tiistai 3. syyskuuta 2013

To Do -lista tiistaille

1. Juhli Lehtikaalipäivää!
  * smoothiessa
  * lounaalla höyrytettynä valkosipulikastikkeessa
  * päivälliseksi lehtikaalirisottoa

2. Leivo Panamaan
   * mpvoi-suklaa pikkareita
   * Marianne Ihastus -keksejä

3. Ompele 1 mekko

4. Tee läksyt
   * matikka (yök!)
   * espanja
   * kertaa bilsaa

5. Postitus
  * Monique Magnifique
  * pieni penaali

6. Tee To Do -lista huomiselle

Näiden mukaan mä olen nyt elänyt ehkä viikon verran, ja paljon enemmän saan aikaiseksi :) Ommeltuakin tulee paljon enemmän, kun on joku tietty laskettavissa oleva tavoite. Esim. 10 saumaa, joka on mulla aika yleinen. En tiedä miksi välttämättä haluan tehdä "liukuhihnalla" näitä ompeluksiani, ehkä siksi kun se on niin paljon tehokkaampaa, mutta kun ompelisin kuitenkin mieluummin "pussukoita" enkä "saumoja".

Hassu juttu, musiikkiin liittyen. Mun tytärhän on siis musaluokalla. Eli sillä on lahjoja sillä(kin) osa-alueella. Ja se ei kestä, kun mä kuuntelen Dresden Dollsia! Sen mielestä Amanda ei osaa yhtään laulaa, pianoa kyllä soittaa. Mut sitä laulua se ei kestä. Joten, mä kuuntelen Dresden Dollsia silloin kun lapset ovat isällään, ja jotain taidokkaampia artisteja silloin kun lapsoset on kotona. Nurinkurista.

Moi nyt!

xoxo,
Raisa

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on lehtikaalipäivä koska iguana on alkanut tykkäämään siitä. Mun pitäis tilata sulta penaali kun oon nyt siellä iltalukiossa :--) Suosittele mulle jtn kivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lara! Mä tiedä täydellisen penaalin sulle! Mä en ole kyllä ihan satavarma onko mulla kangasta vielä jäljellä, mutta tarkistan tilanteen. Haluatko, että siihen mahtuu paljon kyniä (tyyliin värejä jne.) vai riittääkö muutama kynä ja kumi?
   Onnea lukioon!
   xoxo,
   Raisa

   Poista
 2. Mun piti googlata lehtikaali!!! :D Noloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Emmäkään kyllä varmaan muutama vuosi sitten tiennyt mitä se on, mutta sitä toitotettiin ameriikassa aika paljon joitakin vuosia sitten, ja siitä se sitten jäi meikäläisenkin ruokavalioon. Tosi vähän käytetään suomessa, harmi kyllä.

   Ens vuonna oot sitte täysillä mukana!!

   xoxo,
   Raisa

   Poista