torstai 12. syyskuuta 2013

Paska postaus

En tiedä tuliko tää "kuin salama kirkkaalta taivaalta" vaiko hivutelle, pikku hiljaa, mutta olen ihan kauhistuksekseni tajunnut, että maailma ei tule muuttumaan.

Paskoja ihmisiä tulee olemaan aina.
Kusipäitä liikenteessä tulee olemaan aina.
Eläimiä tullaan kohtelmaan meidän hyödykkeinä aina.
Raha ratkaisee aina.
Kokoomusnuoria tulee olemaan aina.
Sotia tulee olemaan aina.
Kaltoinkohdeltuja lapsia tulee olemaan aina.
Naisia raiskataan aina.
Sovinistejä tulee olemaan aina.
Paksuja punaniskoja tulee olemaan aina.
Epätasa-arvoisuutta tulee olemaan aina.

You know, kaikki se paska, minkä toivottais muuttuvan. Kaikki se paska, jota jotkut yrittää muuttaa. Sille on aina olemassa vastavoimansa, joka yrittää muuttaa sitä toiseen suuntaan, tai siis ainakin pitämään sen ennallaan. Ellei sitten jopa meidän näkökulmasta vielä pahentamaankin sitä.

Kosmetiikan eläinkokeet on EU:ssa lopetettu. Mutta eläinkokeiden määrä lisääntyy? Mitä hittoa?              No kun kaikkeen muuhun tarvitaan sitten niin paljon lisää. Ja ihan oikeesti, että muka joku noin iso ala antais tosta noin vaan periksi, jonkun niinkin mehukkaan palan kuin kosmetiikan testaamisen, ilman että se sais jotain paljon enemmän vielä tilalle. Varmaan. Ettekö muka ole vielä oppineet, ettei maailma niin mene.

Mun on ihan turha raivota liikenteessä, ei ne paskat kuskit sillä ymmärrä, ettei niillä ole oikeutta kolmion takaa ajaa mun päälle suojatiellä. joten minä olen valinnut koulumatkalle uuden reitin. Jolla pystyn väistämään sekä Lidlin parkkiksen, että liikenneympyrän. Liikenneympyrät on muuten vanhoille miehille niin vaikeita. Ajokortin vois muuten ottaa pois kaikilta yli 55 v. miehiltä. Niiden taidot on hankittu ajalla, jolloin tiellä kulki kaksi autoa, ja niitä ajoi ne kylän keisarit ja niitä kunnioitettiin sen mukaisesti. Nykyään autoja on miljoona, eikä ne kaikki voi olla niitä etuoikeutettuja, jotka voi törttöillä miten sattuu.

Lauantaina oli muuten löytökoiralauantai. Se oli jälleen kerran aivan ihana. Ne koirat siellä kahvilassa on ihan parasta mitä voi olla. Ja koiraihmisten määrä! Ja kun sai kuulla, miten joku oli vielä jonkin aikaa sitten ollut Viipurissa, joku joka oli etsiinyt kotia pitkään ja nyt se oli siinä edessä, rakastavan oman ihmisensä kanssa! Ihanaa, kiitos teille jotka välitätte!

Mut mä meen nyt epätoivostumaan vielä vähän enemmän. Ylioppilaskirjoitukset ovat alkaneet, enkun kuuntelu takana kaikkee muuta edessä. Huomenna äikkä. En muista mitä siitä, kun niitä on kaksi. Eilen illalla sain kuulla, että bilsan kurrseja oliskin pitänyt käydä viisi. Mä olen käynyt kolme ja puoli. No, keväällä sitten kun kirjoitan matikkaa, niin bilsa uusiksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti