torstai 2. syyskuuta 2010

Melkein viikonloppu

Hip hip, hooray!

Tänään, hetki sitten tein iso päätöksen. Luovuin työsuhdeautostani!

Oon sitä piiiitkään pähkäillyt, mutta aina on pupu hypännyt pöksyihin ja auto vaan on ja pysyy rasitteena. Mutta ens kuusta lähtien mulla ei ole sitä käytössä. Sitte pärjätään pyörällä, julkisilla, taksilla ja kyytipummauksilla. Just noi kyytipummaukset meinas kipata vaa'an vielä takasin päin, se on jotenkin niin noloa. Ihan sama. Saan tästä lähin yli 100 € enemmän liksaa, eikä bensaan mene penniäkään, joten melkonen säästö siitä tulee, ihan vaan vaikka taksirahastoon.

Mun ensimmäinen autoni oli muuten kuplavolkkari. Aluks se oli siniharmaa, mutta sitte se maalattiin liilaksi. Se oli aivan mieletön auto. Yhteen aikaan kaverini Katjan kanssa sillä kovasti hurjasteltiin niin, että Katja piti pelkääjän ovea auki, jotta kuultais musiikkia. Muuten ei kajarit toiminut. Kunnes keksittiin, että joku johto jäi ikävästi oven väliin... Talvella muistaakseni hirtti kaasu kiinni, niin että liikkennevaloihin tultaessa sammutin moottorin, ettei se olis kauheesti huutanut. Kerran kun olin uskaltautumassa viemään sitä ihan ite katsastukseen hajos töötti niin, että se ulvo niin kauan kunnes vein sen huoltoasemalle ja ne joutu katkomaan johdot kun se ei muuten sitä lopettanut ja mulla alko olee kiire varattuun aikaan. Neljä moottoria kävin läpi sen auton kanssa. Osa omaa osa auton vikaa. Loistoauto!

Eilen olin taas kuntonyrkkeilyssä. Ihanaa! Nyt on pohkeet ihan tukossa. Ja kaikkia yläkerran lihaksia särkee. Mutta se on vaan sellasta mukavaa.

Luin eilen Stockan kanta-asiakaslehtee tai jotain, vaikkei pitänyt. Vitsi - talvijuoksuhousut! Tahtoo! Ja mitä Raisa tahtoo sen Raisa hankkii.

Riston kummallinen koulutus on päättynyt. Se on meidän kanssa nyt ihan niin kuin Kenaikin. Kenai on ihan hullu. Picture 722


Lauantaina pyörällä Jakeen Maa Elää tapahtumaan. Ehkä ens vuonna siellä on Pinkkis edustettuna. Sain hyvän idean!

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti