tiistai 21. toukokuuta 2013

Huijarit!!

Syyttävä sormi täällä taas hei!
Polttopisteessä jälleen yksi mun suosikki-inhokeista: Lääkkeet ja lääketehtaat. Myönnettäköön heti alkuun, ja samalla vedetään matto pois omien jalkojen alta, että en oikeastaan tiedä näistä mitään "hyvää" faktaa, ainostaan kaikkee paskaa. Itselläni ainakin alkaa hälytyskellot soimaan, jos jostain niinkin suuresta kuin lääketehtaat ei keksi mitään hyvää sanottavaa. Sellainen vaikuttaa todella puolueelliselta, ja siten epäluotettavalta. (Kuten yksi kirja Martha Stewartista, enkä mene nyt katsomaan mikä sen nimi, Jerry Oppenhaimer ehkä oli sen kirjoittanut, mut se oli kyllä alusta loppuun pelkkää parjausta, joten aloin entistä enemmän tykkäämään MS:sta. Siitäs sait, mokoma!) Niin, no, toivottavasti ette ala käyttämään lääkkeitä nyt tämän postauksen takia sitten entistä enemmän.

Iso osa lääkäreistä muuten pääsee tähän samaan veneeseen näiden paskojen firmojen kanssa. Siellä ne nauraa meille ja meidän herkkäuskoisuudelle. Just vaikka joku kolesteroli. Luin jonkin aikaa sitten todella mielenkiintoisen, kahden lääkärin kirjoittaman, kirjan lääkkeistä. Mikäköhän sen nimi oli? Olen joskus täälläkin siitä kyllä puhunut ja olin sen jälkeen ihan liekeissä. Haa! Pharmageddon! Ja löysin sitten vielä yhden blogitekstin tästä samaisesta aiheesta, joka oli niin paljon asiallisemmin kirjoitettu, mitä minä tulisin höpinöissäni koskaan saavuttamaan, joten saattekin jatkaa sillä!! http://www.raikasweb.com/pharmageddon

Aikuisten oikeesti, käykää lukemassa, sekä blogiteksti, että kirja! Kirja tietenkin kirjastosta, tai innokkaimmat voivat ostaa omaksi, aika edukkaasti näkyy olevan saatavilla. Edukkaasti saa muuten myös minulta minun kirjaani! Kasvisseikkailun voit saada nyt siis suoraan kirjailijalta, postikuluineen hintaa vaivaiset 23 euroa! Kaupanpäälle ihanat paketoinnit uusimmilla tarroillani höystettynä ja ainutlaatuinen omistuskirjoitus! Nopeat syövät hitaat, ota siis pian yhteyttä, sillä nämä kirjat menevät kuin kuumille kiville!

Mutta noista lääkehommeleista vielä. Just ennen kaikkea mua suorastaan vituttaa se, että meistä tehdään niin paljon sairaampia kuin mitä me oikeasti ollaan. Ei vanhuus ole sairaus! Ei vaihdevuosiin tarvitse mitään hormonihoitoja, se on kuulkaa tytöt ihan luonnollinen asia! Jotenkin musta tuntuu, että me ollaan niin haavoittuvaisia lääkeyhtiöiden edessä. Jos ne sanoo (ja hitto soikoon, nehän sanoo!) että sä olet oikeastaan suuressa vaarassa *jotain kauheaa*, ellet sä säännöllisesti käytä tätä meidän kehittelemään lääkettä. Ja kun se niiden markkinointi on vielä niin älyttömän sellasta...öö...niinko hienovaraista ja huomaamatonta. Kun ne on kuitenkin saaneet ne lääkärit sinne veneeseensä lahjomalla. Nythän sitä on kait rajoitettu, mut kyllä ne porsaanreiät keksii, kummatkin osapuolet. Yks mun kaveri oli lääkefirmassa töissä, ja olin joskus sen mukana kun se kävi ostamassa jollekin tietylle lääkärille sen lääkärin "tilaaman"(!!!luit oikein) tietyn merkkisen kaukoputken. Että näin se toimii! Ei tyydytä enää siihen, että lääkefirma toimittaa jotain logotuotteita, vaan siis oikeasti kerrotaan mitä haluataan ja lääkefirman myynninedistäjät käy ne ostamassa sitten sulle. Ja siihen päälle sitten tietenkin kaikki kosteat rapuillalliset ja muut. Siis niin kuvottavaa! Mutta on tässä jotain hauskaakin, tollasta tietenkin harjoittaa "merkkituotteiden" tehtailijat, eli ne kalliimmat lääkemerkit, ja vaikka lääkäri sitten velvollisuuden tunteesta niitä sulle määräiskin, niin apteekissa sulle tietenkin sitten tarjotaan sitä halvinta vaihtoehtoa. Lälläslää! Tietenkin tätäkin voidaan kiertää, niin että kehitetään hyvin kapea-alainen lääke, jota ei olekaan vielä korvaamassa mikään halpislääke, joten ainakin sen aikaa kunnes patentti raukee niillä menee tosi lujaa.

Ja nyt mua hirvittää mennä sinne lääkäriin, kun ihan varmaan mä olen todella sairas ja tarviin hirveet määrät lääkkeitä. Ja sit ollaan taas siinä, et koska tää lääke väsyttää sä tarviit tätä pysyäkses hereillä ja se sitten taas aiheuttaa ummetusta, joten sä tarviit tätä, jotta pystyt kakkimaan jne jne. Ja lääkefirmat myhäilevät siellä lääkäri-sedän takin helmojen takana. Ja kalat on ihan sekaisin, kaiksita lääkejäämistä mitä me vesistöihin lasketaan. Ällöttävää! Ja silti mä haluan ulkoistaa kaikki ongelmani jollekin muulle, ettei nyt ainakaan mun tarvii kestää tätä sekoilua. Just joo...

Iloisiin asioihin! Olen todella vähän kerennyt askartlemaan koska vietän ihan kamalasti aikaa koneella, melkein työpäivästä vois puhua. Ällöä! Kuitenkin olen jotain saanut tehtyä, niitä mistä eilen jo kerroinkin. Ja niissä on parasta se, että ne on vaan kivoja, mut niille ei ole sen suurempaa käyttöä! Välillä sellaiset asiat on ihan parhaita.Näitä on tulossa vinot pinot lisää, tässä ekat valmiit. Toiselta puolelta ne on tarroja. Tai siis nää on tarroja, liimasin takapuolelle (peppu!) kaksipuolista tarraa. Niin, on siinä kaksi tollasta roikkoa myös. Ne on vaan täytettyjä riippuvia koristeita. Niitäkin on työn alla tulossa lisää. Näitä sitten varmaan liimailen kaikkialle ja laitan myös tilausten mukana. Myös Kasvisseikkailujen ;) Erityisen hauskaa on se, että tässä on taas hyödynnetty jämämateriaaleja. Pienen pienet tilkut, joista ei ole enää oikeastaan mihinkään toimii just hyvin näissä. Vaikkakin huovat on pääsääntöisesti uusia, niin nekin on mulla sellaisia, että hyvä että tulee käytettyä. Niitäkin on päässyt kertymään, ja aika vähän olen niistä mitään tehnyt. Ja noi roikot on täytetty pienen pienella vaahtomuovipieperryksellä, joka jäänyt isommista töistä, ja se vielä kaikenlisäksi kirppikseltä ostetusta lastenkirjasta (sellasesta pehmeästä, kangaskirjasta) otettua.

Tänään tuli tilaamani postimerkit, puuttui neljä arkkia!! Tilasin siis ison läjän postimerkkejä säästääkseni rahaa ja nyt kävikin niin, että menetin yli 20 euroa....ihan kiva. No, ei se ihan näin huonosti päättynyt. Soitin asiakaspalveluun, siellä pahoiteltiin ja luvattiin lähettää puuttuvat ensitilassa. Noita karkkimerkkejä piti olla 5 arkkia ja olikin vaan yksi. Tosta syysunesta? tykkään kans tosi paljon. Ihanaa, kun suomessa on näin hienoja merkkejä! Muumit oli vähän sellainen heräteostos...

Muutakin kivaa tuli postissa! Nimittäin tilaamani leimasimet. Hmm...olikohan mulle tulossa toinenkin satsi leimoja? Muistaako kukaan? Pysyykö kukaan teistä enää kärryillä? Mä en. Haa! Tarkistin tuolta Etsystä tilaukseni ja kyllä vain, vielä on tulossa sekä leimoja että aika paljon kaikkea muutakin kivaa! Ehkä jo huomenna? Tänään tilasin kaksi japanilaista draamasarjaa. My sassy mom, tms. ja toinen oli joku Tokyo juttu. Odottaa!!
Toinen noista leimoista on "lahja", se sopii hyvin Pinkkis -kaupanpäällisten merkkaamiseksi :) ja toinen on Handmade tollasen suloisen renkulan sisällä. En muista mihin sen ajattelin. Ehkä aioin tehdä jotain tagejä? Toiset tatuointisukkikseni tulivat myös. Niissä on siinä polven kohilla pilvi ja sadepisaroita. Söpöt.

Eilen syötiin taas hyvin. Täytyy alkaa lähtemään, kun pitää viedä tyttärelle kouluun kauluspaita ja siitä sitten Malmille saamaan tuomio terveydentilastani. Hassua, en osaa sanoa mitä toivoisin kuulevani. Olis ihan kiva saada selitys *tälle kaikelle* mut emmä kyllä hullukaan halua olla. Oih, miten lapset ja tietyt elämääni jollain tapaa sivuavat ihmiset tätä paheksuvatkaan.

Voi pojat! Napsu, se tama joka tuli Kaapon tilalle, kun Kaapo kuoli. Sai tyttöystävän. Siinä sitten kysyttiin, et Love? Viimeks kun näin kävi vastasin yes, ja sit Alpo sai Kaapo -vauvan, ja siirtyi itse Family -valikon alle, eikä sillä voinut enää pelata. No, nyt painoin no, ja se tyttöystävä häipy. Sorry Napsu!! Äiti ei vaan ole vielä valmis luopumaan sinusta!

Mut mä meen nyt. Täytyy hammastahnaakin ostaa. Ja se ei ole kuulkaa ihan tosta noin vaan juttu täällä kaupungin laitamilla. Kun täytyy olla tiettyä merkkiä (kingfisher) niin täytyy sitten mennä aina tiettyy kauppaan sitä hakemaan. No, onneksi Malmilla on Punnitse ja Säästä,s ieltä pitäis saada.

Mies ajaa nurmikkoa -- se on kesä ny!!

Paljon aurinko sinne teillekin!!

xoxo,

Raisuli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti