keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Glitteriä glitteriä, kirppareita ja tuhmuutta

Ananas polttelee kielellä. Mä oon varmaan vähän allerginen sille, varsinkin jos se on vähänkään tuoretta. En muista, et se säilykehedelmä olis mitenkään poltellut, mut semmonen vähän fiinimpi aiheuttaa ikävän tunteen jälkikäteen. Ihan sama. Mun työpaikan rakennukseen on auennut lounasravintola ja olen ainakin kahdesti saanut koota mieleiseni aterian myös sellasista "kalliimmista raaka-aineista" tai jotain, ihan sama. Maha on täynnä, vaikkei juurikaan proteiinia ollut. Tästä ne veget jaksaa aina valittaa, kun missään ei oteta niiden proteiinintarvetta huomioon.

Mulla ei ole juurikaan aikaa, kun söin pois työpisteeltäni. Eilen tein tosi hyvää ruokaa, vaikkei ollutkaan mun kokkausvuoro. Paistoin keitettyjä perunaviipaleita (paksuja) kookosrasvassa ja maustoin suolalla ja bbq-masuteella, lisäksi oli hummusta, jonka ohje on osittain Härkäpapua Sarvista -kirjasta, osittain omasta päästä.

Katotaan muistanko...kaikki määrät vähän sinne päin.
2,5 dl keitettyjä härkäpapuja
2,5 dl kikherneitä
3 valkosipulinkynttä
1 dl öljyä
0,5 sitruunan mehu
reilusti persiljaa tai yrttisekoitusta, jossa reilusti persiljaa
1 tl suolaa
1 tl korianteria
0,5 jeeraa

Soseuta huolella. Yllättävän hyvää myös lämpimänä! Mä ainakin liotin ja keitin mun pavut yhdessä.

Eilen junttipulla koiramme oli syönyt yhden kustomoiduista My Little Ponyistani :(

Eilen myös jatkoin glitteröintiäni. Hienot!!!! Otin kuvia, mutta tajusin alkaa lataamaan niitä koneelle vasta silitysurakan jälkeen, n 23.30 eikä ollut johtoa lähettyvillä ja olin jo unessa, joten se jäi. Kyllä niitä kuvia vielä tulee!!

 Olen kirpparillakin onnistunut käymään! Siihen toi tuhmuuskin liittyy, mutta ei siitä sen enempää :) Löysin hienon puiston penkin tytöille, yhden lämpömittari-talon kokoelmaani (nyt niitä on kolme!) ja pikkueläimiä. Taas oli UFF kirppis ihan törkyhintanen.

Olen unohtanut kertoa olleeni rasvamäärän mittauksessa jonkun kaupan aulassa...todella luotettavaa varmaankin. Mulle on joskus 15 vuotta sitten tehty leikkipuistossa vastaava. 7 prosenttia enemmän läskiä kuin silloin :) Ja silti sano, että liian vähän. No totta hitossa on näitten kummallisten standardien mukaan, joiden mielestä silloin kun olen ollut oikein bussissa hyllyvä (kyllä, mä vieläkin muistan miltä tuntuu istua bussissa ja tuntea kuinka vyötärö ja selkä!! elää omaa elämäänsä bussin hytkyessä) olen ollut mukavan sopiva. Ja samat taulukot kertoo, että mun ihana mieheni, joka on tehty teräksestä ja platinasta, on liian iso. Höpö höpö. Just sopivia ollaan.

Nyt oon onneks rauhottunut siitä viikonlopun syöpöttelystä, varmana jotain hormonijuttuja. Ja sekin vaikuttaa, kun on illalla ollut niin kivaa, ettei ole kerinnyt mässäilemään.

Uusi lukija! ♥ Tervetuloa! Yleensä mä olen paljon fiksumpi ja postailen paljon kuvia, mut nyt mulla on kaikki ihan sekasin ja usb-kaapeli (??) kadonnut glitterikasojen alle ja kahdet myyjäiset tulossa joihin aloin aivan liian myöhään valmistautumaan.

Eilen etsin poneja, joita haluaisin Chrisiltä joululahjaksi :) Ihana tehtävä! Tänään muistin yhden barbien kissan, jota mulla itellä ei kyllä ollut, mut kaverilla oli ja nyt mä haluaisin myös sen joululahjaksi. Etsiskelin myös yhtä koiraa, joka mulla oli, mut jotenkaan se ei niin sytyttänyt. Sitten muistin kaksi muuta koiraa, mut se jäi vähän vaiheeseen.

Että sellasta tärkeetä tällä kertaa. Huomenna Pimpulalla Itsenäisyyspäivätanssit Kaupungintalolla Pormestarin kutsusta.

Hitto! Anteeks, mulla edelleen vastaamatta niihin kommentteihin! Anteeksi!

♥ Raisa



4 kommenttia:

  1. Hiih, poneja Joululahjaksi, ihanaa! Me haettiin tänään postipaketteja. Tai siis olin mukana kun Miikka haki kiinnostavia laatikoita, kun oli muitakin paikkoja käytävä. Mä saan jotain mun sylvaanien kommuuniin! Iiikkkk! En kestä odottaa. Ja ihania Nalle Puh -legoja oli tilannut Myrskylle, ne sain nähdäkin :) Ja paketoida. Lelut on kyllä niiiiiiiin ihana juttu! Ja nyt niitä saa ostaa itelle Ja lapsille! Ja pokemon-kortteja! :) :) :) Mul on meidän perheen eniten.:) :) :)
    Ai niin, Ja mulla olis muutama barbien koira vielä tallessa. Voisin luovuttaa hyvään kotiin.:)

    Mirri

    VastaaPoista
  2. Meidän Pinja puhuu vieläkin siitä sun hotellista, kun se oli niin hieno :) Lelut on kyllä vanhemmuuden parhaita puolia. Ei tietenkään kaikki, enimmäkseen ehkä kuitenkin sellaset vanhat lelut, joilla itsekin leikkinyt, jotka ei nykyajan lapsille enää välttämättä kelpaisikaan. Vaikka kyllä esim. Pinja tykkää kaikista eniten niistä alkuperäisistä poneista. Kyllä mä siltikin aina käyn leluosaston katsomassa, erityisesti nuket ja niiden huonekalut. Barbeilta aina joskus löytyy hienoja huonekaluja ja Bratzien vaatteet on hienoja. Ja ne uudet Monster Hight on ihania!
    Hassua, että keräät Pokemon kortteja! Vieläkö niitä tehdään, vai keräätkö niitä mitä tehtiin jsokus silloin kun se oli tosi "pop"? Mä en ihan pysy kärryillä noista enemmän pojille suunnatuista jutuista, kun Lassi kokee olevansa jo niin iso... :)
    Meillä olis tarjota vielä muutamalle koiralle oikein hyvä koti (mutta älä kerro Chrisille!;)

    ♥ Raisa

    VastaaPoista
  3. Meillä kaikki kerää Pokemon-kortteja.:) On keräilty niitä kolmisen vuotta, luulisin. Pyry taisi olla eskarissa kun se toi ton jutun meidän tietousuuteen. Mulla on neljä kansiollista Ja Miikalla kolme :-) Pyryllä kaksi, Emmalla yksi Ja Myrskyn kansiossa on vasta patients sivua, niitä joihin mahtuu 9+9 korttia. Tehdään niitä uusia, mut keräillään vanhojakin. Ne on ihania! Varsinkin ne vihreät! Me myös pelataan niillä. Ennen vauvaa me pelattiin Miikan kans välillä tuntikausia, niin et unohdettiin mennä nukkumaan! Siis kun isot lapset oli kakkoskodeissa. Se on loistava peli! Isolla pakalla se kestää kuusikin tuntia, Ja sit haluaa heti revanssia! :-)
    Tuutsä hakeen koiria vai postitanko? Tai voisin tuoda eettisille. oon saanu jo kaksi kaveriakin agitoitua sinne :) Ja kolmatta yritän.
    Hassua tämä kommentointi, hyppelehtivää jotenkin.:-)
    Mirri

    VastaaPoista
  4. Mirri, no huh huh! Varsinainen Pokemon-perhe teillä! Hassua!
    Ihanaa, jos pääset Eettisille! Mun mielestä siellä on ihan parasta se, että mitä vaan voi ostaa, eikä mitään tarvii kyylätä, et onko tässä sitä taikka tätä, kenen oikeuksia tämä polkee jne. Ja kernaasti otan koirat siellä vastaan :) Ihanaa! Chrisin kädessä luki tänään Rsa Cat. Eli se on hankkimassa mulle sitä kissaa!!! Jee! Tämmöinen pidennetty lapsuus on ihan paras!
    ♥ Raisa

    VastaaPoista