keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Pinkkis asiaa ja vähän muutakin


Picture 959
Originally uploaded by Pinkkisfun
http://www.animalia.fi/tue-työtämme/liity-jäseneksi/animalian-jäsenkortti Käykää tuolta kattomassa, että kuuluuko Pinkkis nykyään Animalian yhteistyöyrityksiin! No, kuuluuko?!

KYLLÄ KUULUU!! Onko vähän siistiä!! Tämän lisäks saattaa olla jotain muuta tulossa Pinkkis rintamalla, mutta siitä sitten lisää kun on varmempaa.

Aamulla töihin polkiessa (hyvin verkkaisen aamupalan jälkeen) koin voimakkaita onnentunteita. Oli vaan niin kaunista ja ilma ihanan kirpakka, vähän sumua joen pinnassa, keltaisia lehtiä, ei tyhmiä autoja tai ihmisiä. Välillä olin voimakkaasti siinä hetkessä ja sit taas ajatukset karkas muualle, mutta hetkittäin oli kyllä ihan täydellistä. Mulle tuli sellanen olo, että kuulun niihin onnekkaisiin, joista joskus kuulee puhuttavan.

Eilen postissa tuli kaksi ponia, ainakin toi eturivissä oleva baby lickety split. Eikä, kun tuli toi Apple Delight ja äiti Lickety Split. Niinhän se menikin. En muista mikä se toinen oli. Muutama poni vielä tulossa ja sit on tällä erää ponit tilattu. Mulla on nimittäin jälleen sellanen rahatilanne, ettei poneja nyt ostella, tai ainakaan makseta. Käyttötili oli yli 200 euroa miinuksella, onneks sain Pinkkiksen kautta järjestettyä varoja tililleni ja nyt mulla on vähän alle 30 euroo. Ja Pinkkiksellä ei yhtään. Mutta Pinkkiskin saa rahaa heti kun mä saan järjestettyä aikaa ompelulle. Tiliin puoltoista viikkoa. Silloin pidän myös palkattoman vapaan ja menen hierojalle. Ihanaa! Älkää kysykö millä hitolla meinaan sen maksaa...se on sitte sen ajan murhe.

Varasin myös Bistro Artesanasta pöydän sunnuntaibrunssille, mutta en nyt sunnuntaille vaan seuraavalle. Ihanaa! Hassua oli se, että ne tunnisti mut Puputytön kirjoittajaksi ja ne oli siitä innoissaan! ♥

Eilen pupujen kanssa oli pieni läpimurto! Sokeri ei ole siis oikein suvainnut Hyrrää, mutta eilen ne söi samasta kupista ♥

Kaikki sankoin joukoin liittymään Animalian jäseneksi ja sitten tekemään tilausta Pinkkikseltä, eikös vaan!

♥ R

1 kommentti:

  1. How cute! This pic brings lots of cute memories, when I was a child I would get hypnotized whenever I saw My little ponnies on the TV! gosh everything was so cute. Just like the carebears, they rock too! I'm happy you have things around you that make you smile.

    VastaaPoista