maanantai 20. syyskuuta 2010

Viikonloppu

Holding bunny1

Heipsistä jälleen!
Mulla on varmaan kuukautiset. Eikö ole jännää? Nyt vois painokin alkaa taas laskee. Ollut kyllä niin järkkyjä nää viime päivät, perjantaina syömisestä ei meinannut tulla loppua lainkaan. Sunnuntai-aamuna painoa oli käsittämättömät kolme kiloa enemmän kuin olisi ollut suotavaa. Tänään oli jo nestettä poistunut kivasti.

Ok, oikeaan asiaan. Meillä ollut melko rankka ja silti kiva ja silleen lämpönen viikonloppu. Lauantai-aamuna Chris löysi Rhinon kuolleena :.( Aikamoinen järkytys meille kaikille, ehkä eniten kuitenkin Lassille jonka pupu nimellisesti Rhino oli. Eilen pojat kaivo kuopan meidän takapihalle ja illalla sitten haudattiin. Lassi laski sen "viimeiselle matkalleen" ja kaikki me laitettiin voikukat "matkaevääksi". Samalla lapset sai ripotella loput Pojan tuhkat pihalle. Ja lopulta se oli ihan hauskaa eikä surullista ollenkaan. Poika pääty loppujen lopuks vaikka mihin...
Rhino!!!!

Lauantaina siivosin lasten vaatekaapit ja otin talvivaatteet esille. Suurimman osan niistä sai kuitenkin laittaa takas, kun ei siellä kuitenkaan ihan niin kylmä vielä ole. Mutta parasta oli, että sain ne kaapit siivottua ja kaikki pienet ja liian kesäiset vaatteet pois. Ja samalla kartoitettua kaikki mitä pitää hommata lisää. Sukkiasukkiasukkia ja Pinjalle housuja. En muista mitä muuta lauantaina puuhailin. Kävin juoksemassa yhden paskimmista juoksuistani ikinä.

Sunnuntaina oli sitten kirppispäivä, ja hyvä niin. Ostin ihan sikana kaikkee! Ittelle ostin ainakin talvikengät (joissa on vähän nahkaa!), kahdet! hyvät farkut, fleecen lämpökerrokseksi talviulkoiluun, kehykset hienoihin hologrammikortteihin, jotka ostin Sinellistä, kirjoja ja sitte tosiaan lapsille kenkiä, housuja, sukkia paitoja ja Alf -kirja! Loistoreissu. Mietin, että olisin käynyt katsomassa samalla, jos niillä olis ollut tyttöpupuja, mutten käyny (vaikka se siinä samassa olis ollut). Tänään sitte katoin netistä ja kyllä niillä on yks pupu, jota tänään menen katsastamaan. Ja nyt se on paljon vaivalloisempaa. Hölmö minä.

Viikonlopun ruoista vielä vähän. Lauantaina kaikki unohtivat kiittää päivällisestä (pyttipannua), josta minä sitten kimpaannuin ja pistin mokomat kiittämättömät paskiaiset tekemään sunnuntain päivällisen. No ei se sitten ihan niin helpolla mennyt, mulla kun oli suunnitelmissa lasagne, eikä Chris osaa tehdä mitään muuta kuin sitä dalia. Mä sitten vähän muiden avustulsella päädyin tekemään elämäni parhaan soijarouhelasagnen, Chris ja lapset teki salaatin, toskaomenoita ja -päärynöitä sekä kattoivat pöydän. Ja kun mulla kerta oli se uuni päällä niin leivoin vielä sämpylöitä ja tein seitansalamia. Salamin Faunan Vegaanin Uuden Keittokirjan ohjetta noudattaen - tosi hyvää!!! Ja Lassi tykkäs niin, että pyysi minua tekemään sitä joka päivä :) Ollaan taas syöty niin mallikkaasti. Ja muutenkin kaikki hyvin, paljon pyykkiä pesty, vaatekaapit puhtaita lämpimiä vaatteita täynnä (ainakin melkein - Pinjalla ei edelleenkään ole tarpeeksi housuja, eikä Lassilla sukkia)

Lauantaina työstin jälleen valumuovikorujani, ehkä vihdoin ja viimein saisin niistä ihan myytäviä koruja ja niitä kauppaankin! Picture 947

Ei kai sitte muuta. Pitäkää jalat kuivina!

♥ Raisa

2 kommenttia:

  1. Koska laitat nuo korut myyntiin?Näyttää hauskoilta.:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tähtään viikonloppuun, mun on yksinkertaisesti viikolla ihan mahdotonta saada mitään fiksua aikaseksi.

    ♥ R

    VastaaPoista