sunnuntai 21. elokuuta 2011

Päivittelyä.

Se olis taas aika Pinkkis -pläjäykselle. (oonkohan käyttänyt tota jo aiemmin?)
Kaikennäköistä ja ei oikeen mitään. Menetin yhden lukijan :( Mutta sain kaksi muovista tyttöä tilalle :) Lälläslää!

Tänään vielä 7 min ajan Chrisin synttärit! Olen ollut sille todella kiltti ja kauhukseni totesin, ettei se ole yhtään mun juttu. Uhrata itseäni silleen. Jollain tasolla joo, muttei tällä mitä tää tänään on ollut. No, joka tapauksessa aamulla se sai ihan kiitettävän läjän lahjoja (kuuluuko mun nyt listata ne? no ainakin suklaanmakuista makusiirappia ja etiopialaista luomukahvia - kahvikaupassa kysyin olisko niillä varjossa kasvatettua kahvia[yks ongelma kahvin viljelyssä on tietty se, että sen tieltä raivataa puita ja muita, ööh..olikohan se pointti hedelmäpuut (ruoka) vai sademetsä (hiilen sitominen) nyt en muista, jompi kumpi), mutta kahvi(pensas?) viihtyy varjossa ja sen vois vallan mainiosti kasvattaa ilman että puita kaadettais, mutta jostain kummallisesta syystä ne puut kaadetaan silti]. Myyjättärellä ei ollut harmainta hajua mistään varjojutuista...ja se oli sentään erikoiskauppa. Pöh! sanon minä!

Yks päivä meillä oli niin hyvää ruokaa, että ajattelin kertoa siitä. Meillä oli riisipalleroita (onigiri) maapähkinävoitäytteellä, öljyssä rapeaksi paistettuja tufupalasia ja maukasta kastiketta. Oikein ihanaa :)

Kävin (vitun Chris ajo mut keittiöön päivittämään blogiani) kustantajan luona tällä viikolla, joitain korjattavia ja sit jotain lisähommaa. Maanataille pitäis saada. Arvatkaa oonko tehnyt yhtään mitään. En. Huomenna sitte. Tänään ollut järkky kiire. Tai ei kiire, mut paljon tekemistä ja silleen. Tein pikkukakkusia. Chrisille, mutta osittain myös kirjaa varten. Piti varmistaa, että se toimii. Kyllä toimi.
Vadelmasuukkonen - Raspberrykisses

Päällystin tänään koulukirjoja, 4 kpl. Arvatkaa montako kuplaa tuli! NOLLA! Hiukan oon taitava! Mulla alkaa huomenna työt :( Mä en oikeasti tiedä miten mä meinaan selvitä siitä. Onneks mulla on yks muovinen keino lohduttaa itseäni. Ja nyt olen löytänyt samanoloista seuraa. :)

Eilen oltiin Kirkkonummella rakentamassa koirankoppeja Viipuriin tarhoille vietäväksi. Ei meistä kyllä varmaan juurikaan apua ollut, mä vielä mittasinkin jotain väärin ja nyt niissä kopeissa on epätäydellisyyksiä. No, hauskaa oli silti ja Kenai nautti sydämensä kyllyydestä. Risto jätettiin kotiin, kun se ei ole niin sosiaalinen. Siellä tais lopulta olla 10 koiraa isäntäperheen isolla aidatulla tontilla :) Mulla on kuvia, mut ne on C:n kamerassa. Joten joudutte tyytymään mun nukkekuviin :) Ja sateenkaareen.
Lopulta joskus illalla pääsin nukkeilemaan. Tässä kuvia.
Lazy day

Shopping in Super Sweet Store

Shopping for sweets
Toi hylly tuolla takaseinällä on uusi, löysin sen Kierrätyskeskuksen ilmaislaarista, likaisena ja rumanvärisenä. Nyt se on puhdas ja hennon vaaleanpunainen :)

Mies käy ihan hermona. Todella ärsyttävää. No, kai mun on mentävä, vaikken voi sietää sitä, että joku komentaa. Ai nii, syötiin tänään ekat avomaankurkut omasta pihasta. Hiukanko oli maailman parhaat kurkut ikinä!
Ahdistaa huominen. Heippa. <3 Raisa Ai nii, se hiton sateenkaari. TässäPerfect rainbow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti