torstai 8. heinäkuuta 2010

Puhtia!


garbage and treasures
Originally uploaded by Pinkkisfun
Eipä taaskaan liity kuva mitenkään mun postaukseen, mutta on muuten sitten niin kiva, että halusin näyttää teille. Siitä näkee, miten hyvin Risto nykyään mahtuu makoilee Tehtaan lattialla. Siellä on roskat ja aarteet sulassa sovussa :)

Eilen oli mainio päivä. Vaikka olenkin jo useampana yönä nukkunut oli toissa yö pohjanoteeraus. Otin unilääkkeenkin ja silti nukuin, jos nukuin, huonosti. Ja silti ei eilen ihmeemmin väsyttänyt. Töiden jälkeen tehtiin kukkakaalikeittoa (jota syön muuten nytkin) ja salaattia (kukaan ei syö niin paljon salaattia kuin meidän perhe!). Päivällisen jälkeen otin pikkutorkut Riston kanssa Don't borher us! jolta Chris sitten herätti meidät. Siitä sitten super kiireellä talleille, pyörällä, ja ratsimaan. Oli melko lailla raskas ratsastustunti. Sen jälkeen sitte hevonhoidon jälkeen kotiin, pyörällä. Sisälle en meinannut päästä laisinkaan, kun innostuin puutarhuroimaan. En ikinä innostu puutarhuroimaan, eli nyt oli sitten pakko tehdä niin pitkään kun vaan mahdollista. Ja kyllä mä ihan oikeasti sain paljon tehtyä. Sellasia tosi noloja juttuja poistettua kukkapenkistä. Vittu, kun se on ollut ihan täynnä kuolleita unikkoja, nokkosia, takiaisa ja kaiken maailman heiniä. Kivetykseltäkin riivin ison lähän rikkiksiä. Tuntu todella pahalta niiden muurahaisten vuoksi, joiden koteja siinä tuhosin. Mutta toivottavasti ne saa nopeasti asiansa taas järjestykseen.

Lopulta meni sisälle, Tehtaalle järkkäilee. Ja sieltä sitten puolen yön jälkeen tärisevänä syömään jogurttia, leseitä ja mehukeittoa. Fuck! Meillä on lääkäriaika NYT! fuckshit!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti