseen, ja melkein kokonaan käytetty lainan lyhentämiseen - oon äidilleni huikean summan velkaa, muuten olisin joutunut myymään kotini) ja pitkään oli semmonen turvallinen ja jotenkin seesteinen ja aikuismainen olo (ja mietin kaikkee, et miten lyhennän luottokorttivelkaani yli minimin jne) (uh, ompa tosi raaka tää toinen peruna!). Tilanne on nyt sellanen, että luottokortti on jälleen tapissa, jouduin ottaa Pinkkiksen tililtä rahaa sähkölaskuun, kännykkälaskuihin ja tän iltaiseen skräppi-maksuun. Eli olen ollut kuitenkin taas ihan holtiton rahojeni kanssa...lohdutin itseäni tilaamalla 5 paria Blythe silmächippejä :)

Viikonloppuun...oli siis tosiaan tullut se Madmen kausi 4 dvd setti. Ollaan jo ihan vikoissa jaksoissa, kun ollaan ahnehdittu niitä. se vaan on niin hyvä ♥ (mulla jäi muuten se toinen peruna sit syömättä, kun sen syöminen ei ollut kivaa).
Lauantaina rikoin sauvasekoittimen (Chris oli sitä ennen rikkonut tehosekoittimen), ja mun kotimaisesta parsakaalista aikomani sosekeitto jäi ikävästi puolitiehen, kun ei siitä sosetta tullut :( Suutuin ja vein lapset Heseen. Matkalla pyörähdettiin Tikkurilan torilla, ostin joitakin pieniä juttuja, mm. Mimin kotiin sellasen hienon lohikäärmeen. Ai nii, vitsi!! Se nukkepaketti!!! Se oli ihan mieletön!! Hurjasti vaatteita, jotka melkein kaikki mahtu tytöille! Ja sitte oli kait 14 Bratzii, Pinja sai ne ja oli hyvin tyytyväinen :) Itse pidin niistä yhden, kun se oli niin kaunis. Vaatteiden joukossa oli ihan helmiäkin :)

Plääh...viikonloppuna leivoin kaks vuokaa browniesseja (toinen kivalle naapurille kiitoksena jonkun sahan lainasta - Chris tasotti meidän kuusiaidan,  ja toinen tän iltaiseen skräppi-iltaan), puutarhuroin, leikkasin pupujen kynnet, ulkoilutettiin puput, korjasin joitain nukenvaatteita, pyykkäsin, keräsin nokkosia, piharatamoo ja mesiangervoo, järkkäsin kaksosten kotia, ompelin Animalian tilausta tosi pitkälle, mutten saanut valmiiksi, leikkasin lisää kankaita, tein joitakin koruja. Siinä se. Ihan ok viikonloppu. Liian kuuma. Sais sataa (yöllä, ei missään nimessä tänään iltapäivällä! Olen menossa kummallisela kuormalla Sinelliin, siinä kastuis skräppipaperit, kamerat ja Vicky).

Eilen innostuin/uskaltauduin kustomoimaan yhtä tytöistäni!!!! Tää on ihan huikea rohkeuden puuska minulta, joka särjyn epäonnitumisista kokonaan.
Mimiltä lähti poskipuna ja luomivärit, ja huulet vähän pieneni. Ja sillä on nykyään myös "sleepy eyes", eli ne silmät saa pidettyä kiinni :) Poskipunattomuus saa sen näyttämään vähän kummalliselta. Olen vähän miettinyt, että uskaltauisin vielä entistä isompii juttuihin, ja hioisin sen kasvot ja meikkaisin uudestaan!! Sille ne uudet silmächipitkin tilasin. Olen ajatellut siitä vähän sellasta goottihenkistä tai sitten pin-up/burleski tyttöä. Katsotaan nyt. Hiuksia en ole vielä tilannut, täytyy tehdä lisää taustatyötä. Jonkin verran olen etsinyt "ammattikustomoijaa", mutta niillä jotka mua kiinnostais, on niin pitkät jonot, että menis varmaan parin vuoden päähän, enne kun sellasen sais. Ja ne maksaa maltaita. Ei siinä, varmasti ovat hintansa väärtejä. Mutta en jaksa odottaa, joten kokeilen ihan ite!!!

Kuvia! Ekaks ihan viaton puutarhurointi kuva, sen alla toinen, jota pitää katsoa aika tarkkaan, ennen kuin siitä huomaa, ettei se ole ihan viaton...

Nicky gardening

Nicky doing some gardening...

Picture 2919

Picture 2917

Mulla varmaa oli jotain tosi syvällistäkin asiaa, mutta olen sen unohtanut...Ava! Mä laitan sun paketin mahd.pian postiin, siis en ole sitä vielä tehnyt, enkä pysty tänään tekemään, toivottavasti huomenna! Pahoitteluni!

♥ Raisa

2 kommenttia:

 1. Tuo kani on tosi söpö :) ja kiva blogi sulla. Mä ite oon vast alotellu mun blogii, eikä lukijoita oo viel tullu xP Eiköhän se tästä.
  Hyvää kesää tälläseltä randomilta hepulta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi, Karamelli!
  Kehusi välitetty Sokerille! Hän otti ne hyvin tyynesti vastaan :)
  Kyllä niitä lukijoita varmasti ilmaantuu, usko pois!
  Oikein hyvää kesää myös Sinulle!

  ♥ Raisa

  VastaaPoista