torstai 30. syyskuuta 2010

Asiaa w/english translation for really special Chilean girl


Picture 958
Originally uploaded by Pinkkisfun
Kuka vei mun nakkikeitosta maut? En kirjota enää yhtään mitään ennen kuin syyllinen tunnustaa!

Leikki sikseen. Tein eilen nakkikeittoa, multa ikään kuin loppu soijanakit kesken, joten laitoin Tofumoonin maustamatonta tofulihaa (kun se oli menossa vanhaks ja jostain piti saada lisää proteiineja). Keitosta tuli ihan perus nakkikeitto, ehkä olis saanut olla enemmän tai ainakin vahvemmin makua, mutta siis ihan ok arkikeitto. Chris ei tykännyt siitä yhtään :( Mutta sitten muistinkin, että se ei tykkää kirkasliemisistä keitoista. Taidan tästälähin tehdä aina kirkasliemisiä keittoja...

Mä vähän lupailin valumuovikoruja myyntiin alkuviikosta...eikä niitä vieläkään ole. Viikonloppuna oli sitten niin paljon kaikkee (varmaan syömisiin meni valtaosa ajasta) etten saanut kuin kahdesta korusta kuvat otettua. Ehkä mä voisinkin itse asiassa laittaa ne MadeBy:hin just nyt. Toivottavasti asiakkaat näkee niiden hienouden ja ainutlaatuisuuden, sillä ne on kuiteski paljon kalliimpia kuin perus Pinkkis -korut. Johtuen järkyttävästä työmäärästä ja suuresta epäonnistumisprosentista.

Keiton lisäksi syön itse tehtyä sämpylää, jossa itse tehtyä härkäpapulevitettä ja itse kasvatettuja (kasvatetaanko ituja?) ituja. Pidän kovasti kaikesta itsetehdystä ruokahommelista. Ai nii, hassu juttu. Mun sisko oli kova tekemään täytekakkuja yhteen aikaan, silloin kun minäkin söin maito- ja munahommeleita. Ja hyviä kakkuja tekikin. Enää ei niitä kai silleen väsäile. Mutta hän kuulemma tykkää kaupan super(sateenkaari)teollisista kakuista enemmän kuin itsetehdyistä! Mun mielestä toi on ihan käsittämätöntä. Kerroin niistä herkuista mitä se toimari tänne raahaa; perjantaina täällä oli possumunkkeja ja kaksi rullaa kääretorttua. Ne jätettiin huoneenlämpöön viikonlopuks ja osa porukasta söi niitä vielä eilen keskiviikkona...että silleen. Mahto olla herkkua.

Tänään kirjastoon. Musta on kyllä tullut ihan hassu. Ma kuntopotkunyrkkeily, ti kuntonyrkkeily ja pilates, ke, kuntonyrkkeily, to kirjasto, pe ratsastus, viikonloppuna juoksua, uintia, kokkailua ja ompelua. Ei ihan heti uskois, että kyseessä on vaaleanpunatukkainen ja kovin tatuoitu tyttö. (paskat mikään tyttö enää ole, mutta nainen on niin kovin aikuinen, enkä minä ole)

Heip!

For Tica!
I've made really cool resin jewelry - as you can see. I'll add them on MadeBy and hope customers will fall in love with them and are ok with their higher price :)
I'm eating homemade soup, w/homemade bread, w/homemade bean spread and home grown sprouts :)
My weekly schedule is really boring and doesn't sound like a schedule for pink haired and heavily tattooed girl : monday kickboxing, tuesday: boxing and pilates, wednesday: kickboxing, thu library, fri: riding, weekend: swimming, running, cooking and sewing.

That's about it :)

♥ R

1 kommentti:

  1. Awww, Thank you so much for the translation! As long as there is a pic, I understand what you mean, isn't that cool? They are worth a 1000 words! so true babygirl.
    I'm glad you are going crazy with your health, I'm getting there, I want to be as healthy as possible!

    Love,
    Tica

    VastaaPoista