torstai 15. heinäkuuta 2010

Torstai 15.7.2010


More Funny Junk
Originally uploaded by Pinkkisfun
Vuosi on jo näin pitkälti yli puolen välin. Aika menee niin nopeasti. Paitsi töissä. Välillä töissäkin, kun unohtaa ajatella sitä. Tatuoitaessa aika ei KOSKAAN mene nopeasti. Alkaa jo vähän jännittää seuraava kerta. Kun silloin tod.näk kajotaan tohon kyynärtaipeeseen. Ja uskokaa pois - se jos jokin tekee kipeetä! Ponit on tosi hupaisan näköisiä nyt kun niihin on karvat kasvanut. Vielä hassumpia ne oli silloin, kun karvat niiden ympäriltä oli ajettu ja vaan niissä oli ihokarvoja. :D

Eilen kotimatkalla kävin Hämeentiellä olevalla jeesuskirppiksellä. Ensin tuntu, ettei löydy mitään ja ne alko jo pikkuhiljaa sulkemaankin, mutta sitten silmäni osuivat tuohon kummalliseen vankkureita vetävään eläimeen ♥ Aivan loistava! Se on kai joku pieni maljakko tai jotain. Lisäksi löysin ihan viime minuuteilla pussin jossa oli jotain turhanpäiväsin enkelikortteja sekä ihanan näköisiä joulukuusityttöjä. Kotona sen avatessa tajusin, että se on vielä hienompi kuin luulin, kun se levittäytyi silleen niin ku haitariksi. Funny Junk
Lapsille ostin noi playmobilet. Muumio oli hauska. Ja prinsessat ihania :) Lisäks löysin 70-80 -luvulta peräisin olevat pinnasängyn pehmusteen, jonka kankaasta teen pussukoita. Hyvä reissu, vaikka se onkin kallis mun makuuni. Hesy on ihan ykköspaikka.

Yleisön pyynnöstä ;) teen nyt nopean listauksen vegaania helpottavista osoitteista:
Tämä on kaiken a ja o http://vegaani.antisankari.net/ sieltä löytyy niin paljon kaikkea sellaista minkä ei olisi ajatellu olevan vegaanista ja näin ollen ohittanut kaupassam edes katsomatta. Ilman tätä vegaanius olis paljon hankalampaa!
Itse asiassa toi sivusto on niin kaiken kattava, ettei mun tarvii edes laittaa muita osoitteita. Niillä kun näkyi olevan siellä kosmetiikkakin

Mä palaan tähän vegaanius -aiheeseen myöhemmin, mutta tossa oli pika-apu aloitteleville vegeille. Luontaistuotekaupat ja isoimmat marketit on parhaita paikkoja vegaanisten tuotteiden (kosmetiikka ja ruoka) metsästykseen. Kun alkuun pääsee, ei vegaanius ole suinkaan niin vaivalloista kuin saattais kuvitella. Päinvastoin! Vegaaniuteni myötä mä olen kirjoittanut kirjan, jonka tuotoilla teoriassa olen kustantanut käsivarsitatuointiani (en koko juttua, mutta ison osan kuiteski) ja löytänyt elämäni miehen. :)

Pyöräily meni tänään aamulla paljon helpommin. Ehkä lihakset alkaa jo tottumaan. Menin kyllä eilen mansikkaähkyn kanssa ajoissa nukkumaan. Meillä on ihan sikana mansikoita. Ollaan niitä pakastettu ja iloisesti syötykkin.

Hääjuhlajärjestelyt menee taas vähän eteenpäin! Vieläkään ei ole mitään paniikkia! Ei häitä voi tälleen järjestää! Ruokalistasta pieni aavistus, sitä juhlapaikkaa en ole käynyt katsomassa, Chrisillä ei ole pukua, koirille ei hoitajaa, keittoihmistä ei värvätty...kääk. Pitäisköhän jo panikoitua?

♥ Hikipossu

3 kommenttia:

  1. kiitos paljon osoitteesta! <3 en malta odottaa sitä postausta jossa kerrot ittestäs ja sun vegejutuista! pyöräilyssä kunto kohoaa ihan hirmu paljon, joten voit kohta aloittaa vaikka spinningin... ;)

    <3: Jenni

    VastaaPoista
  2. Moikka! Lainasin sun kirjan kirjastosta ja täyty tulla kertomaan, että se on musta aivan mahtava! Ihania reseptejä ja upea toteutus, visuaaliselta ilmeeltään keittokirjojen parhaimmistoa ehdottomasti! Ku niin usein kaikki keittokirjat on tosi vaatimattomia ja niissä on huonot kuvat, ni ku näin tän olin ihan että vau :D Kaikki koristelut on niin tarkkaan harkittuja ja kaikkee :D Ja vielä vegaaninen herkkukirja, että kerranki on oikeesti panostettu, eikä todellakaan vaikuta mitenkää siltä, että ohjeet on vaa jtn huonoja versioita "oikeista" leivonnaisista ;D Mä oon just kaivannu tällasta kirjaa, ku haluisin tehdä enemmän vegaanista ruokaa ja leipomuksia (olen lakto-ovo-vege). Kiitos sulle tosi paljon<3 Pakko hankkia ihan omaksi!

    VastaaPoista
  3. Jenni, toivottavasti pääset sillä hyvin alkuun! Mulle itelle se on ollut todella iso helpotus ja sitä on helppo jakaa kavereille, jotka haluaa ottaa sun ruokavaliosi huomioon (mulla on sellasia ihanuuksia todella paljon, toivottavasti sullakin!). Tulen vielä tekemään sen postauksen omasta vegaaniudestani, itsekkin jo sitä vähän odotan!

    Anonyymi, Ihanaa!! Kiitos kovasti ihanasta palautteestasi! Mulla oli järisyttävän hyvä valokuvaaja, joka on vastuussa isolta osin kirjan onnistuneisuudesta. Halusin kirjallani todistaa, ettei vegaanisuus tee leivonnaisesta jotenkin vajaata tai muuten epäkelpoa. Höpö höpö! Päinvastoin! Mulla ainakin ihan suussa maistuu se hyvä omatunto, minkä saa kun leipoo vegaanisesti!

    Kiitos molemmille leideille kommenteistanne!

    Ihanaa viikonloppua molemmille!

    ♥ Raisa

    jk alkuviikon postauksessa varmaan paljon kuvia viikonlopun leipomismaratonista!

    VastaaPoista